Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • boxer11

nic

uz sem to videl a musim rict bomba film cumel sem
  • faltas

hhhs

Harry potter *1* *1* *1* *1* *1* *1* cupa princ dvojí krve byl snape protože mátka čarodějka otec mudla *3* *7* *1* *3* až se mi iči málem rozplakali brumbál umřel což (filmu) bylo líto račí zemřel ,aby zachránil malfoje!vidělel jsem to 2 a až víde DVD tak za den 10 *1* *1* *1* *1*
    • Re: hhhs

desetkrát to asi nestihneš když film má 2 a půl hodiny..to bys pak potřeboval/a 25 hodin..den má ale o hodinu méně
  • kiki232

super film

ja sem na tom byla v kině v sobotu je to upně super *1* *3* *3* *4* *4*
  • kikines

Odkaz

jo už jsem to našla konečně tady je odklaz ke stažení knihy http://muj5.edisk.cz/stahnout-soubo r/94435/6_Harry_Potter_a_princ_dvoj i_krve.doc_3.27MB.html# *4*
  • kikines

nemůžete mi to někdo poslat ?

Ahojky, prosím máte někdo stáhle všechny kapitoly HP pdk stáhlé v pc ? jestli jo tak mi to please pošlete přes icq 499-732-907 nebo přes e-mail Kordijana@seznam.cz předem díky *3*
  • Beest

Včera jsem na tom byla v kině a prostě nemam slooov úžasnýýýý a když zabili brumbála tak sem měla hoodně vlhký oči :( :D ..sice něco chybělo,ale bezesporu nejlepší dííl *14* *14* fakt jako miluju *14*
  • v.e.r.k.a

Harry

Včera jsem byla na Harrym a moc se mi to líbilo,super scény bezva hudba.Škoda že Brumbál umřel,hodně scén sice chybělo,ale podle mě nejlepší(zatím) díl *1* ale dcl mě dojalo jak si Ron užíval s Levandulí místo aby se zajímal o Hermionu,a ona pak chudák brečela *9* ,ale jak říkám supeeeeeeeer film
    • Re: Harry

No tak co že si s ní užíval,přece nemohl vědět že by si sním ráda užívala i Hermiona *15*
      • v.e.r.k.a

Re: Re: Harry

hm
  • HP

Včera jsem byla na HP. Těšila jsem se na to už přes rok. Podle mě zatím nejlepší filmové zpracování. Jak řekli autoři filmu. Všichni fanoušci určitě knížku četli proto se zaměřili hlavně na rozpracování scén kterým nebylo v knize věnováno tolik pozornosti. Také řekli že film bude spíše romantický a takových scén tu bylo opravdu dost. Nejlepší bylo že to byla sranda. Asi tak do třičtvrtě filmu jsem skoro smíchy nemohla dýchat. Ke konci už to bylo trošku dojemnější a nejsmutnější byla smrt Brumbála. Kdybych nečetla sedmičku tak si myslím že je Severus hajzl. Naštěstí není a je to má nejoblíbenější postava. Největší trapas byly scény Harryho a Ginny. S tím koláčkem nebo tkaničkou :D. A nedostatky? Harryho měla najít Tonksová ne Lenka. Měl ho do hradu dovést Snape. Harryho měl Brumbál zmrazit Petrificus totalus a ne mu jen říct ať se schová. No to by stačilo... *4* Fakt tenhle díl byl nejlepší a moc se mi líbil.
    • Re: HP

Tak u těch dialogů jde taky o dabing. Těm herců se musej dabéři dostat do puy, aby tam ty dialogy seděly tak, aby o vipadalo, že to řikají opravdu česky. Proto některé tyhle překlepy *3*
  • jjannissekk

Supeeeeeeeeeeer

Ten film je asi nejlepší ze všech dílů,spousta zápletek,skvělá hudba,všechno bylo báješný..I atmosféra skvělá..,klidně bych na to šla ještě jednou!!Už se moc těším na první a druhou část Relikvie smrti.. *14* *1* *14* *15*
  • avril122

Kino Alfa

Ahojky včera jsem na tom byla v kině,a bylo to hezky,ale s tim brumbálem to bylo fakt smutný,až se mi chtělo brečet..! *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit