-
přesně blonde
Jj řekla jsi to úúplně přesně..myslím že to rčení NIKDO NENÍ DOKONALÝ u Ashley nepaltí..ona je úúplně super:-*jee krásná, úspěšná a má všechno co si každá holka přeje..Úplněěěěě BEST a to navždycky 4ever!!I Lowe You!! -
Ashley__:-*
Hééy jako nemůůžu s těch nových fotek..a pak že neexistuje dokonalost!... *14* *14* *14* *14* ,,ona je prostě nejbáječnější osoba!!....AShley si skvělá holka!..buď taká jaká seš__:-* *14* *14* -
anulko
No to je oůžastnýý *14* ,,Ashleyinka je plostě nejlepšíí plostěě to pořád říkááme néé?:D,, *14* *14* *14* *14* -
Jupííííí
Holky..víte že Ashley v neděli 31.5. 2009 získala ocenění MTV Mowie Awards za HSM 3 jako nejlepší herečka??To jeee úplněěě super..a kromě Ashley byla nominovaná Amanda Seyfried za film Mamma Mia potom nějaká Frieda Pintom potom Vanessa Hudgens za HSM 3 a Miley Cyrus za film Hanna Montana The Movie. A vyhrála to naše Ahleynka..Takže je vážně nejlepší!!!muck:-* -
holkýý__
anulko-dopis je naprosto skvělej...
a jinak ty fotky jsem ještě neviděla ale hned se na ně jdu podívat_ *14*
JInák Ashley je nelepšejšíí__ *14* -
Kláášnýý
Holky viděli jste už fotky z akce MTV Mowie Avards na které byla Ashley??Jsou fakt kláásný..já jsem je objevila na blogu www.ashleytisdale.org. Ashley tam má narovnaný vlasy a moc moc jí to sluší..jinak Ashleynka je BEST!!muck:-*4ever!I Lowe You!! -
holký
holký ty fotky sou uplně bestový ty sou KRÁSNÝ , nádherný... nemám slov *4* *3* -
jj jasný blonde
Jj jasně blonde..já ten dopis už mám napsanej tak ti ho na icq pošlu..aby ses podívala..a řekla jakej jee...jinak ty fotečky jsou absolutně famoozníí..nejlepšíí..prostě dokonalost..jinak ASHLEY IS BeST:-*I LOWE YOU!! -
anulko a terýsku
Ty fotky jsou naprosto skvělýýý,uzastný no ploste dokonalá ashley...akorát me mrzi ze si nemuzuz pustit tu new pisnicku kdyz nemam repráčky_ *9*
ale nevadí tak jindy.....
a anulko musis mi rict na icq jak jste to vymysleli ten dopis ju?
Ashley je samozrejme nejlepsii__lowíkuju jí a vás všechny taky..zatim papa *14* mějte se_:-* -
Re: Juupííí!!
ony jsou upa BEST!!! *14* *14* -
Holky
Holky koho mám do toho dopisu podepsat??Mám tam uvés aji vaše jména..myslím ty kerý se na tom podíleli a vymysleli tento plán a sbírali přezdívky..mně hodně pomohl terýsek a simca2 a aji blonde byla v tom s váma..tak nás 4 bych tam uvedla..ale křestníma jménama..tak mi je sem pl napište..já totiž newim jak se jmenujete křestním..já vím akorát jak se jmenuje blonde:D..plosím:-) -
terysku
Terysku tak to newim..ale taky sem jí už slyšela..a je BEST..škoda že ještě není úplně zveřejněná..jako samostatná mp3..ono to vždycky dlouho trvá..ale si počkáme..jinak Ashleynka je NEJLEPŠÍ!!Jo a terýsku už budu mít napsanej ten dopis..takže tedka v tomhle týdnu i ho pošlu a ty ho přeložíš ok?? -
super
jo a né jenom že ty fotky sou úžasný ale je tam i celá písnička Guilty PLeasure.
a ta je uplně nová. Nevíte kdy se k ní natočí videoklip a jestli se vůbec bude točit??? *4* *14* *3* -
jasnýý
jasný holkýý..zkusté tooo *14*
a anulko-na ty fotky se jdu hned mrknout!když říkáš ze jsou uzastný_ *14* *14* -
Juupííí!!
Holky na tom blogu www.ashleyytisdale.blog.cz jsou new fotky Ashley..sou upaaa nekrásnější..lowe:-*you:-*fakt se mrkněte..BEST!! -
blonde
Blonde tak to hned zkusím:-) -
ju
ju tak já to zkusim ju blonde supiééééér
*14* *14* *14* *3* *4* -
holkýýý
ahoj holky, našla jsem na jednom blogu něco úžastnýho... *4* ,,když na téhle adrese: http://www.mujzpravodaj.cz/Ashley-T isdale.aspx
zadáte svůj e-mail budou vám tam 1krat denně chodit nejnovější informace o Ashley....Jakmile tam zadáte svůj mail a potvrdíte to, tak vám na mail přijde pošta a v ní píšou že musíte ještě tu registraci dokončit tak na to nezapoměňte...:D,,*4**4* -
ahojky
přesně tak Ashley Je taky má nejlepší celebrita mileyhaylin *14* *4*
jo a jinak co řikáte na ten videoklip jak sem o tom psala níž v diskusi.? *3* *4* *14* -
skvělá
Ashley je opravdu moc dobrá moje kámoška jí má nejraději ze všech celebrit já ne mám radči Miley Cyrus o hodně ,ale Ashley patří mezi mé oblíbené.