-
Úprava
Hele lidi už mě docela štve proč jako pořád upravuje Jonas brothers uživatel nickjonas jako já tam chci taky přidat třeba odkaz na jejich MySoace a ono to nejde protože tam ten blb nickjonas pořád upravuje! -
-
Re: Úprava
to má být asi My Space -
-
Re: Re: Úprava
kráása miluju vás !!! ste užasní hlavné šoooooon!
*14* *14* *14*
-
-
-
Joe...!!!
Miluju Jonas Brothers..!!! Teda hlavně Joeho...xD V mp4ce nemám snad jinou muziku než tyhle miláčky...*MUCK*.. *14* *14* -
-
Re: Joe...!!!
napodobne.....a taky miley cyrus a soundtrack camrocku....:-D -
-
Re: Re: Joe...!!!
Já Miley moc nemusim,ale Camp Rock je prostě BESTOVEJ !!! Prostě na nich uplně ujíždim...xD *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Joe...!!!
jo to mas pravdu
*3* *3*
-
-
-
-
BUZNY
3 BUZERATI *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: BUZNY
Souhlasim *15* -
BUZERATI jo hmm..... *7* *3* -
A nejseš ty náhodou buzerant?? Tobě tady taky nikdo nenadává tak se uklidni...!!!
-
-
to je jedno
jaký je to styl,ale moc se mi ta jejich hudba nelíbí -
-
Re: to je jedno
Jo tak to ví bůh hele...xDxD *3*
-
-
hlaska na t-music.cz
prisla jsem na to, jak muzete hlasovat 2x denne!! nejdriv pro ne hlasnete neprihlaseny a pak se prihlasite a hlasnete znova....me to tak funguje...zkuste to, a napiste jestli vam to taky funguju! a tak hlasujte vsici pro JONAS BROTHERS: WHEN YOU LOOK ME IN THE EYES (jsou zatim na 2. miste)....tak sup! 2X denne! *14* *3* *14* *15* -
JB jsou nej.
A stejně jsou JB nejlepší at si říkáte co chcete. A nejsem žádná holčička Khare. Nevim co tady meleš ty kreténe. Jdi se zahrabat i s tou tvojí Metalikou nebo nirvana nebo co to je. JB sou BEST. Ať žije Rock. *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: JB jsou nej.
heledte ja sem si teda ulevila když sme se dotvedela ze spolu z joem nic nemaj ale stejne ve filmu camp rock se mi to nelíbí!!!!!!!!ae co stejne spolu doopravdy nejsou takže je jen MŮJ *14* *14* *14* *14* -
miluju joeho je to ten nej kluk na svete *14* *14* je upe krasnej *14* nejky na svete *14* *14* lavuju ho desne moc je upe božííííííííííííííííí *14* *14* *14* *14* jednou bych hp chtela videt v cesku!!! *14* *14* -
Bratry Jonášovi sice oupe žeeerrůůůů, ale je pravda, že zpívají POP....kdyby zpivali rock, tak by přeci nebyli táááááák sladcííí....no ikdyž Mandy je tak trochu poprock..... *3* .... *14* -
-
Re: Re: JB jsou nej.
ikdyz si najedes na osobnostech.cz nahoru na pop....(jak tam je Blues, country....)...tak v popu jsou The Jonas Brothers -
-
Re: Re: Re: JB jsou nej.
beru z5...jsou totiz i v rocku... *1* -
-
Re: Re: Re: Re: JB jsou nej.
haha koukám ,že ty si pro rozhovor vystačíš sama *1* ,ale přiznej ,že to prostě neni ,,pravej rock,, *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: JB jsou nej.
to ne....POPIK....tak ale libi se mi to....copak jste nikdo nevidel SHOOL OF THE ROCK?? jako Jack Black tam byl uzasnej...ale lepsi byl v Kralich rocku...(v aj nejak Tenacous´D)...proste best...sle stejne u mne na plny care vitezej Bratri Jonasovi
-
-
-
-
-
jo jasně,řekneš o rockových legendách,které tvořily dějiny ,že nevíš co to je a ať se jdou zahrabat...a pak napíšeš ať žije Rock...hahaha :D co ty si za výmaz... *1* hh,co příspěvek to perla...víš co,zalez si doma pod postel blbečku a nesnaž se...nemáš na to...
-
-
hmm
Khare je vůl. -
-
Re: hmm
a ty si malej smrad kterýho maj na triku chudáci rodiče....
-
-
jaky styl?
jaky styl hudby hrajou? *7* -
-
Re: jaky styl?
hrajou rock. čistej rock. -
-
Re: Re: jaky styl?
ROCK?? Ty seš asi úplně vypatlanej?? HT vůbec není rockový!! A třeba Given Up nebo Qwerty? Ty voe táhni odkud si přišel.
-
-
-
JB!!!!
Mají chytlavé úžasné písničky!! Miluju je, a Joe Jonas je nádherneeeej *14* *14* *14* *14* *14* Prostě KUnDiiSh *4* *14* -
-
Re: JB!!!!
jasne taky se mi hrozne libi joe jonas ja ho proste mocinky miluju *1* *14* *14* *3* *3* *1* -
-
Re: Re: JB!!!!
ahojkyy joe ten je upe upe kráááááááááááááásnej *14* *14* *14* *14* upe ho lavuju nejradsi bych ho sežrala láskou!!!!!!!!!!!! *14* *14* proste je nejlepsi krasnej božíííííí .... miluju ho nejvic na svete *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: JB!!!!
no to nejsi jediná já ho taky strašně miluju!!!je to moje lááááska!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
cesta za Jonasama
To bych brala *14* Jonas Brothers přímo zbožňuju *14*
-
-
Re: JB!!!!
MILUJU JE A JOE JE NADHERNEJ,PRIMO K SEZRANI A MAJI NEJ NEJ NEJ PISNICKY!!!!!!!!!!§§ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
hlasovat
Všicni a všude hlasujte pro Jonasy protože jsou best a hrajou fakt hrubě. Je to prostě muj styl rocku. Jsou to frajeři. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
Tak čauky.