Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • peggy20

lulu

júúúú bylo to mrtě nejlepší je tam stejně ron tvl upe ho žeru týjo už sem myslela že umře ale aspon že ne no bylo to tkový jko funky no ale hlavní je že mě to bavilo a byla sem tam s mojí lasenkou!
  • nik011

great!

bylo to fakt mrte i srandovni ,ale nic moc se tam nedelo, a je hrozny jak zabili brumbala debil sneip , no to je jedno bylo to skveliii
    • Re: great!

Jak debil Snape?... Snape je nejlepší... a přečti sio sedmičku a pak něco říkej o tom jakej byl snape debil, když ho zabil, ju? *15* *5* *13*
  • nic moc

čekala jsem od toho víc *9*
  • escarlate

HP

Před chvilkou jsem dorazila z kina. Nevím co si o tom mám myslet. Na jednu stranu jsem umírala smíchy, jak Harry vypil Felix Felicis a jak mu Ginny zavazovala tkaničku (To bylo moc :D) a na druhou postrádám hodně scén. Hlavně Brumbálův pohřeb a bitku se smrtijedy. Taky Harryho ve vlaku našla Lenka a na Tonksová a Snape nestr Nebelvíru body za Harryho pozdní příchod. Taky Percy, Bill a Fleur se neobjevili a vůbec nebyla zmínka o změně ministra. Jo a hrozně jsem chtěla vidět scénu, jak Lenka komentuje fámfrpál a jak se McLaggen hádá s Harrym během zápasu, ale taky chyběla... A taky že Snape slyšel věštbu Trelawneyové...

Chápu, že se to všecko nemůže vlést do jednoho filmu, ale něco tam přidat mohli... Naopak mohli třeba dát pryč scénu s hořícím doupětem...
    Jo a taky, jak už tu někdo zmínil, ve filmu nebyla řeč o diadému... škoda *9*

Ale zase jsme se totálně smáli tomu jak Harry vypil FF. To byla bezesporu nej scéna! :D

Takže shrnuto: "Super, vtipné, ale nedostatky"
    • Re: HP

naprosto souhlasím..scénu s hořícím doupětem sem upřímně vůbec nepochopila,kdyby místo těch 5 minut dali raději bitvu nebo nějakou další vzpomínku, kde brumbál harrymu říká jaké jsou další viteály..pro někoho kdo nečetl knihu, tak neví o co tam vlastně jde...podle mě taky mělo být základem šestého dílu, že harry už alespoň bude vědět co má být jako další viteály, což tam vůbec nebylo..ale bylo to hodně vtipné..scény stylu felix felicis,ron pod nápojem lásky apod. byly opravdu vtipné..
    • terkamalinka

Re: HP

Já taky souhlasím naprosto se vším. Nejvíc jsem se asi těšila na Brubálův pohřeb ketreý tam vůbec nebyl. Taky mám pocit že první polibek mezi Ginny a Harrym se neměl uskutečnit v Komnatě nejvyšší potřeby ale ve Společenské místnosti po zápasu famfrpálu který vyhráli i bez Harryho.
    • zuzikbubu

jo tak to souhlasim úplně se vším...taky mi tam toho hodně chybělo :( a naopak dost přebívalo...
  • HP6

Caute....wcera jsem byl na HP6 v kine.....pro me je to zatim nejlepsi Harry Potter ze wsech...akorat me trosku nastwalo to ze newiswetlil Snape co to walstne znamena Princ dwoji krwe....???....jinak ten film je fakt super!!!
    • Re: HP6

nechapu jak sto mohl/a pochopit kdyz si necetl/a knizku *8* *16* *10* *13* *5*
      • simist

Re: Re: HP6

bože já jsem si taky knihu přečeta až po filmu jinak bych byla sklamaná a přectav si opochopila jsem to '!!!!!!!!!!!!!! *16*
      • Re: Re: HP6

No já to taky nechápu..navíc knížka byla zajímavější a napínavější *3* Nechápu jak pro někoho ten díl může být pro někoho nejzajímavější...vlastně se dá říct že o ničem nebyl...hlavně kvůli zbytečným a zdlouhavým scénám... *8* *8* *8* Chtělo by tam dát víc scén se Snapem!!!!!!!!!!!!!!Vždyť je to vlastně díl o něm!!!!!!!!!!!! *4*
    • Re: HP6

žeby byl jen jeden z rodičů kouzelník? panebože, vůbec nechápu, jak se na to může dívat, když nečetl knížku...vždyˇt ste to nemohli pochopit!!!!!! *8*
  • terkamalinka

Zejtra na to jdu

Ahoj lidi, zejtra jdu na HP do kina. Už jsem si to kdysi přečetla ale když jsem zjistila že má bejt premiéra tak jsem si to přečetla znovu abych věděla o co tam jde. Vidím že jste několikrát napsali že jste u filmu brečeli to jsem zvědavá jestli se to stane i mě *3*
    • Re: Zejtra na to jdu

taky jsem se rozhodla to přečíst pár dní předtím než jsem na to šla, ale stejně to bylo jedno, protože polovina věcí v tom filmu stejně nebyla..
  • jirkas007

Stahování

Ahoj lidi zrovna stahuju Harryho Pottera v češtině ale není to moc dobrá kvalita ale na podívání to stačí je to ze stránek
    http://uloz.to/2149216/ha rry-potter-princ-dvoji-krve-cz-dabi ng.avi
  • rominka1995

Byla jsem v kině v mladé boleslavy ma tomto díle a byl fakt good .Pokud jste tam ještě nebyli doporučuji tam jít.nejlepší je jak ron vypije nápoj lásky nebo harry kapku štěstí *1* *1* *1* *14*
    • Re: good

jo souhlas...nejlepší...Ron s nápojem lásky a Harry se štěstim...xD xD...jinak fkt jsem byla překvapená...mylsela jsem že to bude kravina jako 5,ale dost se mi to líbilo...:)...nejdřív jsme byli vygebený :D a pak brečeli :(
      • Re: Re: good

No mě se zdá, že je lepší 5.díl. *14* je fakt že to byl nejvtipnější díl ale čeho jemoc toho je příliš...4ekala bych, že to bude temnější a ono je z toho skoro komedie *9* *9* *9* Některý scény úplně zdlouhavý nebo úplně zbytečný...škoda že tam neni scéna kdy učí Snape...ale jinak bylo dobrý když ho tamten klub poblil *1* *1* Na můj vkus příliš dětský...Je lepší než jednička a dvojka ale to je všechno...snad ta sedmička bude lepší no...I když David Yates se neukázal jako moc dobrý režisér. a když hráli famfrpál tak sem nikde nevidělá nikde hrát Harryho nebo Draca... *8* *7* Jinak Tom Felton alias Draco předvedl skvělí výkon!! *4*
  • avrilka279

v kině

Taky jsem na tom byla včera v Brně se ségrou a obě dvě jsme na konci brečely, ae jinak super!!!! *14* *14*
    • Re: v kině

LoL .. Já sem na konci umírala smíchy ... div jsem se nesmála přes celé kino..... Vubec nwm co bylo na Brumbálově smrti tak smutné..... to prostě byla strašná srynda.... Seve & Bella 4ever *14* *1*
  • HP

No já na tom byla včera...je pravda že sem od toho čekala asi víc,ale jinak dobrý,hodně sme se s kámoškou nasmáli, *15* ale jak sem slyšela z nějaky kritiky ,,nemá to žádnej děj a je to spíš hlavně o romantice a o sexu" tak s tím souhlasím *5* ae přišlo mě,že tam spoustu věcí z knížky vynechali,a některý co tam nebyli tam přidali *7*
    • simist

já ne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit