-
jste gut we love you
jste ta nej a nej skupina na světě ja a kamoška vas poslouchame jste uplně krasnoučcí ahojky *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
jonas brothers
JJ všichni jsou upl supr. A nejvíc se mi líbí Joe. *14* *14* -
nick
Nick je nejvetsi kunda na svete teda az to kaulitzo twins:-d -
The Jonas Brothes I <3 Joe Jonas
Jonas Brothers jsou upr kotel krásní a nejlepší kapela co znám *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* I <3 U *14* *14* *14* -
jonas brothers
dobrej vtip bety moc jsem se nenasmala tak my rekni jaky ma ten tvuj sportovec primeni a az potom ti budu verit protoze ten tvuj sportovec by musel bejt znamej aby se mohl vydet s tak super skupinou tako jsou jona brothers
tak mi napis *8* -
mám vás ráda
The Jonas Brothars jsou prostě super a nej je Joseph. *14* -
Jonas brother
Ilova music tom *14* -
-
Re: Jonas brother
ahoj jestli te to zajima muj bracha se snima zna hraje fotbal po celym svete a setkal se snima a byl s nima hodnekrat. poslal my po nich autogram a uz me i jednou do telefonu pozdravili. *15* -
-
Re: Re: Jonas brother
JB sou super nemůžu z jejich hudby a ani z nich *14* hlavně z Nicka *15* *14* *14* -
no jo to ti tak žeru a když tak si nevymišlej -
je to fakt blbi si tak vymejslet to by ten tvuj bracha musel byt alespon slavnej *7* -
myslis si ze ti to nekdo uveri? *15*
-
-
-
betynka
I´m bety. I´m from czech republic. I love Jonas brothers. bety *14* *14* -
Miluju vás
Sou moc dobrý hned jak sem je slišela zpívat tak sem pťestala mít raáda svoji oblíbenou skupina US5. Už se mi vôbec nelíběj sou proste humus ale JONAS BROTHERS sou nejjj *14* *14* *14* -
-
Re: Miluju vás
Ty máš holka dost *15* *15*
-
-
?
jak tam náká ta holčina psala že má cukrovku a že je to hrozný .... jako je to hrozný já to nikomu nepřeju , aale zajímalo by mě jestli bys ho litovala kdyby nebyl slavnej a byl by to jenom nějakej ošklivej kluk z vaší školy ...no nic ....já je nemusim ...a camp rock je blbost až na pár dobrejch hlášek toho kudrnatýho : uděláš mi tu budku ???