-
BUZNY
Jsou to největší buzeratni.Zvedá se mi znich kufr.A PREJ ROCK.NAHONY DALEKO OD ROCKU *16* *16* *16* -
-
Re: BUZNY
evím co sem lezeš tkreténe když jim nadaváš raši odet z patky na smetak ke svoji popelnci a uz se nevracej !
*13* -
-
Re: Re: BUZNY
bezte do prdele vy suliny jedni.. ani nevite co hrajou tak pomlcte jo... hrajou pop- rock.. tak drzte tlamy.. vy jste v zivote nikdy nic nedokazali ... jonas brothers jsou nej kluci.. aspon nejsou namysleni jak ty hovada TH.. Joe je ted dokonce v Africe a pomaha tam detem.. zpivali pro haiti.. a co udelali ty buzny TH?! hovno.. namyslení, hnusní, bez talentu.... JB jsou proste nej.. a vy jste asi blbý kdyz ani nevite co hrajou..máte plnou hubu kecu a sami jste nic dokazali! *16* *9*
-
-
prěsně mě taky mužou..... *16* *16* *16* -
jn prej rock,kybych ty jonas sisters,porovnala s.........tokio hotel,nebo....the rasmus tak bych asi vybrala na 1000 0000 000% the rasmus nebo ty tokio hotel..!!!
jednou sem od nich slyšela v televizi písničku(protože je má mladší ségra ráda)........S.O.S. a BURNING UP nebo jak se to píše,a pak sem se podívala na internet jaký to je žánr těch písniček a bylo tam napsaný rock......mě to jako tak vůbec nepřišlo že by to byl rock,pak sem se podívala na schrei od tokio hotel
a to už byl rock podle mých představ........a pak ještě lucifer´s angel od the rasmus a taky to byl pravý rock....a tohle je nějaká upé ubohá hočičí skupina *1* *1* *5* -
-
trapaaaku jeden hnusny..ty umis sotva prsi prsi a budes tady cosik rozkrikovat!!!!ubozaaaaku!!!...jona s brothers jsou skvely!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
každej ma jinej vkus ale když je names rada tak sem kurva nelez -
No aspoň zpívaj, Tokio Hotel-Schrei je jen křičení!!!!! To nemá se zpěvem nic společného!!!!!!!! A žánr jsou pop-rock jen někde píšou sračky!!!!!!!
-
-
Ježiš tak sem nelez, když se ti nelíbí!!!Fakt nechápu co máš z toho, že jim tady nadáváš....seš ubohej!! -
-
TAK VYPADNI!! TADY JDE VIDĚT TVOJE MALÁ INTELIGENCE!!!! *8*
-
-
-
FF
Ahojte, mtknete na moje FF s Jonasy na tomto blogu: http://charmed-werisek-us5.blog.cz/
Moje FF se jmenuje Au-pair nebo něco víc?
Napište i koment:-) -
Proč?
Mám jednu prostou otázku
Proč to posloucháte?????
1.Říkají si rockeři ale do rocku to má hodně daleko
2.Ta obrovská mánie co je kolem toho to mě uplně dohání k šílenství
3.Případně pro ty co si myslí že je to rock tak mám jednu odpověď
Jestli chcee rock tak si poslechnětě třeba AC/DC,Nirvanu a ne Jonas Brothers *10* -
-
Re: Proč?
nikdo nerika,ze jejjich muzika je cistej rock, ten jejich smer kterym se ubiraji porad neni jasnej,ikdyz to mozno bude jeste tim, ze jsou porad moc mladi. Na jejich albu si najdes rychlejsi pisnicky, pomalejsi, nektere veci se uberaji spis takovim tim punkovym smerem. Ono to bude asi tim, ze jsou originalni, nejsou jako vetsina skupin co znam, navic jsou talentovani a delaji obrovsky pokroky o cem svedci nove album lines vines and trying times, hlavne co se tyce textu. Pokud si treba prehras nove skladby nick jonas and TA tak zistis, ze ty texty sou opravdu o necem, hudba a zvuky sou opravdu vyspele a ten album je opravdu povedenej. Nemyslim, zeby mneli nejak moc fanousku a uz vubec ne v CR nebo na SVK kde jich vetsina lidi ani nezna. Praveze meli nekdy mnohem vic fanousku (vseobecne) kdyz se jich disney snazila propagovat jako emo sracky, tedka to uz ale vypada, ze jedou opravdu svym smerem, delaji svou muziku, navic vypadaji opravdu normalne jako muzikanti a je videt, ze by chteli oslovit i sirsi publikum lidi, nez dotedka nactilete pubertaky. Mam z nich opravdu dobrej pocit, kluci to dle mne v budoucnu dotahnou hodne daleko ... -
-
Re: Re: Proč?
To jsi napsala moc hezky *4* Naprosto s tebou souhlasim! -
-
Re: Re: Re: Proč?
JO! tohle je velká velká pravda!
-
-
-
ale oni hrajou pop-rock víš?! ale to je jen detail!! *13* -
-
a já se tě ptám proč sem lezeš? když.,
1. je nesnášíš
2. hrajou pop/rock ale to je detail
3. co si dokázal/a ty?!!!? *8* *8*
-
-
No, já si myslím, že rozhodně je to víc rock než AC/DC nebo Nirvána, které jsou metalové skupiny.....metal a rock je velký rozdíl....možná by sis měla první udělat pořádek v hudebních stylech a pak poučuj *5* -
-
Nirvana je rock ty demente do metalu to ma hodně daleko a AC-DC je lehce hard rock co se do toho seres Jonas Brotherská buzno!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
Nirvana je grunge, AC/DC rock, metal je Rage, Blind Guardian, Hammerfall, Children of Bodom atd., takže asi tak.:) To jen tak pro upřesnění.
-
-
Kdo tě nutí si jich všímat???????? -
posloucháme je asi proto že se nám to líbí a mimochodem rock a pop-rock je docela rozdíl
-
-
casopis o jb
hej,fans jb,chcete casak o jonas brothers,tak hlasujte zde http://www.egmont.cz/ -
HLASUJTE PRO JB!
http://www.reknitosmilkou.cz/index. php?hash=c89d3ba0b93f809595d277178c 8b71418bc80ff81795139883
Plíí -
hlasujte!
hlasujte na bravo.cz
http://www.bravo.cz/zlaty-otto/hlasovani
ale musíte být registrovíni!! musím být JB první jako skupina roku!!! už jsem si udělala 2 účty abych mohla hlasovat! :D :D -
JB
kdo je váš oblíbenec z JB ? *14* *14* MŮJ JOE!! UPE HO MILUJU!! =) ♥ =** *14* *14* -
-
Re: JB
Joe je děvkař,já nechápu jak se někomu může líbít...............dobře přiznávám že jsem měla jonas brothers a hlavně joea ráda.ale to bylo tak před 7 lety teď už poslouchám něco tvrdšího...a ne někoho kdo má co dva týdny novou holku........a nevím jestli ste to už někdy četli ale já sem četla v jednom časáku že joe už není panic....prej že už nebyl panic v 18... -
-
Re: Re: JB
No to teda neeeeeeee!!!!!!!!! Dyt mel jen par holek, jako normalni kluk v jeho věku!!!!!!! A v časopisech taky napišou sraček jak sviňa!!!!!!! Když nápišou, že skákání na z mostu bez lana je zdraví prospěšné, uděláš to???????? Jo a Joe je panic!!!!!!!! A jdi si na ty svoje "tvrdší skupiny"!!!!!!!!!!! Nestojíš mi za to, abych ti nadávala!!!!! Škoda slov!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* -
-
Re: Re: Re: JB
ty si piča jak vysita.. nevis ani vo co go.. . JOE JE PANIC! NENÍ TO DEMENT ! a Joevi nadavat nebudeš! je nej! a jak si je mohla ty pííčou poslouchat pres 7 LETAMA?! KDYŽ HRAJOU TEPRVE 4 ROKY!! ty si fakt pica.. radsi mlc.. nevic vubec nic kravo! -
-
Re: Re: Re: Re: JB
*pred
-
-
-
-
Jednoznačně Nick *14* talentovanějšího člověka jsem ještě neviděla.........nejhezčeji zpívá, na bicí válí naprosto nepřekonatelně, na kytaru a klavír jakbysmet a ještě k tomu všemu skládat tak úžasné songy..........já mít takového bráchu tak jsem štěstím bez sebe *15* *14* -
U mě je nejky Joe *14* -
Joeííííík!!!ploste nejvíc uzasnej, uplne ho zeru!!! *14* *14* -
-
Re: Re: JB
.. jj Joe je strašnej kořen! :D :D :D ♥ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* jsem do něho blázen!! *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Můj Nick, je táááááááááák sladkej!! *14* *14* *14* *14*
-
-
Hlasujte!!!!!!!!!!
http://tweeter.faxo.com/Top_Jonas_B rothers_Nation/2010/02
Musíme to dát mezi prvních 10!!!!!!! -
-
Re: Hlasujte!!!!!!!!!!
Musíme předběhnout Slováky!!! Vždyť je jich míň než nás a už vedou!!!!
-
-
Kontakt
Máte na ně někdo myspace, Facebook prostě cokoliv? Když tak napište pls *7* *7* *7* -
-
Re: Kontakt
Mám na ně myspace, ale nějak neodepisujou a to mě štve!!! -
-
Re: Re: Kontakt
stejně mi je dej plsplspls
*14* *14* *14* JB *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Kontakt
http://www.myspace.com/jonasbrother s -
-
Re: Re: Re: Re: Kontakt
super díky moc a nevíš jestli mají twitter? *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Kontakt
Já vim twitter na Nicka a Joe www.twitter.com/nickjonas www.twitter.com/joejonas -
měli by mít aji twitter: www.twitter.com/jonasbrothers
a facebook: http://www.facebook.com/JonasBrothers
myslím. -
zjisti mi ten facebook prosím ja zas nemam myspace -
To nevím, píšou jen, že mají myspace a facebook. Ale facebook nevím, ptž ho sama nemám.
-
-
-
-
-
-
kniha
Ahojky, nevíte někdo zda se jejich knížka dá koupit i u nás v čr??? -
-
Re: kniha
Oni mají nějakou knížku????? To je pro mě zase novinka. -
-
Re: Re: kniha
jj, mají, http://www.jonasbrothersbook.com/ -
-
Re: Re: Re: kniha
Tož tu chcu, jdu prohledávat net! *15* -
-
Re: Re: Re: Re: kniha
Pokud neco najdes, tak to tu napis, ale ja nenasla na netu :( -
-
Re: Re: Re: Re: Re: kniha
No tož to je bordel!! Oni u nás nejsou, knížka tu není!! Co my jsme tu za stát, že k nám nikdo nechce???!!! Asi se bojí cikánů!!! Nic proti, všichni neberou sociální dávky a válí si prdel s 50 harantama!!! -
Myslím že minulý rok nebo možná ještě dřív, nevím přesně, ale je to škoda že to tady není, taky jsem byla natěšená, a nakonec nic :'( -
Tak jsem ji nenasla, kdy to meli vydat?
-
-
-
-
-