-
že jsou jonas brothers hezký
že joe,nick,kevin jsou fakt super hezký??????????????????? -
milášci
lala: ty trpis hypergrafii?? Na to poprebujes terapeuta. A ted neco o tobe. Ty jsi zasrany hovno hovno hovno hovno hovno hovno hovno hovno hovno hovno hovno hovno. The Jonas Brothers are the best on the world. Do you understand??! -
NEJLEPŠÍ
Takže asi tak je to jediná porádna skupina na svete a to nikdo nemuze poprít.To co oni dokazali tak se stím polovina dalších populárních kapel muže jít zahrabat. Jsou proste nejlepší skupina naší doby.Reknete mi aspon jednu která má víc fanoušku ??? Proste to ani zádny sračky byt nemuzou když toho tolik dokazali! Jejich pisničky nejlepší jejich chování nejhodnejší jejich vizáš oujééé:D proste BEST BOYS ON THE WORLD *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
lala
Jonas Brothers jsou sračky hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna *15* -
-
Re: lala
jediny hovno ses tady tyyyyyyyy *8* *15*
-
-
lala
Jonas Brothers jsou sračky hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna hovna *15* -
-
hele!koukej se uklidnit!!!!představ si,že ty by si byl/a osobnost a někdo by k tomě napsal že si hovno!!taky by se ti to nelíbilo...tak jim přestaň nadávat!!!!a jestli je nemáš rád/a tak sem prostě nechod´!!!!!!!!!! *13* *13* *13* -
lala:Jednou to stačilo. *1* Ale myslím,že tu s tím nikdo souhlasit nebude. *15* *15* -
-
Re: Re: lala
ja souhlasim z lala -
Re: Re: lala
Ale dyť jsou úplně trapnýýýýý *9* -
-
Re: Re: Re: lala
To jo..... ale hovna to nejsou. A jejich hlas,vizáž,ani styl,co zpívají,se mi prostě nelíbí. Tak a ted' mě třeba ukamenujte!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
-
-
viva JB
ja vas nechapu?! Jak na ne muzete nadavat. Jsou skveli, jejich hudba je uzasna. I kdyz je o bolesti, tak je rychla a da se na ni tancit. Mam navrh. Az sem prijedou, reknete jim v anglictine do oci, ze je nesnasite. Jste takovy posery, ze by jste to nikdy neudelali!!!! JB jsou super, Kevin je romantik, Joe je vtipalek a Nick je citlivy. Jsou hrozne nadherni. I love The Jonas Brothers the most. -
-
Re: viva JB
máš úplnou pravdu!!!sou to takocí srabové že by jim to neřekli.ale já bych jim řekla že je MILUJU!!!♥♥♥♥♥ *14* *14* *14* *14* *14* -
ja souhlasim reknete jem to do oci ale ste asi fakt srabi
ja jonas brothers miluju hlavne joa ale vsichni sou skveli *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
No hele na to už jsem taky myslela ale dík za inspiraci *15* Kámošce se dneska zdálo že je rozsekala na kousky a oni pak vždycky dorostli prej noční můra *1*
-
-
viva JB
ja vas nechapu?! Jak na ne muzete nadavat. Jsou skveli, jejich hudba je uzasna. I kdyz je o bolesti, tak je rychla a da se na ni tancit. Mam navrh. Az sem prijedou, reknete jim v anglictine do oci, ze je nesnasite. Jste takovy posery, ze by jste to nikdy neudelali. JB jsou super, Kevin je romantik, Joe je vtipalek a Nick je citlivy. Jsou hrozne nadherni. I love The Jonas Brothers the most. -
i love jonas brothers
co to tady kecate ?! jonas brothers jsou skveli forever uzasni !!! miluju nejvic joe !! *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jooop
ježiš Jonas brothers chraň mě bože *9* takový sračky -
-
Re: jooop
TY SI SRAČKA!!!a ne jenom sračka ale i debil,magor,kretén atd.!!!a když je nemáš rád/a tak sem NECHOD!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *5* *5* -
hele vis co jediny sracky ste vi co je furt urázíte ste fakt trapni beste vite kam a uz sem nelezte trapaci trapaci trapaci jb sou uzasni ne tak jak vy sracky,a jestli jim chcete nadavat tak jim to reknete do oci a ne pre diskuzi vi hovadaaaaaa *15* *15* *15* *15* -
ako može o nich niekto povedať niečo take.to je ta naj. naj. naj. naj. naj. skupina aku som kedy počula.su fakt dobry. -
odpoved degenovi
asi velkej debiiiiil!!!!! jonas brothers jsou uzasni !! a kdyz je nemas ty dehene tak rad tak sem nelez !!! *13* *13* *13* *13* -
ty jsi sracka!!! *16* *16*
-
-
achh
No JB teda moc nemusim připadá mi když zpívají jako kdyby jim zaskočil knedlík *15*