-
MILUJU !!!
*14* *14* NEJ NEJ NEJ skupina co znám, sem fanatik a znám šecky jejich písničky zpaměti *1* *1* ....MILUJU VÁÁÁÁÁS =o* =o* =o* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
jestli někdo ví o ňákým jejich koncertu ať písne !!!! -
Jonas brothers
hele nevim proč se někteřím Jonas Brothers nelíbí vždyt jsou upe super.Miluji je!!!!!!!!! *14* *14* *14* mimochodem já je nemám ráda.....Já je Miiiiiilllllllujjjuuuuuu!!!!!!! *14* -
-
Re: Jonas brothers
Víš proč?? Protože to sou ošklivý, komerční kreténi. -
-
Re: Re: Jonas brothers
co to kecas za kraviny?to jsou nejhezci kluci ktere znam chtela bych videt tebe jak vypadas *15* a nwm jestli si blba nebo slepa ale asi to oboji *1*
-
-
-
HAHAHA
BUZÍCI NEJVĚTŠÍÍÍÍ *13* *13* *13* -
joe je nej
joe je ten nejlepší a v camp rocku je k sežrání *14* -
Jonas Brothers
No lidičky já sem Jonas Brothers nikdy nemusela pokaždý když sem je viděla v časopise tak sem otočila prostě list a nezajímala se o ně,ale od tý doby kdy sem viděla Camp Rock kse sou úžasný a pustila jsem si jejich videa na youtube tak sem úplně změnila na ně názor sou to prostě normální kluci se smyslem pro humor a muziku a to že chodí skvěle vystilyngovaný to je jedině jejich plus *14* -
nick
nick je dokonalej,krásnej akorát je mi ho líto že má cukrovku snad se mu nezhorší dyby se mu něco stalo hodně jeho fanynek by bylo sklamyných a hlavně já.Miluju ho!!! *14* -
-
Re: nick
jo a chodi miley cyrus este s nickem? -
-
Re: Re: nick
už jí nechal teď je se Selenou *9* *16* *15* -
Re: Re: nick
nechodi...nick ji nechal
-
-
-
JB sou nejlepší
Jonas Brothers jsou nejlepší hej kdo si pokecá lidi? *7* -
-
Re: JB sou nejlepší
pokeca? jak to myslis?
-
-
??
Cože?? tohle že je první??!! *7* -
Styl hudby
JB hrajou pop-rock *3* -
Buzny
SOU to buzíci největšííí...METal je LEPšííííí´...aspon vidite jaky to je kdyz vy pisete o nejaky skuúine do jejich fora... *13*