-
Bára
Bára je krásná v jejím úsměvu se zračí jistá laskavost smyslnost a je milá , nikdy jsem krásnější ženskou nepotkal *3* *1* *1* -
martini
ahoj barčo.
piješ martini?pokud jo,tak jsem se strefil.
dobrý kino art.
měj se pěkně adam -
v pohode?
Ahoj Barbora! Vlastne ani neviem komu pisem, kazdy si potrebuje niekde ulavit ked je takmer nemozne pokecat si s originalom tak si ulavujem aj ja. Cau (internet) a nech sa ti dari aj nadalej! -
Baruška
Barča,velice talentovaná,sympatická a moooc krásná holčina.Určitě nejkrásnější česká herečka.Radost se dívat na její role.Přeji jí ať má jak v soukromém tak i hereckém životě jen štěstí.Sakra proč já taky nejsem herec? *4* -
GOOD HOLKA
Ahojky Baruuunko posles mi prosim tvuj email nebo ICQ nebo jaky koliv kontakt prosiiiiim *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* prosiiiiiiiiiiiiiiiiiim moc prosiiiiiiiiiim.Predem dekuji *14* -
Jsem tak trosku v oblacich
Nejkrasnejsi oci na svete. Nejkrasnejsi a nejatraktyvnejsi ceska herecka soucasnosti. Dneska jsem o ni myslel cely den v praci. Jeste 4 dni tomu jsem ani neznal tve jmeno a nevedel o tobe. Ziju v Chicagu a divam se na Ceskou televizi pres internet. Cely weekend jsem prosedel doma a sledoval serialy Misto nahore a Misto v zivote. A jeste Kdyz chcipne pes. Jsi moje tajna laska. Jo a v tom filmu Misto v zivote mi bylo trochu lito Ondry Vetcheho. Vyborny herec. Klobouk dolu pro nej tez. Ajoj *4* -
pozdrav fanouškům
zdravím všechny fanoušky Báry a hlavně členy fanklubu ... víte někdo, kdy má Bára další představení se svým divadlem?
jinak můžu doporučit velmi dobrou divadelní hru Dámský krejčí - Činoherní klub v Praze ... Báře to tam moc sluší *4* -
naj herecka je seidlova napi.. lostdaikatan@azet.sk
je pekna a dobra -
barbora seidlová
v akych filmoch hrala okrem snowbordakoch herecka barbora seidlová
napis mi lostdaikatan@azet.sk -
Zorka? nebo Dorka?
Nazdárek,měl jsem to štěstí, že jsem viděl v divadle pohádku, kde hrála Bára Seidlová.
Bylo to představení pro děti, náhodou jsem se tam vyskytl a dost dobře jsem se bavil.
Jsem se chtěl zeptat, Báro, hrála jsi Zorku? anebo Dorku? Snad odpovíš dřív než za rok. Ahoj.