Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jonas Brothers

Jonas Brothers sou uplne nejlepsi skupina,a sou taaaaaak sladciiii!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Jonas Brothers

Tyhlety ty 3 buzíky s pribuznelackym hlasem poslouchaj lidi ktery maj hovno starosti protoze normální lidi by takovýhle dementy neposlouchali,tohleto sou fakt totální sracky upiskany
      • Re: Re: Jonas Brothers

ty pico co si o sobe myslis
      • ZMRDI TEPLY!

ZMRDI, nesnášim je!!Kdybyste radsi poslouchali metál nebo punk!! Třeba Linkin Park, ty totiž nesnášeni Jonas Brothers!!!!!!Zmrdi teplý, gejoušové, který maji malý péro!ZMRDI! vyrobim anti JB blog!
        • Re: ZMRDI TEPLY!

nejsou gejosove protoze nick chodil s miley atdd..a ty jsi snad videl jejich péra...??!!! *15* *15* debile jdi do prdele nikoho nezajimas...!! *9* *9* *15*
        • )))))

Nemuze si snad kazdej poslouchat co chce?....Tobe prece taky nikdo nekeca do toho,co poslouchas...

jak ty to zrovna muzes vedet?!!!a ze to rikas zrovna ty *15* *15* *15* a jestli tovis tak ses gej ha ha ha ha ha ha *15* *15* *15* *15* *1* to je vytlem jako prase *1* *1* *1* *5* a ikdyby ho meli mali tobe to muze bejt jedno ty se starej o pero tech tvich hvezd aby si zjistil jakyho maji maliho aby si moh osukat ha ha ha ha
          • Re: Re: ZMRDI TEPLY!

to je vytlem co RUFL LOL *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
          • Re: Re: ZMRDI TEPLY!

no tak za 1.sem holka a za 2.me je to uplne uprdele me se libi jejich muzika a nejsem devka abych si to rozdaval s kazdym druhym vis

jak to vis ze maji maly pero ty je snad znas no i kdyby si je znal tak ses teploous
        • az si zalozis blog to chci videt

hm tak delej chytrej tam ae asi nebude nikdo chtit chodit *15* *15* *15* *15* *15* *15* si asi tak neskodnej jako slepejs coz ty ses jestli neumis cist ze tady sou diskuses o JB a vis co se rika kdo to rika ten to je a vtomhle to teda pravda je takze to nikdo nemusi myslet ani rikat protoze ty to ses a jestli proti me neco mas tak delej me to nezajima ty mali mimino chapes nezajem *1* *1* a vis co az si ten blog udelas taky ti tam polezem porad jako ty nam do zadku a na tyhle diskuse a budem tam delat toco ty tady pomlouvat *15* *15* *15*
          • Re: az si zalozis blog to chci videt

hm tak to by sem se hadala...v cesku je vic anti JB nez fanousku JB... *1*

a co poslouchas ty kdyz ses tak chytrej a nadavas jim *16* *16* *16*
        • Re: Re: Re: Jonas Brothers

Já poslouchám porádnej metal tj.Iron Maiden,Slipknot,Korn,Disturbed,Sepu ltura,Metallica atd.a ne sracky typu tehle 3 geju poslouchat tohle tak skoncim v jedlickove ustavu *8*
          • Re: Re: Re: Re: Jonas Brothers

zak proč sem lezeš?když posloucháš něco jinýho.Tohle je od tebe dost hnusný.Nejsou tak špatný.Jsou i hezký.Hlavně Joe.!!!!!!! *14* Nenádavej jim.oni ti taky nenadávaj.Jsi hnusnej .Víš mě se tvůj styl nelíbí ale nebudu tě kritizovat.A nadávat tvý hudbě.Tak sem nelez a drž hubu.Buzíku. *9* *13*

Přesně METAL 4 ever...SlipKnot...Nej *1*

mno tak si di poslouchat ty tvoje sracky a rikej tomu zazrak ae nam je to jedno hlavne kdyz uz tady nebudes pomlouvat JB tady sou totiz diskuses o JB a nn o metalu tak si dete na stranky metalu atd.:a tak si rikete ze je to skveli protoze tady sou diskuse opakuju O JB jestli neumite cist ae jestli chodite do skolky a cist neumite tak se tou nedivim protoze pisete tady uz tak dost katastroficky
            *15* *15* *15* *3* *5*

no prave metalisti nadavaji tem co poslouchaji pop rockovou muziku vis ja s tim mam zkusenosti driv sem metal taky poslouchala ale uz me to omrzelo tak sem presla na pop
        • Re: Re: Re: Jonas Brothers

ja vim poslouchá operu *15* *15*

mno vidis tak si di poslouchat ty tvoje opery ty sou nudny jako ty *1* *15* *1* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Jonas Brothers

a ty di doprdele

Souhlasim... *15*
  • HAHAHA

sorry ale nechápu ty co chtěj po nich ICQ bo tak...vy si fuck(t) myslíte žhe by vám ho dali nebo tk???Ale jinak zdar *7*
  • koncert JB

jo nekde sem cetla ze by mela miley cyrus prijet i do ceska aji JB sice nevim kdy ani kde ale urcite v Praze,Olmiku a Brne jo uz se tesim no jinak miley velky turne po evrope doufam ze prijedu jinak pojedu do ameriky na koncert *14* *14* *14*
  • jonas brothers

miluji the jonas brothers mam od nich doma hodne plakatu. jsou proste skveli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *3* *3* *14* *14*
    • Re: jonas brothers

*14* jsou nejky a moe kamoška si psala na MySpace a zeptala se bud´ Nicka Nebo Joea jestli přijedou do prahy a oni řekli že možná jo tak nwm *15* *15* že by se tu rádi podívali tak nwm tedo mno
  • jb

no ale vite v americe nemaji icq ani skype no mozna ale pres webku byste je nevideli neni to tak velky signal kdyz pres skype ani nevidim segru ktera bydli v londyne tak je uz vubec neuvidite jedine pres jejich stranky a pres myspace a buzznet
    • Re: jb

a jeste na facebooku teda jestli vite vubec co to je
  • dssRFD

presne tak fuck off** *15*
  • fanynka

kdo by byl tak hodny a napsal mi icq joea na email?? *3* tady je ten email:smizuzi@seznam.cz
    • Re: fanynka

Ty zasraná krávo přestaň chodit nadávat na TH!! Nikoho tvý kecy nezajímají!!! Je ti to jasný? *10*
      • Re: Re: fanynka

tak za prvi tady o THnikdo nemluvil protoze nas nezajimaj a za druhy muzeme si nadavat komu chceme kdyz vy tady nadavate taky JB tak mi muzem taky tem vasim a to je pravda pravdouci
        *15* *5*
        • Re: Re: Re: fanynka

To Adisek: Mluvil někdo s tebou? Ne? Tak mlč! *10* Mluvila jsem o tom co píše na Tokio Hotel a né tady!
          • Re: Re: Re: Re: fanynka

proc tu picu !?!:ty kurvo hnusna kdo by mel rad hnusny tokiace kteri hrajou jak bezdaci *16* *16* *16* sou hnusni jak hovna a smrdi *9* strc si sve hnusne tokiace do prdele a tam si klidne hrajte(ale at je neslysime!! *9* *9* *9* *15* )je to fakt hnus *9* *9* kravo!!az prestanes nosit plenky tak muzes psat!!!mimino posrane!!! *8* *8* *16* *16* *16* *16* *16* a taky me neser!!!!!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: fanynka

jo přesně... *15* *15*

jo a jeste bez si sukat stim hnusny billem *9* *9* *9* a neser!!! *16* *16* jo az budute mit ty zmutovane deti chci je videt!! *15* *15* *9* *9* chtela bych se zasmat!! *15* *15* *15* *15*

no presne si myslis ze tu nekoho zajima debilni tokio hotel to frcelo uz davno ted frci jonas brothers a vis na ty tvoje upominku tu neni nikdo zvedavej tak uber plyn a neotravuj s TH tema trapakkama *16* *13* *13* *5* *8*

ae jj tady se mluvi se vsea kdyby si nahodou nevedel *15* *15* si asi trochu mimo a ver mi ze nejsem jedina kdo si to mysli *1* *1* *5* *5* *5* a kdyby neco tady uz nikdo nemluvi o TH protoze sou tady diskuse JONAS *14* BROTHERS a nadavej si mi jak chces protoze me je to jedno dokud me bude porad hrat srdce LASKA K JB nejvic k NICKOVI tak mi nikdo neuze ublizit protoze ja ziju svuj sen *15* *15* *15* *14*

*7* *7* Ty jsi mimo!
  • mam je rada a preju jim stesti

joe,nick a samozdrejme i kevin sou ty nej klucinove ae maji spoustu prace kdyz se pripravuji na turne nebo koncert ani jim nezavidim ty starosti ae oni maj stesti tim zeje potporuje spousta vernych fanousku mezi ktery patrim i ja ae to neni dulezity jen sem jednoduse chctela rict ze je mam rada a preju jim co nej stesti at se ty fanousci nikam neztratej a kdyz jj tak ja budu vdycky verna JB *14* a to budou san duz vedet
    protoze rikali ze fanouzci sou pro ne vse bez nich by byly nahrany
  • Myspace

Podle me je nejlepšé Nick *14* *14* a jestli by na nej nekdo chtel myspace at mi napíše a ten myspace je pravej narozdíl od tech vašich icq a tel čísel *4* *1*
    • Re: Myspace

ja bych chtela a ty si snima povidas ??a rozumi ti?? jestli by to slo tak bych ho chtela ae prosim at je to pravy *9*
  • jaj

jako ja co tady ctu se fakt musim kolikrat smat..kolik vam je jezisi ?? jak tady pisete ze na ne mate icq mobilni cisloa td..tak to vam fakt zeru a jestli mate fakt jejich cislo ..tak bych ho zverejnila aby vam ostatni verile ne ???:P jinak JONAS BROTHERS JB 4EVER ILOVE YOU !!!!!! PAPÍÍÍÍK *3* *7* *7* *7* *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit