-
plosím:-)
Ahojky,neví prosím někdo kde bych mohla sehnat GG ke stáhnutí?pokud možno všechny série?už nevím kde to mám hledat.. *9* díky moc *4* -
Re: Jak to bude s 8. řadou
Fakt????? Ale bez Loralai to nebude ono....ale bez Rory by to uz vubec podle me neslo.....Loralai je uz starsi generace *1* -
Jak to bude s 8. řadou
Tak jsem pátrala jak to bude s 8. řadou a našla jsem, že Lorelai smlouvu už nepodepsala, Rory ano. Tak zda někdo máte více info, budu ráda, když budu vědět víc...Spekulovali, zda to bez Lorelai půjde a zda točit dál, ale já si to teda nedokážu představit... *9* -
Re: JEŽISI
A těch gramatických chyb je tam taky dost. -
JEŽISI
Ježiši, kdo proboha psal popis?? Takovejch hrubek tam!! Styď se!! *8* -
Re: DVD
Čauky, mám všechny, ozvi se na mejl KrisBillova@centrum.cz *3* -
Re: dvd
Ahojky,mám velký zájem o dvd GG.Dohodneme se? -
DVD
Ahojec,sháním GG na dvd,nemáte je někdo?Na cene bysme se určitě dohodli.Diky moc!!! *4* -
Re: dvd
Ahoj...mala by som zaujem o DVD GG.Navrhni cenu,ja by som ich kupila.Keď,tak sa mi ozvi na moj mail.diky,diky *3* -
SHÁNÍM DVD
ahojky lidičky! sháním 1-5 sérii gilmorových děvčat na dvd..nemáte to někdo prosííím?? měla bych o ně zájem- CENA dohodu.. kdyžtak mi napište na mail w.e.r.c.a@seznam. cz ---- předem moc díky!! *4* -
Od začátku...
Tak dneska začly dávat na nově Gilmorky od 1. série. Pže to nemám nahrané všechno, budu si to moct nahrát znova. Jsem vážně ráda. *14* -
8 série
8 série bude. Na youtube už jsou na ní ukázky -
Fanclub
Dnes jsem dokoukal VII.season Gilmorek a nedokážu si představit, že by nebyla další řada. Skončilo to, ale je tam spousta otázek a nedořešených věcí. PS: Zdravím všechny věrné fanoušky tohoto seriálu ;) -
dvd
jsou s českým dabingem -
dvd
máma doma dvd gilmorek, 1-5 řada jsou kompletní 6 řada není komletní je to 14DVD -
Re: DVD
Ahojky. No já 6 mám... Je to na 2 DVD, tak se mi dyžtak ozvi na maila a domluvíme se. -
prosíííím
Ahojky... Nedávno mi kámoška vypálila GG na DVD, ale jen 3-6 řadu... Sedmou a první si už ztahuju, ale je to na dlouho. Takže kdyby někdo náhodou měl 1, 2 a 7 + 5 (mám jen půlku), mohl byste mi to poslat? Cena dohodou, díky -
DVD
zdravim všechny...nemáte někdo 6. serii gilmorovek v dobré kvalitě na DVD v češtině?...mám 1-5 a 7 řadu tu ale jen s titulkama...a chybí mi už jen 6. takže kdyby někdo měl tak se prosím ozvěte:-) -
gilmorky
Po špatné zkušenosti-nechci posílat,dík -
Re: DVD Gilmorek
taky bych měla zájem o gilmorky, předpokládám, že na dvd? napiš co za ně.dík