-
mp3
nemáte někdo mp3
Robert Pattinson - Let me sign
Iron & Wine - Flightless bird, american mouth
dyžtak pošlete na Majda282@seznam.cz ... dík -
-
Re: mp3
ahoj, mám obě písničky, jestli je ještě chceš, ale ať se snažím, jak chci, nejde mi to odeslat. *9*
-
-
das
sda -
love
Miluju Twilight...přečetla jsme si to a jsem upe maniak do všech věcí okolo :) *14* -
-
Re: love
Jsem se asi nakazila ... začínám bejt do toho taky trošku blázen :) ...
-
-
sda
dsa -
prosím o Třináctku
Ahoj já už jednou film Třináctka vidělahraje tam Nikky Reed která hraje Rose ve Stmívání:-D A chci vás poprosit jestli někdo nemá tento film a jestli by mi ho mohla poslat třeba přes icq jestli ho máte tak mi napiš na e mail anca.trhla.anca@seznam.cz
diky domluvíme se:-D -
Hustej Czech soundtrack!
Zdar lidi už jste to slyšeli? Jedna pražská kapela jménem TRÜK nahrála song s názvem "Stmívání" je to na jejich webu www.truk.cz Je to fakt hustej czech sountrack k týhle upírsky romanci. Mrkněte na to! -
Film skvělej, kniha božská :-)
Já jsme zatím četla všechny tři knihy které u náš zatím vyšly a nemůžu se dočkat až v únoru vyjde Rozbřesk, jen mi je líto že už je to poslední kniha, bylo by fajn kdyby Stephenie Midnight Sun dokončila... jinak film byl úžasnej *14* *14* *14* -
New moon
Dneska vyslo novy Bravicko a tam psaly ze new moon bude mit premieru az v lednu 2010.... to nevydrzim *9* *9* -
Prosíím
Lidi prosím nevíte o nějaký stránce kde je tenhle film online na podívání moc ho chci vidět, ale bohužel u nás v blýzkosti nikde v kině nejni tak prosím *9* *4* -
ahojky
čauky, je tady někdo? pokecáte? *1* dneska nějak mrtvo