Přejít na výpis diskuzí

Gilmorova děvčata

FILM 4.3.2007 
158 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: ...

jo já si mylism to samý nevim proč si ho na konci neveme já bych si ho teda vzala a vubec gilmorova děvčata je nejlepší seriál *3* sem do toho seriálu blázen *14* *4* *1*
  • ...

taky si myslim ze Logam je pro Rory nejlepsi a je peknej a k sobe se proste hodi *14* *3*
  • Re: poděkování

Ahojky všici, stejně jako vás všechny i mě hodně rozesmutnilo, když Gilmorky na nově skončily sedmou sérií...Někdo tady píše, že bude osmá a někdo že nebude..Tak ví to někdo???Na youtube je i video Late too late a vypadáto jako celovečerák, tak jsem z toho poněkud zmatená..Prosím přijděte někdo s pozitivní odpovědí, že se to nějak rozuzlí a Rory bude s Loganem..mimochodem Logan je pro Rory nejlepší...Podle mě..Jess je minulost..=)Tak zatím Gilmorky.. *3*
  • poděkování

ahoj ,tento serial je nejlepší celých sedm let co serial běžel jsem sním žila
    nemohla se dočkat na další díl a teď je konec, No ja nevím mam smíšené pocity ,
    citím smutek že nebudu každý den prožívat jejích blazniví život .Tento serial je to nejlepší co jsem kdy viděla z komedialních a dramatických serialů. Nejlepší je ten sarkasmus Lorelai a taky jak se hádá s emili (něco podobného mám doma) . Bude mi chybět ale jak se říká život jde dál já to opláču a budu se radovat alespoň zpětně ze serialu , znova začnu hltat tento serial od začatku a budu prožívat každé sklamaní ale i štestí. A proto chci poděkovat Warner bros za tento serial který mi změnil život .Sbohem Gilmorova děvčata a Stars hollow.
  • jaruska199

Re: Re: mám 7 řad GG na DVD

Je tam mail tak pište na mail a né sem kdyby chtěla ať píšete sem nepsala by ho tu!!!
  • Re: Re: Re: Re: kur*a

Mě se teda taky moc Jess nelíbil.Logan se mi zdál nejlepší! *4*
  • Re: mám 7 řad GG na DVD

Ahoj.Já bych také měla zájem mohla by si mi DVD vypálit a pak mi poslat třeba poštou?Peníze bych samozřejmě poslala. *3*
  • Dvd

Ahoj.Chtěla bych se zeptat jestli má někdo na DVD 7řad česky mluvených Gilmorova děvčata.Ozvěte se dyžtak prosím.Děkuji moc.. *3*
  • Nabídněte??

Ahojky mam zájem o DVD Gilmorova děvčata všechny série 1-7 pl. nabídněte dík.Kdyby ste měli odpovím. Ahojky
  • Rory

Mno ahojkyy všichni Gilmorky nebo-li Gilmorova dšvčata je muj nejoblíbenější seríalmooc millujuu!!njeradši mam Rory která je muj moooc velkej vzor.Mnoo jinak jejvíc jí to slušelo s Jessem a jinak ted jak chodí s Loganem tak jí to s nim nesluši.Mbno proostě Gilmorova děvčata nejlepší se riál na světě!!!!! *14* *1* *15*
  • Re: mám 7 řad GG na DVD

Zdárek, měl bych zájem o všechny dvd s gilmorovými děvčaty....
    Děkuji za odpověď
    Kuba Poznar
  • lucypotter

Re: Re: Re: Re: kur*a

sem měla nejraději Jesse oni se k sobě hrozně hodili *14* *14*
  • Re: Re: Re: kur*a

Blbost. Nejlepsi byl Dean. Logan celkem ujde a Jess? Naprosto ne!
  • poradíte???

ahoj nevite nekdo jak je to bliz s tou 8.radou???od nekhoh z vas sem cetla,ze pry laurent graham nepodepsala,ale alexis bledel ano,prosim napiste nejake dalsi informace ja o tom bohuzel nic nemuzu najit *9*
  • janulka989

Re: Re: kur*a

jjj Jess je nejlepší!! *14* Logana zrovna dvakrát nemusím...
  • avril-nely

AAhoj

začala jsem se na ten film dívat sice nedávno a musím ríct že je to fakk superrr fillm *4*
  • Re: Re: kur*a

moje řeč - rory patří k jessovi, logan se k ní nehodí
  • mám 7 řad GG na DVD

ahojky, mám 7 řad Gilmorek, je vždy 1 řada na 2 DVD, celkem tedy 14 DVD.. český dabing, poslední řada je myslim s titulkama.. pokud máš zájem, písni na mail ivet.frysova@seznam.cz. Ivča :)
  • makycc

Poul Anka

Ahoj nevíte jaká je rasa psa co má Lorelai?????????
  • hanka2341995

h

Je to super seriál moc ráda se na něj kouknu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit