-
bbbleeee
OMG!!! Bavit se tady furt o tom jake maji císlo nebo icqko a jesti je to císlo prave nebo neprave a jak je ten joe krasný a jak ho milujete....... BOŽE! to je fakt ubohe... je mi zleee. Jdu blit... *8* *9* -
-
Re: bbbleeee
jo a už se nevracej!!!!! *10* *16* *8* -
-
Re: Re: bbbleeee
mě je zas stebe na blití!!! *9* *16* *10* *8* *9*
-
-
-
jebaci bratri
nejhorsi fandove nejhorsi skupiny na svete *15* -
-
Re: jebaci bratri
to je tvuj nazor, ale nekdo je ma rad! I kdyz tobe to asi nedochazi, pac kdyz Buh rozdaval mozky, tys chybel/a. My fanousci zas muzem kritizovat tvou oblibenou skupinu, aby jsme si byli ,,fifty-fifty".
-
-
telefon
tak sem ji zkousela volat(+18187488887) a faktis to je jejich.akorat ze si s nima nepokecat, pac oni furt neco zvani:-( -
-
Re: telefon
luido a koho je to konkretne cislo?? *14* nicka *14* ???nebo Joa nebo snat kevina koho?? -
-
Re: Re: telefon
je to vsech. Ale neni to cislo(asi), jako na pokec. Je to jen, ja nevim, abyste si poslechly jejich hlasy. S kamoskou jsme do nich valily a nic:-(
-
-
njn je to skoda protze takhle se s nima kecat fakt neda s tema si pokeca jen ten kdo umi perfektne ajinu coz ja teda nejsem to je na hovno *9* *9* *9* *16* ja jim skusim zavolat jestli je to teda doopravdicky jejich cislo ae problem bude asi v tom ze nebudu vedet co hjim mam rict mm no to je jedno ja nejsem takova posana sracka ktera se boji vseho -
no ja jim nezavolam *1* neumim az tak super anglicky!!! *9* *9*
-
-
Re: Re: Re: §¨l¨
z.u.z.k.a nevidim jediny duvod proc bych se z toho mel posrat :D -
-
Re: Re: Re: Re: §¨l¨
tak!! *15* *5* *5*
-
-
lasekckyyy
jsouuu nej hlavne Joe love you *14* *14* *14* -
miláčkuju je
mno jsou upe uope božíííííííííííííí *14* *14* *14* joe"!!! *14* *14* upe nejky kluuk na světě!! *14* *14* nemá joe icqko??? *7* dystak dejte pls -
-
Re: miláčkuju je
ty woe tak to mě poserte.....nemá joe icko dyštak písněte *1* *1* *1* *1* *1* tak z toho nemůžu........ -
Re: miláčkuju je
hej icq je jenom v evropě
-
-
Ať žije Year 300
Moje řeč.. :D ja sem první slyšela burning up.. potom sos a pak sem se zamilovala do year 3000... Ale tu spivaji i Busted ale od nich je pěkně hnusná.. Jonas to zaspivali parádně!!a Ted?? miluju snade všechny ty pisničky.. třeba Lovebug sem nemohla přijit na chut ale ted na ni nedam dopustit.. je krásná.. a stejně je to i s jinejma pisničkama.. Jonasové sou prostě Skvělý *14* -
-
Re: Ať žije Year 300
moje rec ja sem taky slysela prvni buring up a miluju je *14* *14* *14*
-
-
YEAR 3000
Nejdřív jsem Jonas Brothers moc nemusela, ale jak jsem si pár písniček poslechla, tak musím uznat že jsou PARÁDNÍ! *3* Nejlepší je YEAR 3000. *5* A navíc jsou i hezcííí. *14* *15* -
§¨l¨
ty vole vy ste fakt jeste decka *15* -
-
Re: §¨l¨
hlavně že ty jses hrozne dospely (a) *16* *8* *10* *7* -
to sou... -
-
Re: Re: §¨l¨
Tady se někdo prokázal jako totální pako. Tak tu nelezte když se vám nelíbí!!!!!! *16* *10* *8*
-
-
uplně s tebou souhlasím kdo posloucha jonas brothers je uplnej kokot a malý usmrkaný děcko.jonas brothers jsou uplně uplně hrozný neznam horší kapelu jo až na Evu a Vaška.fůůj *1* *1* *1* *1* -
-
jj
-
-
cože???? *8* ty si dětsko -
jako ty -
-
bleeker:tak se stoho poser!! -
-
Re: Re: Re: §¨l¨
z.u.z.k.a:Tobě ještě nedošlo,jak se píše ,z toho'?? Myslím,že bys trochu měla procvičovat ČJ. -
-
Re: Re: Re: Re: §¨l¨
tak se do toho neser vole!!!! *16* *16*
-
-
-
-
-
Hlasujte prosim
Ahoj lidi prosim hlasujte do hitparády na stránce www.kuncika-vseho-chut.blog.cz díky a když už tam budete prosim vyplňte bleskovky a ankety atd.... a ještě jednou diki:-D