-
jb
hele nemate nekdo joeho a nicka e-mail napiste na muj mejlik diky moc predem -
-
Re: jb
jestli ti nikdo poslal joeího a nickovo mail tk mi je pls,pls taky pošli na maila......děkuji ti *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Joe-je krasnej:-)
Jonas Joe,kevin,Nick... vsichni jsou skveli...:-)Ale nemyslim si ze by jsme je meli hodnotit jen kvuli tomu jak vypadaji , jak spivaji.. ale taky jak se prezentuji....:DJsou proste skveli...Ikdyz musim rict ze Joe je ve vsech smerech donali....ikdyz ho samozrejme nemuzu posuzovat jelikoz ho osobne neznam.Ale rekla bych ze uz to jak spolu vychazeji je dukazem toho jak jsousehrani:-) *14* Jsou Cool :-) *14* *5* -
Jonas Brother
ahojik jem taky velka fanynka jonas brothers hlavne joe toho miluji ze vseho nejvice... -
kdo vi??
hele a nevite kolik jim je??a taky kde bydlej????pls odepiste mi nekdo ae jen ty ktery to vedej!!!! *3* *5* *4* -
-
Re: kdo vi??
Kevin 20,joe 18,Nick 15:-) -
v lost englest tam bydlej skro vsechny hvezdy *4* -
-
Re: Re: kdo vi??
taky je tam holywood :-)
-
-
Kevin-21, Joe-19, Nick-16. Bydli v L.A. *3* -
-
Re: Re: kdo vi??
moc moc mocinky dekuju *4* *5*
-
-
-
adelka
hele ja je nepomlouvam ae vite skim vubec chodi nick??miley cyrus stou chodi taze jestli ste sneli o tom ze budete zit s nickem nektery z vas tak na to muzete zapomenou a e to mrzi nejvic protoze nicka miluju tak jako nikoho na svete *14* miluju ho dokonce vic nez rodinu -
-
Re: adelka
Neboj s M.C uz nechodi takze mas cestu volnou':-) *3* *14* -
-
Re: Re: adelka
ste hodny ae bez urazky J.B sou nekdo snima nemuzeme chodit *9* -
-
Re: Re: Re: adelka
jo to máš pravdu, kdoví jestli ví kde je ČR *1* -
-
Re: Re: Re: Re: adelka
oni to vi ae se sem este pej nedostali jinak by chteli *14* *14* *3* *4* a
-
-
-
-
tk to jsi trochu pozadu nemyslíš??????s Miley Cyrus už nechodí *1* *7* *7* *5* *5* *5* -
-
tak promin lucy dlouho sem na netu nebyla *4*
-
-
tk to jsi trochu pozady nemyslíš??????s Miley Cyrus už nechodí *1* *7* *7* *5* *5* *5* -
Nick uz ale s Miley nechodi....on se s ni rozesel a ted je se Selenou Gomez. -
-
a kdo je to???selena gomez?? *7* *7* *7*
-
-
nerikam ze ho pomlouvas zrovnaty ale ty jini dementi jo *9*
-
-
nepomlouvat
jestli je nekdo chce pomlouvat tak at de někam *10* *10* *16* *13* *5* a jemi jedno jestli vám je 20 30 nebo 50 furt sou lepší neš vy vy neumíte nic ledatak velký ..... to je jak kdyby ste žárlili bješte vy na podium a rozbalteto a uvidíte sami že sou lepší asou jako jiný spěváci třebe tokyjo hotel ty vypadaj jako slečinky ty já nesnášim ale sou lepší než vy *9* -
-
Re: nepomlouvat
Hlavně se nerozbeč *1* Kdyby nějaká společnost vybrala kohokoli jinýho bylo by to stejný. A zrovna vybrali tady tyhle sráče. *16* -
Re: nepomlouvat
V tom s tebou souklasím,tokijo holet jsou slečinky,a když nejsou nalíčení tak vypadaj jak opice *3*
-
-
oblíbená píseň
ahoj, jaká je vaše oblíbená píseň od Jonas Brothers?Moje Burning up nebo S.O.S *4* -
-
Re: oblíbená píseň
moe s.o.s. play my music no plostě všechny *14* *14* -
moje taky ae este :thats just the way we roll a hold on tyhle pisnicky sou taky dobry *14* *4* *14* *5* -
Moje nejoblibenější písnička je Play my music a SOS *4* -
-
Re: Re: oblíbená píseň
Still in love with you a When you look me in the eyes
-
-
-
cesta za Jonasama
já je taky miluju *14* *14* *14* *4* *4* bylo by super kdyby všichni kterejm se líbí a píšou tady přízpěvky se složili na cestu za Jonasama nemyslíte??? *14* *14* *14* *3* *3* *3* *15* *15* já sem pro.....kdyžby bylo víc lidí pro,tk bysme to mohly zrealizovat třeba o letních prázdninách!!! *14* *14* co myslíte????jestli by jste byli taky pro tk mi napište a já zjistím kolik by se složilo a rozpočítalo by se to a mohli by jsme vyrazit o letňákách *14* *14* *4* *4* napište mi na maila ju???já nwm jk vy,ale mě by se to líbilo takže pište *3* *3* *4* *15* *15* *15* -
-
Re: cesta za Jonasama
cusky..uz jsem se ti ozvala na maila, vse jsem tam napsala....tak mi odepis!!..pa *3* -
jj to by bylo super za nima jet prispeju a kdo se este ozval??? -
-
Re: Re: cesta za Jonasama
beru z5,už ozvala další osoba.to znamená že jsme pro zatim 3 -
zatim etě nikdo,ale do letňáků je ještě času *3* *3* ale potřebovali by jsme nikoho dospělýho,nebo teda aspoň já páč by mě jinak rodiče nepustili-ale myslim že bych nebyla jediná *7* *9* *9* ale pro Jonasy *14* VŠECHNO NA SVĚTĚ *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *14* *14* *14*
-
-
Jo to by bylo super. *1* -
-
takže bys přispěla???
-
-
-
cesta za Jonasama
já taky miluju *14* *14* *14* *4* *4* bylo by super kdyby všichni kterejm se líbí a píšou tady přízpěvky se složili na cesta za Jonasama nemyslíte??? *14* *14* *14* *3* *3* *3* *15* *15* já sem pro.....kdyžby bylo víc lidí pro,tk bysme to mohlo zrealizovat třeba o letních prázdninách!!! *14* *14* co myslíte????jestli by jste byli taky pro tk mi napište a já zjistím kolik by se složilo a rozpočítalo by se to a mohli by jsme vyrazit o letňákách *14* *14* *4* *4* napište mi na maila ju???já nwm jk vy,ale mě by se to líbilo takže pište *3* *3* *4* *15* *15* *15* -
...
Myslim, že kolem vás je spousta kluků co jsou stejně "super" jako oni. Jenom si jich nevšimnete, protože nemaji fotku v bravu. Jen tak mimochodem ...jste zamilovaní do jijich obličejů! Zkuste otevřít oči -
-
Re: ...
jA si teda nemyslim ze v evrope sou takovy kluci jako J.B. a miluju je vic nez si ty myslis ne kvuli tomu co je na povrchu ae kvuli tomu co maj v srdci a co je pod povrchem kvuli tomu je miluju abysi vedela realistko a nenadavam ti takze mi takynerikej nic pls *4* -
já teda nejsem zamilovaná do jejich obličejů ale do nich -
já teda nejsem zamilovaná do jejich obličejů ale do nich *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: ...
!!!tj....a odepis mi na ten muj mail ohledne cesty za jonasema *3*
-
-
jejich ksichtiky jsou sice k sezrani, ale miluju vic jejich hudbu nez je. *3*
-