-
brumbal
neví te jestli zemře doopravdy Albus brumbál ....((-. xd potřebuji to vědět prosím *9* *9* -
-
Re: brumbal
Ahoj.Je to pravda.Zabije ho profesor snape ale když si přečteš obsah sedmého dílu tak se dozvíš že to vlastně s tím Brumbálem domluvil aby ho zabil,že by prej stejně do roku umřel.Ten Snape se nakonec ukáže jako dobrej.Celou dobu chránil Harryho a to z důvodu že měl rád Harryho matku.Zkus si ten obsah přečíst sám. *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: brumbal
teď už to snad ani číst nemusí :D
-
-
Re: brumbal
Jo, bohužel zemře
-
-
Recenze?
Já souhlasím se ZuzikBubu, s tou trapnou romantikou máš pravdu...hlavně u Harryho a Ginny. Jak ho tam krmí jako kdyby byly nějácí milenci, nebo s tou kaničkou *1* a tak a s ostatníma věcma. I když se mi ta scéna s doupětem líbila taky nechápu jaký to mělo smysl. No ale co se mi líbilo. Vtipné scény byly dost dobré třeba Harry když se v jeho blízkosti objevila Ginny, nebo dračí koule. *3* Rozhodně ale nejlepší byla scéna s "opilým" Harrym *1* *5* Ještě teď mám výtlem *15* Ale přesto ten závěr filmu byl otřesnej...některé věci mohli udělat líp... *7*
Tak co lidi kdo z vás byl na premiéře? Já jo a hned 2x -
-
Re: Recenze?
Jo ty joky stály vážně za to :D...první vtipnej Harry Potter ;)...výtlemy jsme tam chytali docela často :D (stejně ale něco napínavého by bylo lepčí, nebo aspoň půl na půl, chvíly akce a chvíli se tlemit)...premiéru jsem si nemohla nechat ujít ;), ale byla jsem tam teda jen jednou, páč už se chystám, jak si HPs táhnu :P
-
-
můj názor 2.část
A nakonec Brumbálův pohřeb. Jak někdo mohl vynechat takovou část? Místo různých romantických scén mohlo být použito více brumbálových vzpomínek v myslánce a také se mohl režisér více věnovat Harrymu a Giny. Z filmu totiž vůbec nepochopíte, že se Giny rozešla s Thomasem a ani tam nezazní, že se s ní Harry rozchází. Harry také vůbec neobjeví diadém, který je docela dost podstatný v posledním dílu. V každém případě i přes tuhle mou kritiku se mi film celkem líbil. Jak říkám, bylo to vtipné :) akorát ty akční scény mi opravdu chyběli a myslím, že nejsem sama. Také velké plus bych dala za to, že Brumbál konečně neměl vlasy natočené do kudrlinek :D ;)...Také jsem si přečetla, že film nebyl tak dobře natočený oproti pátému dílu (který mi přišel opravdu skvělý a ze všech natočených Potterů asi vážně nejlepčí), protože samotná kniha princ dvojí krve je nejslabší. To si ale opravdu nemyslím. Šestá kniha je totiž velmi chytlavá a napínavá naproti tomu v celém pátém dílu se nic neděje, až na konci se všechno semele. Takže na to, jak je pátá kniha nejhorší, je film úžasný a s šestým dílem? No neříkám, že film byl nejhorší, myslím, že nejméně se povedla trojika, ale nebyl to takový trhák, jak jsem očekávala :( Každopádně názor si udělejte každý sám ;) -
-
Re: můj názor 2.část
Teď si fakt řekla úplně přesně všechny moje slova,myslela sem si že to bude lepší a úplně mě zaskočilo,že tam některé naprosto podstatné věci vynechali... Třeba že Weasleyovým mohl shořet dům,že tam nebyl Bill,kydž ho pokousal Šedohřbet,nebo Brumbálův pohřeb a některé vzpomínky úplně vynechali...Nebo sem si taky myslela že tam bude víc scén s Harrym a Ginny, protože v knížce se píše že byly spolu mnohem častěji... Nebo taky si myslím že to dost divně skončilo... Ale každopádně sem zvdavá jak natočí 7,protože některé věci vůbec nebudou navazovat. Nebo tam taky vůbec nebyla Fleur. Myslím si že ten co četl knížku tak byl celkem zklamaný,každopádně já sem celkem byla... Ale jinak to bylo dobrý,některé scény sem si představovala jinak ale bylo to dobrý... Všichni mě teď určitě začnete kritizovat že to není pravda,ale je to můj názor... *4* -
-
Re: Re: můj názor 2.část
já tě kritizovat nebudu protože cítím to samé..pro lidi, kteří četli knihu je to celkem zklamání..navíc by mě fakt zajímalo jak na to navážou v dalším díle..třeba, kde bude svatba když doupě zhořelo?..nemluvě o to mže Fleur tam nebyla vůbec.. -
Re: Re: můj názor 2.část
jj taky s tebou souhlasim ;)...takže doufám, že kritizovat nezačnou, páč máš úplnou pravdu ;)
-
-
-
můj názor 1.část
Na tenhle filmek jsem se vážně mega moc těšila a taky, že jsem hnedka 16. šla na jeho premiéru. Když ale Harry zkončil, měla jsem docela smíšené pocity. Musim uznat, že některé scény byly vtipné :) a myslim, že zasmát se není vůbec špatné. Však HP6 mi chvílema přišel jen jako romantický film, přičemž některá "romantika" byla podle mého spíše trapná.(např jak Giny zavazuje Harrymu tkaničku xD ) Co se mi ale opravdu nelíbilo, byla scéna, kdy smrtijedi nechají shořet Doupě. Co to jako mělo být? Zbytečně to v celém filmu zabralo akorát několik minut, které se dali určitě využít mnohem lépe. Také jsem HODNĚ postrádala ňákou pořádnou akci. Je pravda, že ta cesta za viteálem do jeskyně, byla celkem povedená a z celého filmu se mi líbila tahle část asi ze všeho nejvíc. Konečně to mělo ňákou action a napětí :). Každopádně kam se ZTRATILA závěrečná bitka? Fénixův řád proti smrtijedům přeci na hradě bojovali. Tenhle moment ale BOHUŽEL ve filmu vůbec nenajdete :(((. Poté taky Brumbálova smrt mohla být mnohem lépe udělaná. Třeba trochu dojemnější, nevím, ale takle jsem si to opravdu nepředstavovala a na to, jak jsem nad knížkou brečela, mi tady neukápla ani slza. -
to bylo dobrý
Harry s Hermionou z tou záclonou ... ,,musela sem od něj utect je nechtnej´´ a o něčem se baví , přijde tm číšník a ptá se na ty dračí vdolečky (bo co to bylo) a oni odmítnou - ,,dobře děláte strašně po nic páchne s úst´´ a hermiona si toho nacpe plnou hubu ,,to ho snad odradí´´ potom odejde a přijde tam ten Cormak a dá si ty vdolky ,, hmm to je dobrý co to je?´´ harry na to ,,dračí koule´´ a po chvilce když tam přijde Snape tk mu pozvrací nohy ...to bylo mo -
hustýýýýý
fakt mazec film sem se mohla pochčít smíchy .... a na konci sem ae brečela ... ten fénixův nářek mě dojal -
-
Re: hustýýýýý
mě taký -
Re: hustýýýýý
Jojo taky jsem se hooodně mega moc nasmála :D to bylo na tom filmu asi úplně nejlepčí :D to, že to vážně bylo vtipný ;)
-
-
:-)
ej muzu se jen zeptat jestli bude wubec 8 dil ?,.... -
-
Re: :-)
jo bude aele bude to pokračování 7. dílu *3*
-
-
Harry potter
Ahojky, lidisky potrebuju vedet jestli tam krome brumbala zemre jeste Ron? Diky za odpovedet *5* *15* *15* -
-
Re: Harry potter
*1* *1* Asi bych to neměla říkat, ale nezemře, aspoň ne teď! *1* -
-
Re: Re: Harry potter
NE!
RON NEZEMŘE!
ale v sedmičce zemře Fred...a Tonksová a aLupin! x'( -
-
Re: Re: Re: Harry potter
JJ...a to je podle mě asi nejsmutnější část ze všech sedmi knížek...snad sem i nad knížkou brečela když zemřel Fred... -
Re: Re: Re: Harry potter
Heeeeeej Katusko nic neprozrazuj.
-
-
-
-
..
hele ja sem jeste tenhle dil nevidela a tak se chci zeptat jestli tam umre brumbal ? -
-
Re: ..
jo brumbal umre -
Re: ..
Zajdisi do kina stojí to za to a bueš to vědět hned *3*
-
-
DRSNE
musim souhlasit je to opravdu hodne dobry film a premiera byla narvana za jsem malem mńesehnal listky ale nakonec jo a byla to hodne dobra volby jit na tento film.dobre bylo jak harry vypil to tekute stesti a byl sfetovany ale je mi lito albuse brumbala a jeste se mi libilo ja bellatrix behala po stole a rozkopavala ty talire atd. zajdu si nato aspon jeste 2x minimalne -
-
Re: DRSNE
Já už byla dvakrát...a klidně bych šla ještě několikrát..xD
-