Přejít na výpis diskuzí

Barbora Seidlová

OSOBNOST 31.12.2006 
126 příspěvků
Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cau Bari

Ahoj Bari, jsem rada, ze jsem te po tak dlouhe dobe videla(o Vanocich v drogerii)! Vypadas skvele! Naposled jsme se bavili, kdyz si jela natacet "Lotrando a Zubejda"! Az zase prijedu domu, musim si zkouknot "Snowboardaky".Jsem rada, ze jsi me i po tak dlouhe dobe poznala! Preji ti mnoho dalsich nejen filmovych, ale i zivotnich uspechu!Mej se fajn!Lidka x
    • posles mi svuj e-mail

ahojky Barboro pošleš mi svůj E-mail?
  • ahoj

Ahoj i když asi Bára Saidlové nemá ponětí o těchto stránkách a taky má určitě dost obdivovatelu tak i tak by ji rád pozdravil a popřál vše nej nej!Mejte se hezky Báro a klidně písněte meila *3* schrek
  • Question for Bára

Zdravím Tě Báro!Vždy,když Tě vidím v TV,tak mě to potěší,v hantýrce řečeno"ohřeju si oko".Chci se Tě zeptat,ve kterém divadle v Praze hraješ,ve které hře a kterou mi eventuálně doporučíš ke zhlídnutí.Jinak Ti přeji hodně vydařených rolí v divadle i ve filmu a spokojenost v osobním životě. P.S.Preferuji ruskou klasiku. *5*
  • pozdrav

tady to zije :) Sami inteligentni fandove :) Cas od casu se sem mrknu tak sem si dneska rek ze sem i neco pisnu ... nechtel by ten kdo ma tydle stranky na starosti sem hodit trosku vic fotek slecny Bary ? :) Takova pekna holka ... to je skoda na fotkach setrit *1* Mno nic, se tu mejte flameri se zase nekdy ukazu :) BTW: email mi Bara asi neda co ? *3*
  • *3* *9* *5*
  • Najednou se nechceš hádat!
  • Máš pravda,už se nebudeme hádat,jo? *4*
  • Pro sl.Báru

Přeji Vám hezký den sl.Báro,dlouho jsem sháněl na Vás nějaký kontakt,až se mi to doufám podařilo!Jmenuji se Roman,jsem ze Zlína a hraji v internacional kapele.Měl bych pro Vás obchodní nabídku,která by Vás mohla zajímat!Protože si Vás nesmírně vážím a ctím Vaše umění,tak jsem se rozhodl právě pro Vás!Vím,že máte spousty příznivců,kteří od Vás žádají e-mail,atd.ale snad budu mít to štěstí,a ozvete se mi.Přeji Vám hodně štěstí,zdraví,ůspěchu.Roman
  • Ahoj Báro.

Jak se vede, a co právě chystáš? Bude zase nějaký seriál či film? Výjma "Místa v životě". O tom už tak trošku vím, a určitě už se na něj těším. Ahoj Tom:-)
  • hehe jestli si to ty Barborko tak te moc zdravim jestli je to nekdo jinej tak se tes az si zjistim tvoji IP adresu ! You will be burn in fire of rightness !

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší