-
Re: ...
jo já si mylism to samý nevim proč si ho na konci neveme já bych si ho teda vzala a vubec gilmorova děvčata je nejlepší seriál *3* sem do toho seriálu blázen *14* *4* *1* -
...
taky si myslim ze Logam je pro Rory nejlepsi a je peknej a k sobe se proste hodi *14* *3* -
Re: poděkování
Ahojky všici, stejně jako vás všechny i mě hodně rozesmutnilo, když Gilmorky na nově skončily sedmou sérií...Někdo tady píše, že bude osmá a někdo že nebude..Tak ví to někdo???Na youtube je i video Late too late a vypadáto jako celovečerák, tak jsem z toho poněkud zmatená..Prosím přijděte někdo s pozitivní odpovědí, že se to nějak rozuzlí a Rory bude s Loganem..mimochodem Logan je pro Rory nejlepší...Podle mě..Jess je minulost..=)Tak zatím Gilmorky.. *3* -
poděkování
ahoj ,tento serial je nejlepší celých sedm let co serial běžel jsem sním žila
nemohla se dočkat na další díl a teď je konec, No ja nevím mam smíšené pocity ,
citím smutek že nebudu každý den prožívat jejích blazniví život .Tento serial je to nejlepší co jsem kdy viděla z komedialních a dramatických serialů. Nejlepší je ten sarkasmus Lorelai a taky jak se hádá s emili (něco podobného mám doma) . Bude mi chybět ale jak se říká život jde dál já to opláču a budu se radovat alespoň zpětně ze serialu , znova začnu hltat tento serial od začatku a budu prožívat každé sklamaní ale i štestí. A proto chci poděkovat Warner bros za tento serial který mi změnil život .Sbohem Gilmorova děvčata a Stars hollow. -
Re: Re: mám 7 řad GG na DVD
Je tam mail tak pište na mail a né sem kdyby chtěla ať píšete sem nepsala by ho tu!!! -
Re: Re: Re: Re: kur*a
Mě se teda taky moc Jess nelíbil.Logan se mi zdál nejlepší! *4* -
Re: mám 7 řad GG na DVD
Ahoj.Já bych také měla zájem mohla by si mi DVD vypálit a pak mi poslat třeba poštou?Peníze bych samozřejmě poslala. *3* -
Dvd
Ahoj.Chtěla bych se zeptat jestli má někdo na DVD 7řad česky mluvených Gilmorova děvčata.Ozvěte se dyžtak prosím.Děkuji moc.. *3* -
Nabídněte??
Ahojky mam zájem o DVD Gilmorova děvčata všechny série 1-7 pl. nabídněte dík.Kdyby ste měli odpovím. Ahojky -
Rory
Mno ahojkyy všichni Gilmorky nebo-li Gilmorova dšvčata je muj nejoblíbenější seríalmooc millujuu!!njeradši mam Rory která je muj moooc velkej vzor.Mnoo jinak jejvíc jí to slušelo s Jessem a jinak ted jak chodí s Loganem tak jí to s nim nesluši.Mbno proostě Gilmorova děvčata nejlepší se riál na světě!!!!! *14* *1* *15* -
Re: mám 7 řad GG na DVD
Zdárek, měl bych zájem o všechny dvd s gilmorovými děvčaty....
Děkuji za odpověď
Kuba Poznar -
Re: Re: Re: Re: kur*a
sem měla nejraději Jesse oni se k sobě hrozně hodili *14* *14* -
Re: Re: Re: kur*a
Blbost. Nejlepsi byl Dean. Logan celkem ujde a Jess? Naprosto ne! -
poradíte???
ahoj nevite nekdo jak je to bliz s tou 8.radou???od nekhoh z vas sem cetla,ze pry laurent graham nepodepsala,ale alexis bledel ano,prosim napiste nejake dalsi informace ja o tom bohuzel nic nemuzu najit *9* -
Re: Re: kur*a
jjj Jess je nejlepší!! *14* Logana zrovna dvakrát nemusím... -
AAhoj
začala jsem se na ten film dívat sice nedávno a musím ríct že je to fakk superrr fillm *4* -
Re: Re: kur*a
moje řeč - rory patří k jessovi, logan se k ní nehodí -
mám 7 řad GG na DVD
ahojky, mám 7 řad Gilmorek, je vždy 1 řada na 2 DVD, celkem tedy 14 DVD.. český dabing, poslední řada je myslim s titulkama.. pokud máš zájem, písni na mail ivet.frysova@seznam.cz. Ivča :) -
Poul Anka
Ahoj nevíte jaká je rasa psa co má Lorelai????????? -
h
Je to super seriál moc ráda se na něj kouknu