-
Re: je uzasna jsem nej fanda
Ashley Tisdale je nejlepší *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *15* *15* *14* *14* *4* *4* -
Re: Ashley
seš na omilu američani mají icq já mám učitelku američanku a ta otom asi něci ví!!!!!!! *3* -
Re: je uzasna jsem nej fanda
Desetiletá holka co ani neumí pravopis. -
je uzasna jsem nej fanda
ashley tisdale je nej na svete a ja sem jeji nejvetsi faninka a at si nekdo mysli ze on tak je na omylu ja se za ni vzdy postavim protoze sem byla v americe a tam sem se s ni seznamila protoze umim anglicky a je ma nej kamoska jo ama prebarveny vlasi jinak je ma hnedy a je uzasna krasna ma hezkyho psa a to mluvim pravdu ja nikdy nelzu *14* *14* *1* *3* *15* *4* -
pro:janetqu
ta kat.uska má pravdu. A naco se teda tady hlásíš když seš hl.... -
Pro: Ashleynka
to máš pravdu !!!!!!!! *4* *4* *4* *4* -
te bublince krávě jedné posrané to píšu
počkej já si najdu bublinko nebo co seš to za debilku -
Re: juj
ty blbečku jeden je hezká a kdyby neco tak trapák\pka seš ty *1* *1* -
Re: Re: HSM on ice
Ale budou to jen krasobruslaři a ne Zac, Vanessa, Ashley a další -
Re: Ashleynka
ashley je nejlepsí vanessa je hrozna jsem ash nej faninka *14* -
Ashleynka
Ashley je nejlepší!!!!!!!!!! *3* *1* *1* -
Re: juj
Ashley není trapka! A nikdo jí nemá rád??? EHMMMM! *1* *1* *1* *1* JÁ JÍ MILUJU!!!!! -
HSM v Praze
Fakt si myslíte že nemaj nic jinýho na práci než se učit krasobruslit a jezdit po světě s HSM na ledě? Hey to nejsou oni... Rozjely se jim jejich vlastní kariéry, maj svoje věci...nemaj čas na to učit se krasobruslit...ježiš vy ste některý fakt naivní..sorry... -
pls
choďte sa pozrieť semka: www.starland.blog.cz
budem rada :D *3* *14* -
Re: Re:
je super a neni osklivka a hodi sa ku zycovi!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* a kto povedal ze je osklivka nech si ide do pici lebo je slepi idot!!!!!!! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
juj
ashley je krava sprostaaaaa nikto ju nema rad .no trapka sprostaaaaaa -
Re: Re: RE:
Máš pravdu.Ona není Ashley Tisdale. -
Re: HSM on ice
Hmm...Ale oni to budou protože jsem to viděla i v TV a na inťáku to je taky.Vstupenkly jsou v prodeji od 350 do 1 100 Kč. *4* -
pro janetqu
jestli semka pises jenom naky blby sprostarny a pomlouvas tak semka nemusis vubec chodit!!!! *16* *16* *16* -
Re: vy ste volové
TY SI VUL A SI SRACKA