Přejít na výpis diskuzí

Barbora Seidlová

OSOBNOST 31.12.2006 
126 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Matta

Tos myslel ironicky???:-))) a neboj se nepřestanu se usmívat!!!
  • Ahoj Báro.

Jak se vede, a co právě chystáš? Bude zase nějaký seriál či film? Výjma "Místa v životě". O tom už tak trošku vím, a určitě už se na něj těším. Ahoj Tom:-)
  • co máš ráda za pití?pls odepiš díky *1*
    • Re:

kolu, piju jedině kolu s rumem
      • Re: Re:

Hmm, koukám, že odepisuješ celkem brzo.
  • Pohlazení

Krásná, moc krásná a smyslná holka. Její pohled a úsměv a rty, je to to nejkrásnější na světě. Je to sladká pomněnka s růžovými rtíky a dábělskými vlásky. Nějkrásnější oči na světě, které patří té nejsladčí tvářičce.
  • pre barborku

ahoj chcel by som i zazelat stastne a vesele vianoce a novy rok a poprosit ta ci existuje nejaka sanca na ziskanie tvojej fotky aj s podpisom urobilo by mi to velku radost plus nejaky kontakt na teba trochu si pokecat diky
  • Blahopřání

Ahojky Barunko,Ikdyž pozdě ale přece,ti přeji vše nejlepší ke tvým narozeninám.
    Moc ti přeju hodně úspěchů,a ať ti vše výjde tak jak si přeješ.
    Jsi moc fajn herečka a patříš mezi mé oblíbené,pac a pusu,mám tě rád. *3*
  • otázočka

Pekný deň, Barborka. Dnes som si pozrela nejaké časti zo seriálu Místo nahoře a chcela som sa len opýtať, či aj tvoja mamina hrá. Videla som totiž jednu reklamu a jeden film (myslím, že v nemeckej koprodukcii) a strašne mi pripomínaš tú herečku. Hrala tam učiteľku baletu. Ale možno je to len neuveriteľná podoba. Pá. A prajem veľa úspechov. Si veľmi milá. Jana F. *3*
  • Báry,doufám,že tě zas uvidím v nějakým filmu!!!
  • Cau Bari

Ahoj Bari, jsem rada, ze jsem te po tak dlouhe dobe videla(o Vanocich v drogerii)! Vypadas skvele! Naposled jsme se bavili, kdyz si jela natacet "Lotrando a Zubejda"! Az zase prijedu domu, musim si zkouknot "Snowboardaky".Jsem rada, ze jsi me i po tak dlouhe dobe poznala! Preji ti mnoho dalsich nejen filmovych, ale i zivotnich uspechu!Mej se fajn!Lidka x
    • posles mi svuj e-mail

ahojky Barboro pošleš mi svůj E-mail?
  • Pozdrav

Pro fanoušky:
    - doporučuji přečtení rozhovoru s Bárou na Novinkách.cz (Bára Seidlová chce žít podle vlastních zákonů)

Pro Báru:
    - již po pohádce L&Z jsem propadl po stránce smyslové, po přečtení zmiňovaného článku nastal propad i duševní :-) Jsi moc sympatická a chytrá holka, šťastlivec ten, který má možnost sdílet tvoji svobodu. Přeji mnoho budoucích úspěchů a nohy na zemi...nebo vlastně zcela naopak - přeji nekončící spojení s vesmírem a protějšek stojící nohama na zemi!

"vrstevník" Pedro

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit