-
jj
jj taky sem je tam syšela a sou úžasný ash je nej :D muck *14* -
Videa!!
To nejsou písničky, ale to je video a tam poští ty písničky..enom pár vteřin.. -
music..:D
JOJo hned si je jdůů taký poslechnout:D,,,už ted se na ne mocko tesim:D,, *14* *14* *14* -
jak
na te stranca ashleytisdale.org kde najit ty pisnicky protoze je nemuzu vubec najit *7* *7* -
Re: prceek...
Neee! *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
Nej.nej.nej:-*
Ahojky holky..Ashley je fakt nej..dívali jste se ne www.ashelytisdale.orgna ty videa yahoo??tam můžete slyšet Ashley písničky..sice enom pár sekund, ale já jsem z nich nemohla..takowá krása..muck:-* -
Nelly
to neřeš.*3*..Ona nedělá modeling zase až tak profesionálně...nebo jo?:D spíš je to zpěvačka a herečka...ale oužastnáá..jako vždycky...:D *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
love
ashleynka je nejlepsi herecka a zpevacka mocinky se mi lib hsm 1,2,3 proste nejlepsi filmiky...je uzastna -
prceek...
na modelku malá.. nemyslíte? =D *15* -
ahoj
ahoj na te strance ashleytisdale.org kde najit tu pisnicku *7* *7* -
SKVĚLÁ
ASHLEY TISDALE JE NEJLEPSI ZPEVACKA A HERECKA *5* -
Re: nej..nej...nej
Ne kecas je neprekonatnelne nejlepsiiiiiiiiiiii *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
nej..nej...nej
ahojiky holkýý__jak se máte?...Ashley je plostě njelepšíí!..4ever!! *15* *15* *15* -
Re: Neregistrovaný uživatel Cleo Sertori
Aha! Mě se hrozne libi High school musical 1,2,3 A H 2 o staci pridat vodu proto jse jmenuju Cleo Sertori je to ma nej postava z H 2 o staci pridat vodu ale normalne se jmenu Pheobe tonkin A ve skole si hrajeme na high school musical a ja hraju Sharpay (Ashley Tisdale) *3* *3* *3* *3* -
Neregistrovaný uživatel Cleo Sertori
aha já nemám notebok..jsem normálně na komplu.. -
Re: Neregistrovaný uživatel Cleo Sertori
Co mas za pocitac ? Ja Notebok -
Aha tak to je divný..mně to žádnej vir zatím neudělalo!! -
Aha tak to je divný..mně to žádnej vit zatím neudělalo!! -
Re: Ashleynka je nej.nej.nej!!
Sorry ale bez uražky ta stranka mi nahlasila vir! *10* *10* *10* -
jj
jj anulko123 máš pravdu taky sem se byla kouknout na ashleytisdale.org a poslechla sem si tam tu písničku a je upa skvělá škoda že je jen necelejch 30 sekund ale snad brzy bude celá písnička jo a ashley je nej ash je prostě best *14* *3* *14*