-
Máš pravda,už se nebudeme hádat,jo? *4*
-
reklama
Barborko, jak ti dlouho vydrží barva na vlasy? -
jen pro Báru
Čau Báro. Včera jsi v tom divadle byla úplně skvělá! Nevěřil bych, že tři ženský dokážou bavit diváky dvě hodiny. Doufám, že jsi tyto stránky našla, jak jsem ti o nich říkal. Rád bych ti poslal fotky, co jsme tam nafotili.Škoda, že jsi měla málo času a nemohli jsme někde pořádně pokecat u sklenky vína, které máš ráda. Zapoměl jsem ti říct, abys pozdravovala pana Vetchého od poldy z Třebíče. Určitě se za tebou ještě na nějaké představení vypravím podívat. Měj se krásně a zůstaň taková, jaká jsi. Jestli si uděláš trochu času, tak odepiš. Neboj, tvoji e-mailovou adresu nikomu nevyzradím. Tvůj největší fanda Megi z Třebíče -
Pokec
Ahojki Barborko sry barboro mi zni blbe..
No abych moc nekecal... Jestli nemas nikoho normalniho na blizku na pokec tak se ozvi. jen tak brouzdam po netu tak sem se sem stavil ale asi sem uz nechodis.. Ale prece kdyby tak napis Ahojki Romča z Dublinu *3* -
pro tebe
miluji te miluji te miluji te miluji te miluji te miluji te miluji te miluji te miluji te miluji te miluji te miluji te miluji te miluji te -
Co to tady vyvádíte? Nedávno jsem se o těchto stránkách dozvěděla a chtěla jsem začít odepisovat. Ty pane Výjmečný jsi opravdu ubohý. Jak na tyto stránky můžeš psát něco tak ohavného! Prosím tě, odpusť si ty své hanebnosti a nech mé slušné fanoušky napokoji. Jinak zbytek Vás všechny zdravím a děkuji za přízeň.Barbora Seidlová
-
Pro sl.Báru
Přeji Vám hezký den sl.Báro,dlouho jsem sháněl na Vás nějaký kontakt,až se mi to doufám podařilo!Jmenuji se Roman,jsem ze Zlína a hraji v internacional kapele.Měl bych pro Vás obchodní nabídku,která by Vás mohla zajímat!Protože si Vás nesmírně vážím a ctím Vaše umění,tak jsem se rozhodl právě pro Vás!Vím,že máte spousty příznivců,kteří od Vás žádají e-mail,atd.ale snad budu mít to štěstí,a ozvete se mi.Přeji Vám hodně štěstí,zdraví,ůspěchu.Roman -
Baruška
Barča,velice talentovaná,sympatická a moooc krásná holčina.Určitě nejkrásnější česká herečka.Radost se dívat na její role.Přeji jí ať má jak v soukromém tak i hereckém životě jen štěstí.Sakra proč já taky nejsem herec? *4* -
je prostě super,myslím na ni kadý den..
-
Blíženec-blíženci
Málem bych zapoměl,dodatečně vše nej,nej,nej k narozeninám.Spoustu nových zážitků a shledání s dobrými lidmi,a ať klapne všechno co je rozjeté!Pa,pa.