-
??neznáte???
Ahoj holky nechci nic říkat..ale slovo odpovedět na příspěvek neznáte????že káždá píšeme furt nový příspěvěk kdo se tady má v tom pak vyznat!!!! -
ash
ash je super!!! -
peknaaa
jo je fakt pekna ja upa zarim kdyz ji vidim *14* -
je to kunda
Ashley je fakt nejkrásnější osoba co sjem kdy viděla...Lowííkujůů jíí,.,.,. *14* -
ahoj
ahoj holky ja sem jenom chtla rict ze na te tapete co se vam tak libi ze na to mela zasluhu i moje sestra simca2(marketa)ne ze bych chtela se nejak vychlubovat jenom ze by to sestru mrzelo trochu tak jen tak sem to chtela napsat a nicky a kamilo ty tapety co jste udelalai jsou upa bozi *14* *14* -
a
ahoj holky jak se vubec jmenuje nicky?? -
proč
proč by ti říkala Ashley když se tak nejmenujěš mi si říkáme tady našima jménama tak tobě taky můžeme říkat tvím jménem ne??já sem Kamila -
pAA
musím pa -
Re: <3
jj a možeš ma volať ashley alebo ashleynka24 toje jedno *3* a teba mam ako volať *7* -
<3
jj to je vážne dobře já už na diskuzu vtrapky nechodím je to zbytečný jo a ashleynko24 já tu jsem! -
???
je tu niekto? *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
vite
vite ja sem tak tak rada ze se my nehadame ze sme takova parta ktera se bavi o ash a sme navzajem takove kamaradky to je dobry ne???? *4* *4* *4* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *1* *4* *4* *4* *15* *15* *15* *15* *15* -
holky
holky moc dekuju ze se vam moje tapeta libi a kamilo ja klidne tu tapetu udelam jeste jednou abys tam byla jako tvoje fotka ale musis me ji poslat a aby tam byla shelmi ale ad me taky posle tu jeji fotku a nebo ad si zmeni fotku na ashley aby sem ji na internetu nasla a dyztak ad me rekne kde ji nasla.zeptas se ji kamilo?diky moc *4* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* -
díky Niky
díky Niky mě se taky líbí od Magdaleny ta czech fans škoda že tam nemá tu fotku co mám já jo a škoda že Michala alias mishel že nemán fotku Ashley ale anějakou jinou kreslenou holku -
OMAJDA
holky boooože ty vaše tapety jsou tak krásnýýýýýýýýupa boží strašně se mi líbí ta czech fans od omajdy a ta ružovo fialová od kamči ty jsou fakt boží nej beestovní!! *14* *4* *3* *4* *4* *14* *14* *1* *1* *3* *1* -
..........
ahoj zítra v 5 je na tom facebooku ta ash škoda že tam nemužu!!jo a vannav bo jak sew jmenuje tak je fany nka vtrapky a to znamená že se samo zastává vás!aby byla ash horší takže totam nebylo!! -
uz
uz sse mi pridaly tapety jsou to ty prvni dve a potom jak tam je napsane Czech fans *4* -
no
no trochu ale uz to neres -
Ashley
Ahoj som tento profil patri mne verči. Tá baba čo akože bola američanka či ktto bola to iba klamarka slovenka a písala vám že tento profil je pre ashley a ona si to vymyšlala a tak mi ho dala dúfam že ma budete mať radi.
*3* -
fajn
dobre uz to nebudu resit...ale mela sem s tim casakem pravdu a jenom vhannah..nevim jak se jmenuje...a Nicky0012 urazili me aj moji kamosku...ale ja sem to jenom prehnala ze?!