Přejít na výpis diskuzí

Anna Šabatová

OSOBNOST 11.8.2008 
119 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ..ještě by mě zajímalo ve které straně je členem?
  • Paní Šabatová,

je vidět, že opravdu jste mimo realitu. Islámský stát je velké nebezpečí, a začíná to tolerancí nošení šátků a burek. Myslím, že byste měla udělat praktický pokus jako mnozí, jděte vyjednávat s muslimy, že budete nosit křesťanské symboly, že se nebudete naopak zahalovat u nich. Možná by to bylo dobré, ...asi byste se už nevrátila, ukamenovali by vás a pak podřízli krk. POZOR, Váš přístup je přímo velmi nebezpečný a vypovídá o Vašem omezeném rozhledu v této problematice. NE, NECHCEME, aby nás ovládli muslimové u nás doma. Ať si jdou domů a tam si dělají co chtějí a nosí si co chtějí, ale tady u nás ať dodržují naše zvyklosti. My je také nemůžeme u nich porušovat. NEMLUVTE za NÁS tímto způsobem. MY šátky a burky nechceme. PLATÍME VÁS Z NAŠICH DANÍ, milá paní!!!!!
  • Paní Šabatová, doporučuji tyhle videa, mluví za vše.

http://cassad.net/tv/videos/616/

http://www.asgraphic.org/videos/video382/index.htm

Souhlasíte s takymto přístupem k životu a lidem? Ja ne.
  • Tak oni ji komancove nedali do lapaku jen tak pro nic za nic:-) je to divna osoba...
    To jsou pseudodemokrati vcetne pana Uhleho *16* , pamatuju si jaky obhajoval cikany..
    Je to hnus *11* *11*
    • Přesně,byla jsem v Turecku a chtěla jít do mešity.Musela jsem se od hlavy k patě celá zahalit.Připadá mi to,že p.šabatová za hájení burek v naší zemi,pobírá bakšiš a ne bo namá český původ !!!!!Anja Veselka.
  • Paní šabatová...Vy POTVORO! proč si nejdete vyzkoušet, jaké to je si nechat podříznout krk?....
    Potporujete muslimskou pakáž!
  • Doporučuji vřele zhlédnout video s moderátorem Veselovským a paní Annou
    ŠABATYŠOVOU, kde mluva dotyčné se skládá z povzdechů hmm, eeee, ehm, eeeee....... Vypadá to, že se dotyčné chtělo kakat, ale ona vše hrdinně překonala a vydržela bez přestávky až do konce.
  • Muslimům se nelíbí v celé řadě zemí ve kterých se narodili a žijí. Proto odcházejí do jiných zemí ať již přechodně nebo nastálo. Zde ,v zemích ,které jim poskytly nový domov, se snaží prosazovat zvyky své víry a pod. Co vlastně chtějí .Chtějí asi pozvolna předělat tyto země na muslimské, aby se jim zde také přestalo líbit. Nejhorší na tom však je to, že my "demokraté" v konkrétním případě paní Šabatová je v tomto proti vlastním občanům ještě podpoří. Jakési zahalování hlavy je pouze počátek. Je třeba navštívit jiné evropské země a pochopíme kam až to může zajít. Když přijedu na dovolenou do islámské země a chci jen navštívit mešitu, musím se zahalit a př. zout, abych mohl vstoupit. Respektuji toto nařízení a nereptám. Jsem v cizí zemi, tak se řídím jejími zákony .Proč to má z hlediska muslimů být opačně a ještě to být obhajováno našimi představiteli.
    • Bydlim ve Francii, a tady je to také stejné. Zeny ve statech arabskych bojujou aby byly volné, mohli ridit, jit se koupat, a kdyz prichazi do Evropy, to se ukazujou tak je nechteji byt v jejich vlasti. Co to znamena ? Pomalu nas prepadaji. Tady ve Francii si vsechno dovoluji tak, ze zidové utikaji do Isrealu, i kdyz se tam nenarodili ! Co sy mysli ta Sabatova ? Ad jde se podivat do nového islamového statu !
    • Dobrý den, po přečtení Vašeho příspěvku musím konstatovat, že jste přesně napsal, co by si p.Šabatová měla uvědomit. Pokud jsem v cizí zemi, respektuji její zákony a nařízení. Toto by mělo platit pro všechny stejně, tak jako když jdete na návštěvu a chováte se podle určitých pravidel. Sám jsem navštívil mnoho zemí a mimo jiné také mešitu v Turecku. Jak píšete, musel jsem si zakrýt nohy a zout, přesto, že se mi to moc nezdálo, respektoval jsem toto nařízení, vždyť jsem tam byl jako host. Proto nesouhlasím s p.Šabatovou, čím více budeme ustupovat ze svých pravidel a zásad, tím spíše se tato republika stane pouze zemí bez vlastní identity. A ještě jenom doplněk, je to můj názor a nikomu ho nepodsouvám. P.Šabatová patřila k Chartě a na tuto organizaci mám svůj vlastní názor, tito lidé, včetně Havla, nejsou pro mne zárukou vlastenectví a hrdosti, ale naopak. Děkuji
  • pŘabatová nevidíte co se v evropě děje masivní migrace hlavně z afriky,nás evropany za několik desetiletí vrhne do situace,že tu budeme my diskrikinováni muslimy a nošením šátku a stavěním mešit to začíná.
  • Jak může takovej proislámskej hnůj zastávat tuto funkci a nestydět se žít z daní občanů s nimiž žije. Paní Šabatová složte funkci nebo se českému národu omluvte, snad Vám bude odpuštěno !!!
    • ...měla by být na ihned od této funkce odvolána.Zabývá se muslimy a na nás nemá čas.Vyhostit do Arábie at si to tam vyzkouší..pryč s ní...!
  • Co ta Šabatová chlastá, že je tak vypatlaná. Já jenom, abych se tomu vyhnul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší