Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jonas

jonasovi jsou nej *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • ¨neejLepší

Wow *14* *14* Oni Jsou NejLepší Nejkrásnější nejúžasnější. a kdo tvrdí opak :-) tk nwm jako *14* *14* Oni Jsou Ti NejLepší co ZNám♥ a PřeJu Jim Upe Všechno NejLepší:-) *3* *3* *14* Hlozně sme chtěla na ten jejich koncert v Německu:-( ae co snad sme někdy přijedou:-( *14* *14* *14* TěšuNNQQám na Jejich nový song! Joe Nick Kevin sou Upe KozeLný!! SuPer Zpěvaci!!! *14* už Nemám Slov.. PStě BOŽÍÍÍÍ*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: ¨neejLepší

máš naprostou pravdu sou nejky a nikdo se jim nevyrovná každá písnička je prostě bomba a kdo o nich říká že neumí zpívat tak je fakt total namydlenej *14* *14*
  • KONCERT.

Hele a byli jste někdo na koncertě JB?:)
    • Re: KONCERT.

mno tak oni tady stejnak nebyli ne eště? nebo jo *7*
  • proč sem lezou antifuns?

takže, abych nemusela psát ke každýmu pitomcovi, co jim nadáv,á tak to sem napíšu rovnou -------> vždycky když někdo někomu závidí, tak mu nadává, jak nejvíc může.....a jedna raka pro všechny tyhle bezmozky----> až dokážete to co oni tak sem teprve můžete něco psát *5*
    • Re: proč sem lezou antifuns?

bezmozky-mazec hláška!!! To budu používat *1*
  • smrdej

pica ktera tu pise ze vyhravaj fakt dobry ceny tak je kurva na omylu vyhravaj ceny tak maximalne od disneho coz v hudebni branzi nema velky meno , az vyhrajou grammy tak neco kecej
    • Re: smrdej

JDĚTE DO PRDELE KDYŽ SME VÁM jONÁSCI♥♥♥♥NELÍBĚJ TK SME NECHODTE JE TO DOOST UBOHÝ VÍTE?!!!

ty demente,nejdriv se nauc poradne psat,ty negramote!!!
      • Re: Re: smrdej

jo debile!! *16*

Byli na Grammy nominováni, a to už je sakra postup!!!!!!!! A asi nevíš, že být ,,Disneyho hvězda" je fakt dost!!!!!!!! Teď něco kecej ty, demente/pizdo!!!!!!!! O jejich koncerty je fakt velkej zájem, ale na tvůj by nešla ani tvá vlastní matka!!!!!!!
      • Re: Re: smrdej

jo ale kazdej z vitezu grammy ti rekne ze vyhra a postup neni totez, lidi se nebavi o tom kdo postoupil lidi se bavi o tom kdo ji vyhral, a disneho hvezda ma ji madonna nebo snad dokonce metallica? disney je pro deti jonas brothers sou pro deti seriozni hudba se odehrava uplne nekde jinde, rek bych ze tu hvezdicku budou mit tyhle panaci a hanna montana *15*
        • Re: Re: Re: smrdej

jj, aspoň nezpívaj na playback!!! Slyšeli jste Britney Spears????? To je děs, ta u zpěvu nemá co dělat!!!!

Měním výraz: Na výhře stupidních cen nezaleží!!! Spokojený/á???????!!!!!!! Já už dítě rozhodně nejsu!!! Myslím obecně! Jinak dítě jsi i ty(svojí matky, svýho otce). Je mi skoro 16!!! To už fakt na dítě nevypadá. JB se mi líbí, jak jejich hudba a zpěv, tak oni samotní!!!! A víš co? Konečně si napsal/a správně Hannah Montana a Disney!

Nevíš ani, jak se píše Disney, negramote!!! Tak to nepiš!!! A ani Hannah Montana nesvedeš správně napsat!!! Lidi je mají rádi, a to je hlavní!!! Život a oblíbenost není o žádných stupidních cenách!!!!
          • Re: Re: Re: Re: smrdej

moje rec....oni nezpivaji proto,aby vyhravali nejaky priblbli ceny,ale proto ze maji radi hudbu a lidem se jejich hudba proste libi..
            • Re: Re: Re: Re: Re: smrdej

tak toto mě fascinuje----> LOBO AŽ DOKÁŽEŠ TO CO ONI TAK SE OZVI.......možná že nevyhráli grammy, ale alespoň nezpívají na playback jako ta stařena Madonna *5* *15*

drž tlamu jo!! jo lidem se líbí!!!! a když se ti nelíbí tak jdi do prdele!!! kokote!! *13* *13* *13* *16* *16*

hele co je komu ptom jestly nekdo umi napsat slovo disney nebo hannah montana ?? do vseobecnejch znalosti to nepatri tak to tady nevytahuj uz nevis co rict to je to , ted tady rikas ze na stupidnich cenach nezalezi ale predtim ses o tom se mnou hadala , a uz nepiste ze se libi lide to je moc zobecneny , detem se libi
  • Jsou beeeeeest!!!

Jonas Brothers jsou nejlepsi skupina na svete at si rika kdo chce co chce...Jsou naprosto dokonaly a maj prekrasny pisnicky...silene je miluju!!!!jsou proste beeeeest *14* *14* *14*
    • Re: Jsou beeeeeest!!!

jo to jo jonasci jsou upa best nikdo na ne nema maj buzasny pisnicky a jejich serial je upa megalni!!! miluju je *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
      • Re: Re: Jsou beeeeeest!!!

*uzasny ja chtela napsat bezva a pak jsem to nesmazala poradne
  • bléééé

Jonas Brother je hnus neuměj zpívat ani hrád ani Nic! Co na nich vidíté??? Já se na ně nemužu aani kouknout!!! (joko sem na stránky choděj protože vy chodíte taky na moje nej star a taky jim nadáváte). A JE TO PRAVDA JONAS BROTHER JSOU BLÉÉÉÉÉÉÉ!!!!! A žádnou cenu nevihrajou!!!!!!!! natož gramy(nwm jak se to píše přesně)!!!! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
    • Re: bléééé

milá, zlatá, až zvládneš pravopis, tak nám řekni *15*

jestli si tohle mysliš tak si magor/piča jonas brothers sou cool a super *10*

Nejen to,nevíš ani,jak se píše-nevyhrajou. *1*

Vrať se na ty svý Koteláky!!!!!!! Jonas Brothers byli aspoň nominovaní na cenu Grammy(o tom se těm tvým ani nesnilo), Jonas Brothers vyhrávají plno cen v Americe. Němci jsou čubky, Amíci aspoň osvobodili kousek ČR od Němců za 2.světové!!!!!!! Proto Němce k smrti nenávidím.

Jo a kromě toho-oni nehrajou proto, aby měli co nejvíc peněz, nebo cen, ale proto že je to baví, tak nevím, co tady děláš za scény. A nelez sem, když ani nevíš ja se píše Grammy ty negramote!!!!!!! *5* *5* *5* *5*

to by me fakt zajimalo jaky sracky poslouchas ty...Jonas Brothers jsou nejlepsi a tech cen uz vyhralo fakt hodne a porad je vyhravaj.takze zklapni *16*
      • Re: Re: bléééé

tak to ti naprosro přesně řeknu jaký emo sračky má !! TOKIO HOTEL fůůůj... ale ty sem chodíš furt dokážest to ty píčo pochopit?????!!!!! ty sisi začala a pak jsme šli my... a ty pak píšeš at je necháme a ty taky... a pak jsme nic nepsali jenomže ty ses objevila zase!! tak di do prdele ty malé 10 leté děcko co ani neví jak se píše cena MTVEma *15*

proc sem musite porad lezt,kdyz se vam jb nelibej...my uz na ty vase hvezdy taky nechodime...a prestan Jonaskum laskave nadavat,my je mame radi
  • Plakáty

Nabízím plakáty JB pokud byste měli zájem mrkněte na www.littlebuffy.blog.cz
  • BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Bééééé, Jonasci nevyhráli cenu MTVEma!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* Vyhráli to ti zmrdi Tokio Hotel, ale co čekáme, když je to v Německu a oni pro sebe ami hlasovali!!!! Jonásci řekli, že to nechají na svých fanoušcích. Oni jsou aspoň poctivý!!!!! *14* *14*
    • Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Oni jsou tak podstivý haa haah Bla bla bla... Hepšííí(je to pravda)
    • Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

jo!! ale co pro mě jsou pořád skupina roku a nějaká pitomá soutěž mě v tom bránit nebude..:D *9* *9* *1* *1*
      • Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Pro mě jsou taky nelepší i Grammy si zaslouží!!!!!!!!!!
        • Re: Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

přesně tak sou supeeeeeeeeeer *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
        • Re: Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

jj to zasloužíí!!!! *16* *8* *8* *9*
          • Re: Re: Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

To jo, ale na druhou stranu-i kdyby se daly dohromady všechny ceny světa, tak by to nestačilo, protože na to jsou mooooooooooooooooooc dobrý:). Mají úplně nejlepší a dokonalou hudbu, takže žádná cena to nemůže přesně vystihnout *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

jo beztak jsou nejlepší *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
            • Re: Re: Re: Re: Re: BÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

*nelez

Tak sem neles nikdo se tě o to neprosil

Gramy si rozhodně nezaslouží tyt ani neumí spívyt a ty texty jsou příšerné *8*
  • 2000

a timto mým příspěvkem je zde rovných 2000 příspěvků to je dobré ne?
    • Re: 2000

2001 *1* *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit