-
I love JB
Hej oni jsou upe sladcí a NICK je uplně k sežrání *14* *14* co bych dala za to je vidět na vlastní oči!!! *14* *14* *15* -
America
For holky co chtějí do Ameriky.....:Měly jste opravdu dobrý nápad,ale vezměte kolik to bude stát.......to neni jakože cesta vlakem čim víc,tim levnější....tady platí každý sám za sebe,sama se tam chystám,ale možná až tak o těch dalších prázdninách(páč si na to šetřim sama,a nejsem "milionář")....ale vy píšete že tam jedete za nima....ale co když zrovna pojedou turné,nebo nebudou vystupovat......bydlení taky asi nebude sranda,teda pokud tam ovšem nemáte příbuznýho.....ale když se pak stane něco s čim jste nepočítaly,tak budete zklamané a co tam pak budete dělat....;).......no nic,vlastně mi to do toho nic nebylo.......jen jsem vám to chtěla ukázat trochu jinak....;)........
Jinak já sama je mám opravdu ráda jako zpěváky.....jejich texty jsou celkem blízké všem TEEN........takže se dobře poslouchají........a jako herci snad předvedou více........tak se mějte hezky a fanděte nebo je nenáviďte dál..........;) -
-
Re: America
vymyslely jsme , ze by jsme za nima nejjely az do ameriky, je to finacne dost narocny, ale dohodli by jsme se s nimi napr na myspace nebo sezenem naky kontakt, ze jako taky mensi fanklub se s nimmi chceme sejit...a ze by jsme byli ochotni jet jen do britani, ze na cestu do ameriky nemame, ze az by meli nake vystoupeni v evrope, tak by jsme si s nima dali sraz...hm? -
-
Re: Re: America
jj ja to beru po vsech certech ae mame uz nejakyho dospeliho???plsky napis a ty na ne mas nejaky kontakt??? *14* *14* *7* jestli jj tak to je super *14* *14* *3* *3* *14* *14* *8* a muzu bejt taky vtom fanklubu???pls -
-
Re: Re: Re: America
napis mi na maila : negri.baju@seznam.cz ...tam se domluvime...
-
-
-
-
jsou bozi
ahojky lidicky jsou upne nej a nej skupina pls napis te mi jak muzu jit do vaseho fanclubu a jestli nevite jestli budou v ostrave plsky odepiste dekuju a jb jsou uplne bozi jonas brothers 4ever i love jonas brothers *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Jonas brothers
Holky nezoufejte v jednom článku sešm četla jak kluci říkali že zamilovaní do fanynky pro ne není nemožné! *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Jonas brothers
ae co kdyby ta fanynka byla treba z cech??nebo z jiny zeme *7* -
-
Re: Re: Jonas brothers
Vím že je to nemožne a každé bych to přála ale snít můžeme dál! *1* *14* -
Re: Re: Jonas brothers
kdyby byla z čech a byla by nickova a nebyla bych to já tak bych jí utrhla hlavu *13* *14* -
-
Re: Re: Re: Jonas brothers
hm to mi vime ae uvedom si ze nejsi jedina komu se nick libia kdo ho ma rad takze........ae fakt co kdyby byla z jiny zeme co by teda delaly??noo?
-
-
-
-
Jonas Brothers
Ty se tak máš (myslim tu Lucinku)taky bych jel *3* -
-
Re: Jonas Brothers
Já to vím a sem ráda že mám to štestí !teta už žije v americe2 let a já tam mám 3 bratrance a 1 sestrenici.
-
-
Jonas Brothers
Jsou to ty nejlepší spěváci na světě !!!
*3* *3* -
Jedu do ameriky
Ahojte lidi predstavte si ýe moje teta bydlí už 12 let v chicagu a já možná pojedu za ní a pujdu na koncert Hanny montany a jonas brothers!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *14* *14* *15* -
-
Re: Jedu do ameriky
ty se tak máš -
-
Re: Re: Jedu do ameriky
A ty jí to žereš??? *5* -
-
Re: Re: Re: Jedu do ameriky
Ano opravdu mám jmenuje se Renata a žije v chicagu!
-
-
-
-
Jedu do ameriky
Ahojte lidi predstavte si ýe moje teta bydlí už 12 let v chicagu a já možná pojedu za ní a pujdu na koncert Hanny montany a jonas brothers!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *14* *14* *15* -
-
ahojky...jsi to ty, vid, jak planujes tu cestu za jonasema?....hey oupe zavidi...ja se taky chystam do ameriky...ale nemam to tak v dohledu 3 let v planu...:-( -
-
Re: Re: Jedu do ameriky
kaoukala jsem se, ze uz jsi si me pridala na icku....diky...napisu ti
-
-
-
Jedu do ameriky
-
no hele kazdy si mysli neco jinyho nikdo si mysli ze jsou teply a tak ale ja nee ja je tak zboznuju jsou tak rasnyy
-
-
milujem ich
vsak su zlaty milujem joa -
-
Re: milujem ich
oni jsou tak uzaasny proc jsou tak daleko ja jedu do Ameriky kdo pojede semnou!!!!!
-