-
nej
gilmorky jsou nej nej nej *14* -
Re: všechny díly gilmorek
Platí ještě nabídka na všechny díly gilmorek 1-6 série s českým dabingem?
Měla bych VELKÝ zájem.
Díky -
Re: všechny díly gilmorek
A co by jsi chtěla za ty gilmorky? -
všechny díly gilmorek
ahojky nemáte někdo zájem o všechny díly gilmorek s českým dabingem krome 7 serie která je originál v angličtine? když k napište na e.ema@seznam.cz *3* -
Re: kur*a
mě to teda neštve,protože Rory patří k Jessovi -
Re: kur*a
tak to nejsi sám/a, já to vydýchaval dlouho potom... a stejně jsem nepochopila, proč to udělali, tak na konec *9* -
kur*a
me rozciluje to ze rory odmitne loganovu nabitku "vezmes si me" *8* -
Re: Re: Re: Jak to bude s 8. řadou
Já zase viděla na youtube pár videií, 7.sérii určitě a něco tam bylo i z osmé tuším... Teda aspoň to tak bylo pojmenované, nevím, jestli to nebyl jen sestřih z té sedmé *7* *3* někdy tomu tam moc nerozumím... *1* -
7. série
Nevíte pls někdo, kde bych mohla on-line shlédnout 7.sérii?? Viděla jsem pouze na youtube pár minutových seků a jsem napnutá jako kšandy na to, abych to vydžela než bude v televizi *9* -
on-line
http://zmetek.bonzuje.cz/4673-gilmo rova-devcata-online-ke-shlednuti-cz e.html
Našla jsem toto -
DVD
Ahojda, nemáte někdo všechna DVD Gilmorek? Měla bych fakt zájem..kdyžtak pište na mail verunka.polakova@tiscali.cz
Dík všem:) -
Sůůper!
Super Film !!! -
MILUJU
TEndlecten serial je muj nejoblinenejsi jeste s Housem...Fakt ho zboznuju a ted na nove ho sleduji asi po padesate ale proste..mam na nem vytvorenou zavislost asi jako lorelai a rory na kave *14* -
Super seriál
Gilmorky jsou jeden z těch seriálu,který prostě zbožňuju...koukám na to každej den,i když sem většinu dílu už viděla a ne jen jednou :) *4* -
Gilmorky
Gilmorky jsou nej nej nej seriál *14* -
sssss
Gilmorky je ten nej lepší serial ....nebo aspon z nejlepších..není to slátanina a ty jejich hlášky sou BESTOVI *14* *14* -
THE BEST
Gilmorky jsou THE BEST!! ten seriál miluju!!! Ty jejich hlášky jsou prostě megaaaaaaa *14* -
Gilmorky
Fajn seriál. -
Re: Re: Jak to bude s 8. řadou
no já jsem zas četla, že Lauren Graham to podepsala, ale že se do toho Alexis moc nechce.. Takže je fakt těžké spekulovat o tom, co je pravda.. To se uvidí -
nééé:D
přesně, když jsem četla ten popis, tak jsem se místy musela smát *1* vypadá to, jak by to psal někdo, kdo chodí do páté třídy a je to napsáno tak krkolomně, že se to nedá *1* Jeden příklad hovoří za vše, prej: Ale Lorelai nemohla najednou splatit školné proto se obrátila na své rodiče s kterými ale moc nevychází vyhověli ji pod podmínkou že k nim budou každý pátek chodit na večeři. *1* *9* *1*
jinak Gilmorky 4eveeeer *14*