-
cho
víte že by mne zajímalo proč ve féniksove řáde byla cho changová a v tomhle díle ne?
*7* -
-
Re: cho
tak asi protože ve fénixově řádě byla hodně důležitá kdežto v princi by se oběvila snad 1 nebo 2 -
Re: cho
Dobrá otázka to by mě taky zajímalo
-
-
otázečka :D
hele lidi pls kdo má e-mail na bonni wright nebo na emmu watson pls pls pls pls......pls napište na e-mail jirka8877@seznam.cz nebo jana-pavel.cz pls dík zatim cs. *4* -
Super
Tenhle díl se mi líbil ze všech úplně nejvíc... bomba :D -
pirates7
mno ja neim cetla sem knizku a videla film a podle me v tom filmu je pulka ty knizky jako nerikam ze se mi to nelibilo ja sem velkej fanda a navic bylo to vtipny jo.. jo ale prislo me ze tam toho bylo dost malo mno neim no... *3* *3* -
-
Re: pirates7
Ten film už tak byl sám o sobě dlouhý.A ve všech filmech si můžeš všimnout,že tam toho chybí spoustu.Podle mě se toho zhostily velmi dobře a ten důležitý děj zůstal.To je to hlavní.
-
-
trapna otazka
peosim reknete mi Polibi Ron Hermionu ? *14* -
-
Re: trapna otazka
Jasně, když spolu budou mít děti :D Ale v šestce ještě ne... ;) -
-
Re: Re: trapna otazka
tak někdy to jde tak že se ani líbat nemusej a můžou mít děti *15* *15* *15*
-
-
Re: trapna otazka
jojo *5*
-
-
harry
v sobotu jsme na tom byli v kině je to SUPROVÝ !!!!! osobně si myslim že ze všech dílů asi nejvtipnější. to prostě bomba... *4* *4* *14* -
mate nekdo odkaz?
ahoj vsichni mate nekdo odkaz na harryho pottera 6 jako aby sem se na to mohla kouknout doma -
-
Re: mate nekdo odkaz?
No můžešš ho skouknou na mém blogu www.petrakindlova96.blog.cz a tam mám film HP a princ dvojí krve *3*
-
-
HBP
Na tomto filmě jsem byla včera je úžasný!! *15* *15* *14* *14* *14*
Moc se mi líbil a byla jsem mooooooc spokojená,ale vadila mi tam ta 10.minutová přestávka *13* *9* *9* -
-
Re: HBP
Tys na tom byla v kině,tak to se máš.Nevíš náhodou,kdy vyjde film na dvd? *1*
-
-
♥Péta♥
Co dodat k tomuhle filmu.Mě se teda moc líbil a jsem s ním spokojena i s ostatními díly tohoto filmu.Když natočily úplně první díl Harryho Pottra,tak jsem si myslela,že Harry se zamiluje do Hermiony a on se zamiloval do Ginny a Ron se zamiloval do Hermiony.Určitě jste si všimli jak Hermiona žárlila,že Ron má jinou.Smutný bylo na tom,že ředitel Bradavic zemřel,protože ho zabil Snape on byl totiž princ dvojí krve. -
nevím co říct..
nevím co k tomu to filmu říct..byl dobrý, nasmála jsem se, ale bohužel většina děje je věnována vztahům a s knížkou to nemá nic moc společného.