-
koukej
hej lidi zařídím aby přijeli do čr!! chcete? *5* -
-
Re: koukej
A jak? To by mě strašně zajímalo!
-
-
rozpad
podle mě, se tak trošku jonas brothers začíná rozpadat...jak je Kev pořád někde s Dani a Nick má tu sólovou desku...začíná mě to tak trochu štvát...třeba na 15. ročník choISY A NEWM JAK SE TO JMENUJE DÁL, ŠEL JEN jOE S nICKEM-a to ještě nepřišli spolu, ale každý zvlášť.. -
-
Re: rozpad
To si šeredně odskáčou, jak se rozpadnou. Jestli se to stane, chytám první letadlo do Texasu bo do L.A. a letím za nima, budoum mít ze mě bobky! *1* Se daj dohromady raz dva! *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: rozpad
poletim s tebou *15* *15* *15* *15* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: rozpad
a já taky!! :D *1* ale prej Joe taky bude mít solové CD! *5* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: rozpad
a já taky! *15* *15* *15* *15* to by si zkusily bych jim dala *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: rozpad
Teď v novém Bravu je s nima rozhovor a slibují že se prý kapela nerozpadne *14* Ale pokud Joe vydá to CD tak si ho jdu hned koupit :D
-
-
Od koho by jste si radsi koupili CD od Joea nebo od Nicka???? Ja od Joea....:) -
-
od Nicka podle mě má zajímavější hlas *14* *14* -
od Joea! *14* jednoznačně!!! ♥ *14* -
Já od Nicka *14*
-
-
Nejdřív Nick a teď Joe??? Za chvilu bude mít Kev horu dětí a nebude mít čas. Tož to je vrchol, jak si toto můžou dovolit?? *1* Ani nepožádali o svolení! *15* *15* -
-
Jednoznačně od Nicka nechapu jak to dela ze je tak uzasnej *14* *14*
-
-
-
-
-
-
Časopis o Jonas Brothers
Taky si přejete aby u nás vycházel časopis CELÝ JENOM o JONAS BROTHERS? Naše přání se může stát skutečností! Stačí jen hlasovat na webu:
http://www.egmont.cz/
V levém menu je anketa zda by jste si koupili časopis o JB.HLASUJTE PROSÍM! -
SAMÝ HÁDKY
jÁ BYCH ŘEKLA,ŽE MÍSTO TOHO ABY STE SEM NĚCO NORMÁLNÍHO PSALI TAK VY SE TADY FURT HÁDÁTE!!NECHCI SE DO TOHO PLÍST,ALE TADY SI FAKT NA DÁVAT NEMUSÍTE!!JE SICE PRAVDA ŽE TY ,,SMIZUZI,, TADY FURT NĚKOMU NADÁVÁŠ ALE TADY FAKT NEMUSÍŠ!! TAK SI TO BĚŽTE VYŘÍKAT NĚKAM JINAM!! *13* -
-
Re: SAMÝ HÁDKY
MŮŽU ZA TO??!! ŽE SI ZAČALI????? A NADÁVALI JB!!! JÁ SEM SNÁT CHODIT NEMŮŽU NEBO CO!!?? JE TO MOJE VĚC!!! JSEM FANYKA A NA TOHO KOKOTA SE MŮŽU VYSRAT!!!!!!!!! *8* a prosimtě.. neber moje jméno do huby ty ajuško11!! dpbře mno.. když tady někdo bude nadávat JB sprostýma narážkama tak co mám jako udělaT???? a NEJSU JEDINÁ!!! *16* *16* -
-
Re: Re: SAMÝ HÁDKY
Ježiš tak promin! já sem nepsala že sem nemůžeš chodit!! ale at si to jdete vyříkat někam jinam!! já tě chápu že JB bráníš ale zas tak sprostá být nemusíš!! teda aspon né tady!! *10* *8*
Já vim že nejsi jediná!! A JÁ SEM ŘEKLA JEN SVŮJ NÁZOR!! Tohle je stránka o JB a skoro každej den sou tady nějaký 2 ososby který si nadávaj!! tak je ignoruj je to jejich názor jako ten můj!! Ty si stuj za svym ale nenadávej jim tady na týhla stránce!! *16* -
Re: Re: SAMÝ HÁDKY
Až bude v budoucnu tvůj šéf kritizovat tvou práci, taky mu nadáš do kokota???
-
-
-
Top Jonas Brothers
Ahojte, hlasujte tu pro Jonásky:
http://tweeter.faxo.com/ Top_Jonas_Brothers_Nation/2010/01
Musíme to dát hodně vysoko, hlasujte každých 20minut!!! -
-
Re: Top Jonas Brothers
hlasuju kazdou chvili
-
-
---
jonas borthers = pro deti , proc? rozkosne texty chvalene vedenim walt disney pro holky a kluky , nic pro sirsi obecenstvo , toto neni nazor nybrz FAKT,,, -
-
Re: ---
víš že si pěkně trapný? *15* *15* no a co??!! koho to zajímá?? a ohodnotit svůj komentář jako za nejlepší je trapné!! NULO!! CO SI DOKÁZAL TY HMM *7* *15* JE MĚ Z TEBE ŠPATNĚ!! *15* *9* -
-
Re: Re: ---
kde beres pravo nekoho osocovat jako nulu, ty malej fakanku bez kamaradu?:D Kazdej clovek ma svoji hodnotu, kazdej v zivote svym zpusobem neco dokazal, ale tys ocividne nedokazala ani pobrat trochu moudrosti a pochopit, ze lidi nejsou terce, na ktery si muzes plivnout. Fuj fuj fuj, detatko, maminka te malo bila.:D :D :D -
-
Re: Re: Re: ---
*15* *15* *15* *15* *15* tak těd si mě dostal *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* náhodou já jsem oblíbená všeci říkají *15* *15* všeci se ke mě lepí abych se sněma bavila *15* *15* to by ses divil.. *15* *15* *15* *15* tentokrát to nevyšlo!! :D *1* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: ---
OMG, ty si vtipna.:D a ty si myslis, ze oni to s tebou mysli vazne?:D Prosimte, jestli s lidma zachazis takhle, tak te jenom za zadama pomlouvaji a utahuji si z tebe.:D Jestli si myslis opak, tak si naivni fiflenka, s kterou to v zivote blbe dopadne, tak se zacni chovat jako clovek a ne jako primitiv, at ti mama naliska, fakane rozmazlenej.:D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ---
ty si blbý! xDD ale já sněma tak nemluvím! xD prosimtě ani mě neznáš!! xD a nerikej ze vis jaka jsem kdyz ctes pismenka! :D ale já se bavim normalne ale ne s idiotama co nadavaji nejake skupine urazkami a kdo vi co jeste! :D :D :D takže nedel ze sebe chytreho! :D hej klidně si mylsi co chceš ale ty mě neznáš!!! takže mě je to uplne jedno víš! :D :D :D :D jj a vtipna jsem.. :D :D dík za kompliment! :D *15*
-
-
-
-
-
-
jonas brothers nej
Nejlepší skupina na světě.Hrozně se mi líbí od nich líbí písničky.Poslouchám je každý den a noc.Nej nej skupina.Play their music. *14* *14* -
nej kapela
jste ta nejlepsi kapela jakou jsem kdy slysel *3* a kdy přijedete do ČR. -
xD
nechápu ty všechny trapáky co si o sobě myslí když řeknou ze jsou blbý.. xDD reknu vam.. s te trapní jak moje babička! *1* já když nesnáším nějakou skupinu tak je mi to jedno a neřeším to"! xDD jenže se narodili tady nějaké postižené děti a nepochopí co je to názor a nadávání!! *16* *16* -
-
Re: xD
kdyby to tvoje babicka cetla. Nauc se respektu ke starsim. -
-
Re: Re: xD
di někam debile!! *16* -
-
Re: Re: Re: xD
Nono, snad se nám nerozpláčeš, maminka ti koupí slona.:* -
-
Re: Re: Re: Re: xD
neboj.. nerozpláču se.. já se jen naseru! *16* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xD
Jen do toho, tim strasne moc vyresis.:D lol
-
-
-
-
-
-
Dotaz
Můžu se Vás jenom zeptat - Posloucháte je kvůli muzice nebo kvůli vzhledu? Just a question. -
-
Re: Dotaz
KVŮLI MUSICE TY PAKO!!!! A VZHLED JE BONUS!!!!!!!! *1* *14* *14* *14* a di do prdele!! jo?!! nikdo tady o tebe nemá zájem. xDD běž si holky hledat někde jinde!! xDD *1* *16* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Dotaz
uh ty mas teda dost *1* *1* -
A jinak - Věř, že můj sexuální život je dost bohatý a nepotřebuju si hledat holky, co fandí JB a ještě nadávají lidem kvůli ničemu.:D Já chodím jenom s inteligentníma holkama, který maj v hlavě a neposílaj hned každýho do prdele.:) -
-
Re: Re: Re: Dotaz
Myslíš, že fanynky JB nejsou inteligentní???? -
-
Re: Re: Re: Re: Dotaz
Pozor, to jsem neřekl, lidi by se neměli škatulkovat. Jenom jsem referoval na to, že uživatelka smizuzi se inteligentně nechová v nejmenším, ale inteligence se nehodnotí přece podle toho, jakou hudbu člověk poslouchá. Jenom mě prostě zarazila tak primitivní agresivní reakce na prostou otázku. Ale urazit fanynky jsem nechtěl.
-
-
Re: Re: Re: Dotaz
hmm...a? xD už si skončil.. xD já tě nenutím abys chodil s blbkama!! xD chot si s inteligentníma holkama je mi to u ..víš co!! xD a chodit sem a kontrolovat co napíšem a odpovědět je trapné! už jsem to jednomu BORCOVI říkala!! *15* *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Dotaz
Jediná trapná věc je tu tvoje vyjadřování a neznalost češtiny. Di si prosímtě do sámošky koupit nějaký slušný chování, dík.;)
-
-
-
Jsem se jenom zeptal, ty pískle vysazené na povyšování se nad jiné jejich urážením.:)
-
-