-
A jsem zpet
*1* *1* *1* taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak a jsem zpet *1* *1* *1* *1* *1* . Jedem picovat do Jonas Fuckers *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: A jsem zpet
jezisi ty ses táááááááák vtipnej/ná!! *9* *9* *9* *9* *9* běž se rači navážet do těch buzerantů TOKIO HOTEL a jonase nech an pokoji ty pičo zajebaná *9* -
-
Re: Re: A jsem zpet
Máš pravdu atˇ nechajů Jonásky na pokoji a du urazet nekohoo jineho ,prtože by se jim mola neco satat jsem velmi alegická na lidi co uráží Jonásky *14* ! *4* -
-
Re: Re: Re: A jsem zpet
nikdo nebude jonáskům nadavát! bež si za zkurvenýma TH! *16*
-
-
-
jonas fuckers jsou shitny..... jako Selena nebo justin bieber anebo miley -
-
Re: Re: A jsem zpet
Tvá přezdívka o Tobě skutečně moc vypovídá *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: A jsem zpet
*1* miluji te!!!!! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: A jsem zpet
Vis, ze ja tebe taky *15* *15* *15* Ale pšššššššt *15* *15* *15* *15* *15*
-
-
-
-
Sakra a já myslela, že už nejsi. Teď nějakou svini porazili v lese! To byla sestra?????????????
-
-
HLASUJTE!!!!!!
hlasujte prosim tady, je to, kam amji jb zavitat pri dalsim tour
http://tweeter.faxo.com/Jon as_Brothers_World_Tour -
-
Re: HLASUJTE!!!!!!
vymazte tam tu mezeru
-
-
jsem zpet
ahoooj všichniii chyběl sem vám!!!sem zpět jinak rovnou jako na začatek JB jsou buzeranti!!!!!!!!!! *13* *13* *13* fuck them *13* *13* *13* !!!!!!!JOJOJOJOJO -
-
Re: jsem zpet
ježiš dej už pokoj...nechápu, co tě na tom tak baví... -
-
Re: Re: jsem zpet
jsem Joker ne?? a ja vzdycky kazdyho komanduju a tesim se az ta jedna vyletí to víš to jsem prostě já a snad můžu mít svůj názor ne no já přijdu příště kdyžtak musim zneškodnit batmana *15* *1* ale budu tady čekejte mě děckááá *3* *3* *3* ne dělám si prdel *5* *5* *5* -
-
Re: Re: Re: jsem zpet
Co sem lezeš? Co sem lezeš?! Hele tohle je pouze pro fanoušky kokote vymrdanej!!!! *10* -
Re: Re: Re: jsem zpet
Mít vlastní názor neznamená nadávat!! To tě Batman nenaučil???? *1* *1* *1* VIVA BATMAN!!! -
-
Re: Re: Re: Re: jsem zpet
my s batmanem serem na nejaký názory my řešíme bouchačky kdo má lepší ale když sem mu o vás říkal tak mi řekl že bych měl říct co si myslim a já si hold myslim tohle možná že mi to ani nebudete věřit ani já sem tomu nechtěl věřit ale on mě ještě pochválil *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpet
neboj, to bude dobrý, ju? To chce klid a nohy v teple *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: jsem zpet
a jinak seš normální, jo? *9*
-
-
-
-
-
-
kontakt
máte na JB kontakt? Jsou na facebooku,ale nevím jak. Kevin je tam na 100%. -
-
Re: kontakt
facebook.com/jonasbrothers
to je official všech tří
-
-
Kdepak bydlí
Ahojte, nevíte jestli bydlí Jonasovi v Houstonu v Texasu???? Nebo někde jinde v Texasu??? -
-
Re: Kdepak bydlí
V Texasu se narodil Nick,ale jinak nevím.
-
-
LOL
Lol jak si to tady čtu tak vy byste nepoznali metal ani rock kdyby ste staly na podiu vedle frontmana nějaký metalový nebo rockový kapely *5* -
JONAS BROTHERS
vyměním Jonas Brothers za Green Day nebo Ewču Farnou... xD spěchá =D -
-
Re: JONAS BROTHERS
a co vyměníš? plakáty nebo co -
-
Re: Re: JONAS BROTHERS
jjj plakát mno...ae ten mám jen jeden...takže etě nějaké obrázky... =D
-
-
-
Chceš Jonas Brothers v ČR?
Ahoj, chcete Jonas Brothers v Praze? Tak hlasujte tady: http://eventful.com/prague/demand/j onas-brothers-/D0-001-001742236-0/j oin?widget=1&viral=0 , kluci si dali tuto stránku na Facebook a podle toho asi vybereou kam pojedou. Zatím je nás tam 217, což je asi málo, takže hlasujte i vy, ať je nás co nejvíc. Prosím -
-
Re: Chceš Jonas Brothers v ČR?
NE Jonas Brothers v Česku nechceme a ještě v Praze!!!! *13* -
-
Re: Re: Chceš Jonas Brothers v ČR?
Mluv za sebe!!!!!!!!!! Já je tu chcu a moooooooooooooooooccccccccccc
*14* *14* *14*
-
-
-
...
Nějak to tu vázne, nemyslíte? -