-
Nejlepší HP
Tento díl je nejlepší z dílů HP. Fakt já ho naprosto žeru *1* *14* . Ty vado zrovna jsem přišla s kámoškou s kina a musím Vám říct. Whooooooooow ten film naprosto milju. Perej při přemisťovaná z Brumbálem *1* . A.B: většina lidí poprvé zvraci. Chudák Harry se motá a prej "Nechápu proč" *1* *1* Fakt ty scény, já sem smíchy mrtvá. Ale ten konec fakticky hodně smutnej *9* Jako věděla jsem jak to dopadnem, jelikož mám všechny knížky přečtené tak 3x *1* Ale i přesto Vás to opravdu dostane. Takže doporučiju si na ten film zajít *3* *4* -
-
Re: Nejlepší HP
jak to dopadne???někdo tam zemře??? já na tom ještě nebyla,ale plánujem že na to pudem s kámoškama...hele řekněte mi je to strašidelnýý??? *1* *1* -
-
Re: Re: Nejlepší HP
Chvílema je to komedie, chvílema drama, ale je to rozhodně nejdepresivnější film z celé řady. Už to není fantasy pohádka. Hlavně v té scéně jak Harry zabije Malfoe, teda dokud ho neoživý...No nebudu nic více říkat jenom to že umře tam Brumbál
-
-
-
..
Byla jsem na tom včera a půjdu na to znova!!.. Je to fakt moc povedený a některý věci tam byli fakt dost vtipný no!!.. A na konci to bylo fakt strašně dojemný.. se mi chtělo fakt brečet!!.. -
super
jak tak čtu téměř všichni už na něm byli a jenom já Jsem nesměla *9* je to můj nej nej film i nej nej knížka...milujuuuuu *14* uvidím ho až v září takže celou dobu budu počítat každou minutu i vteřinu, nemůžu se dočkat *14* jen se moc netěším na ten konec to budu rozhodně mooooc brečet a určitě i u draca, bude mi ho líto a těšííím se na Harryho a Ginny polibek *14* plostěěěěěěěěěěěěěěě HARRY POTTER- 4EVER *14* *15* *14* *14* -
-
Re: super
jj je to nejlepsi film..a proc zakaz? je to fakt skoda harry opravdu stoji za to..jinak drzim palce at se dockas..mej se *3*
-
-
.
byla sem na nem v kine a je to uzasny a vtipny vic jak minuly díly *14* -
-
Re: .
ahoj..nejvic s tebou souhlasim..taky sem na tom vcera byla a je to fakt vyborny..treba s tema kolackama jak prisel ron a sedl si mezi harryho a ginny..to bylo fakt vtipny...a mas pravdu ze takle sem se u pottera jeste nikdy nenasmala..fakt vyborne povedenej dil!! vsem doporucuju *14* *14*
-
-
snad nikomu nic příliš neprozradím
Bylo to super.Rozhodně to dopadlo líp než pátý díl.Bylo to přesněji podle knížky.U tohoto dílu jsem se taky nejvíc nasmála.Scéna kdy Harry vypije Felix Felicis...ta nemá chybu.Jenom teda nemuseli vynechat část u Dursleyovích,tu mám fakt ráda a ta závěrečná bitka v Bradavicích nakonec taky chyběla.No ale co se dá dělat do filmu se nemůže vlézt všechno.Ale 5 minut navíc s Dursleovými by je nezabilo.
Určitě to bude tím,že už vím jak to dopadne,protože jsem vášnivý fanoušek nižní předlohy,takže jsem četla i 7.díl,ale nejvíc mi bylo líto Snapea a Draca.Kdo četl knihu,tak mě snad pochopí. *3* -
!!!
úplně nejvíc se jim to povedlo...nejvíc mě dostalo jak to zahrál tom felton...řvala sem celej film a štve mě že zase jak paka budem čekat rok na sedmej díl... *9* -
-
Re: !!!
jj ten to hrál pěkně , a nebo se mi líbilo jak měl ten Ron lektvat lásky ...jk spadnul s tý pohovky *1* -
Re: !!!
nevim jestli to vis ale 7.dil ma byt na 2 casti jeden bude v roce 2010 a druhy v 2011
-
-
Jo, v knížce je toho víc, ale ve filmu je více srandy! XD
Až do včerejška se mi nejvíce líbil 3. díl. Ale po 6.díle jsem změnila názor. Je to fakt super film, humorem se nešetří!:D Sice závěr je trochu smutnější, ale už mám 2 roky přečtený 7. díl, tak už mám dávno rozluštěné všechny zápletky!:-) -
-
Re: Jo, v knížce je toho víc, ale ve filmu je více srandy! XD
Naprosto souhlasím: Já celej film zaáchvaty smíchu *1* *1* A všichni v kině *1* *1* S Kmaoškou se pořád na tím smnějem *1* *1* Ten film je nejsrandovnější a nejlepší jakej byl kdy natočene *14* *1* *1* . Fakt žeruuuu *3*
-
-
Blby\Dobry
Film je mazes dobrej ae stve mne ze jak se tam libal s Ginny tak o teda odbyly a vubec tam ani nebylo receny ze spolu choi coz v knizce bylo a pak na konci Hermiona rekla ze si na to Ron zvikne ae na co??:D a pak na konci se spolu meli rozejit a to tam taky nebylo!!!:D -
-
Re: Blby\Dobry
to je pravda taky sem četl -
Re: Blby\Dobry
víš co kdyby se tam mělo nacpat všechno tak to potrvá4hodiny...sice tam byla čtvrtina knížky,ale i taK To bylo dlouhý ažaž...Bylo to dobře natočený a to stačí,ne? *3*
-
-
film
taky sem byla na premiere...ten film se mi moc libil,ale jelikoz sem cetla knizku,tak sem byla trochu zklamana...ze nektery veci mohly yt trochu vic podle ty knizky -
-
Re: film
Kdybys četla knížku tak bys o tom smutným mluvila jinak *13*
-
-
GOOD!
Byla jsem na předpremiéře (00:00.2:30) fakt mazec :D!! nehorázně se těšim na sedmičku!!!!!!!!! nejlepší když jedli nějaký dračí koule :D výtlem.. nebo přiteplenej ron.. a není to nějak smutný (brečela sem jedním okem) xD -
-
Re: GOOD!
Jojo vtipný scény vážně stáli za to :) taky jsem se hodně zasmála :D, ale zas tam na druzhou stranu nebyla žádná akce ani bitka :((( to přišlo smutný mě :(((
-