Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gumka1

cho

víte že by mne zajímalo proč ve féniksove řáde byla cho changová a v tomhle díle ne?
    *7*
    • simist

Re: cho

tak asi protože ve fénixově řádě byla hodně důležitá kdežto v princi by se oběvila snad 1 nebo 2
    • aaavvvrrriiilll

Re: cho

Dobrá otázka to by mě taky zajímalo
  • otázečka :D

hele lidi pls kdo má e-mail na bonni wright nebo na emmu watson pls pls pls pls......pls napište na e-mail jirka8877@seznam.cz nebo jana-pavel.cz pls dík zatim cs. *4*
  • lolo85

Super

Tenhle díl se mi líbil ze všech úplně nejvíc... bomba :D
  • pirates7

mno ja neim cetla sem knizku a videla film a podle me v tom filmu je pulka ty knizky jako nerikam ze se mi to nelibilo ja sem velkej fanda a navic bylo to vtipny jo.. jo ale prislo me ze tam toho bylo dost malo mno neim no... *3* *3*
    • t.d.vera

Re: pirates7

Ten film už tak byl sám o sobě dlouhý.A ve všech filmech si můžeš všimnout,že tam toho chybí spoustu.Podle mě se toho zhostily velmi dobře a ten důležitý děj zůstal.To je to hlavní.
  • trapna otazka

peosim reknete mi Polibi Ron Hermionu ? *14*
    • lolo85

Re: trapna otazka

Jasně, když spolu budou mít děti :D Ale v šestce ještě ne... ;)
      • nikous22

Re: Re: trapna otazka

tak někdy to jde tak že se ani líbat nemusej a můžou mít děti *15* *15* *15*
    • nikous22

Re: trapna otazka

jojo *5*
  • teruliiinka

harry

v sobotu jsme na tom byli v kině je to SUPROVÝ !!!!! osobně si myslim že ze všech dílů asi nejvtipnější. to prostě bomba... *4* *4* *14*
  • mate nekdo odkaz?

ahoj vsichni mate nekdo odkaz na harryho pottera 6 jako aby sem se na to mohla kouknout doma
    • aaavvvrrriiilll

Re: mate nekdo odkaz?

No můžešš ho skouknou na mém blogu www.petrakindlova96.blog.cz a tam mám film HP a princ dvojí krve *3*
  • vashley

HBP

Na tomto filmě jsem byla včera je úžasný!! *15* *15* *14* *14* *14*
    Moc se mi líbil a byla jsem mooooooc spokojená,ale vadila mi tam ta 10.minutová přestávka *13* *9* *9*
    • aaavvvrrriiilll

Re: HBP

Tys na tom byla v kině,tak to se máš.Nevíš náhodou,kdy vyjde film na dvd? *1*
  • aaavvvrrriiilll

♥Péta♥

Co dodat k tomuhle filmu.Mě se teda moc líbil a jsem s ním spokojena i s ostatními díly tohoto filmu.Když natočily úplně první díl Harryho Pottra,tak jsem si myslela,že Harry se zamiluje do Hermiony a on se zamiloval do Ginny a Ron se zamiloval do Hermiony.Určitě jste si všimli jak Hermiona žárlila,že Ron má jinou.Smutný bylo na tom,že ředitel Bradavic zemřel,protože ho zabil Snape on byl totiž princ dvojí krve.
  • nevím co říct..

nevím co k tomu to filmu říct..byl dobrý, nasmála jsem se, ale bohužel většina děje je věnována vztahům a s knížkou to nemá nic moc společného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší