Přejít na výpis diskuzí

Jonas Brothers, The

HUDEBNÍ SKUPINA 9.12.2007 
2289 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ??? XD

čau LIDI, newíte jestli chodí Demi Lovato s Joe Jonasem...plsky napište.dík
    • Re: ??? XD

nechodi...chodi s camillou bell...nj...skoda...:-)
  • fujky..xD

vy jste fakt všichni pitomí když se vám nelíbí tk proč sem lezete?????!!!!!!!!teď jsem teda fakt zvědavá,co mi na to odpovíte......možná nebudou teda panicové až do svatby ale když už tk se nevyspí z každou!!!a docela jsem zvědavá o koho si za chvíli ,,nikdo neopře ani kolo,,!!!!!!!!vy co na ně nadáváte tady děláte chytrý ale to co tady říkáte by ste jim do očí nikdy neřekly!!!!!!!!těm co se nelíbí tk sem vůbec nelezte nikdo na vaše chytrý,pitomý a namyšlený keci na JB tady neni nikdo zvědavej!!
    • Re: fujky..xD

mas pravdu...nikdo by jim to do oci nikdy nerek, *4*
    • Re: fujky..xD

Klidně by sem jim to do oči řekl. *4* A kdo dělá chytrýho? *7* Proč by sem měl dělat chytrýho? *7* Jenom říkám svůj názor! Ale to je pro tebe moc složitý pochopit že? *1*
      • Re: Re: fujky..xD

ale proč říkáš svůj názor tady????!!!podůe toho co sem píšeš to vypadá že se ti nelíbí!tk proč lezeš a máš na ně keci tam,kde je dizkuze fanklubu?????!!!!!!!
        • Re: Re: Re: fujky..xD

Tohle je diskuse o hudební skupině, aby sem každý mohl napsat svůj názor, tak se uklidni. *3*
          • Re: Re: Re: Re: fujky..xD

tk to už bys mohl vypadnout *3* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *4* *4*
  • cesta za JB

pls piště mi kdoby jste jel na maila....takhle se to dost blbě hlídá:-D:-D:-Dmožná že se nakonec pojede ale potřebovala bych to na maila a né tady na diskusi jj???? *3* *3* *14* *5* *5* *14* *14* *14*
  • sranda

je to strašná sranda,jak ty svoje hudebníky prožíváte *1*
    • Re: sranda

Je to sranda mně to teda baví :D
  • Jonas Brothers

Všsak každý na ně má svůj vlastní názor:),někomu se třeba nelíbí ten jejich styl,zpíváni:),tak sem teda nemusíte ani chodit:),ale já musím uznat,že to jsou nejen dobří zpěváci,ale i herci,nemyslíte?:)A taky dobře vypadají:) *4* Tak paa:)
    • Re: Jonas Brothers

Puffinko, souhlasím s tebou, každý na ně má svůj názor.Podle mne to jsou super zpěváci i herci. *4*
  • t.e.r.c.i.k

ahoj hele slysela sem ze prej bude 12.ledna nejakej prenos s klukama(jonas brothers).ma to bejt na youtube,atd...a taky ve fanklubech...bude to i tady nebo ne? *7* *14* *14*
  • ...

Má oblíbená skupina *14*
  • zname je nebo ne??

podle me sou chytry maji skoro vzdy dobrou naladu umej rozesmat *14* a sou hodny sou proste idealni ae este je moc nezname treba osobne sme je este nevideli a nevideli sme jak zijou proto si muzeme myslet to co chcem je to nas nazor a tak to bude ae posuzovat je moc nesmime treba jim nadavat a rikat o nich ruzny nesmysli a nevedet o cem zpivaj a tak *3* *5* *14*
    • Re: zname je nebo ne??

*8* *8* *8* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* Oh my god ty voe ty si neuveritelne blba nemam vubec uz ani slova jak bych tvoji demenci popsal
      • Re: Re: zname je nebo ne??

no a co jako !!!!!!!!ty si dement
        jestli je nemas rad tak tahni!!!!!!!!!!! *13*
        • Re: Re: Re: zname je nebo ne??

*1* *1* *1* *1* Ty táhni posraná vypatlaná pipko táhni s tma svýma kreténama do prdele
          • Re: Re: Re: Re: zname je nebo ne??

a tim si jako dokazuješ CO???????víš já se nebudu zabejvat ňákym malim,nevyzpělim debilem kterej Jonasům jen závidí..... *15* *15* takže si polib prdel
            • Re: Re: Re: Re: Re: zname je nebo ne??

*15* *15* *15* *15* A kolik je tobe ty kravo vyjebana urcite mi je vic nez tobe a sem natolik dospelej a zkusenej ze muzu tvrdit ze kdo posloucha tadyhle ty dementy neni normalni *8*
          • Re: Re: Re: Re: zname je nebo ne??

nikdo tady na tvoje keci neni zvědavej z čeho vyplývá že TY MÁŠ TÁHNOUT AŽ DO PRDELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
            • Re: Re: Re: Re: Re: zname je nebo ne??

To m je uplne ukradeny jesi je na ne nekdo zvedavej ja si tu muzu psat co chci ty vyjebana krávo táhni si vyprstit pícu nad tema tvyma jonas brothers
        • Re: Re: Re: zname je nebo ne??

*1* *1* *1* *1* Ty táhni posraná vypatlaná pipko táhni s tma svýma kreténama do prdele
  • Hlasujte

Hlasujte pro Jonas Brothers zde: http://eso.nova.cz/rubrika/hitparad a?chart=39
  • hlasky

http://eso.nova.cz/rubrika/hitparad a

na teto strance hlasujte pro jonas b. -burning up zatim jsou 4. musite se nejdriv prihlasit muzete pouzit nick a heslo z blog.cz

tak hlasujte a kdyztak i pro miley *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit