Přejít na výpis diskuzí

Barbora Seidlová

OSOBNOST 31.12.2006 
126 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • platonická láska

Ahoj Báro, je to moje první vyznání v životě.Beznadějně jsem se do tebe zamiloval.Hlavou se mi honí tisíce myšlenek,ale napsat tu nejvýstižnější se mi nedaří.Neslibuju si od tohoto vzkazu nic.Jsem ze srdce rád mám aspoň takovouto možnost projevení sitů. Přeju Ti splnění Tvých životních cílů a pevné zdraví. čau S.
  • Ahoj Baru musím ti říct, že jsi moc krásná a jestli chceš tak mi napiš E-mail na ddeniss@deznam.cz ahoj D.
  • blíženci

Dost o Tobě čtu,blíženci se nezapřou!Myslíš Baro,že kvůli image člověk někdy plácne nějaký ten nesmysl?Z hlediska našeho znamení mně to zajímá.Co Ty nato?
  • foto

Ahojky Barunko, moc děkuji, že jsem měl tu možnost se s Tebou v sobotu u Bolka na farmě vyfotit. Pokud budeš mít zájem fotku zašlu ;-) Zdraví Honza
  • jen pro Báru

Ahoj Báro. V úterý (30.8.2005) jsem se s ženou vypravil do Nové vsi pod Pleší, kde právě probíhá natáčení seriálu Místo v Životě. Rozhodl jsem se, když nemáš čas napsat kde bych získal tvou fotografii, tak se na tebe přijedem podívat na "živo". Byl jsem velmi zklamán, že jsi tam zrovna nebyla. Byli tam sice skvělí lidé ze štábu a plno skvělích herců, ale ty jsi tam chyběla. Výborně jsem pokecal s panem Vetchým a s panem Hanákem. Jsou to oba správňáci. Nechával jsem tě od nich pozdravovat, tak doufám že na to nezapomněli. Jedné paní ze štábu (měla blonďaté vlasi a byla v " nejlepších letech") jsem vysvětloval, kde najdeš tyto stránky a prosil jsem jí, aby jsi mi odepsala. Měj se krásně a pozdravuj pana Hanáka s panem Vetchým. Megi - Třebíč
  • Tak,co projevuju jenom svůj názor a zato ty jsi taky děsně inteligentní!!!
  • Jako vždy máš pravdu nic jinýho se na to asi nedá říct
  • Myslel jsem to tak jak jsem napsal je na tobě jak si to vyložíš
  • foto

Chtel bych fotku s podpisem od Bary nevite kam o ni napsat?
  • Bára je opravdu nádherná holka!!!!!!!!!! S Klírovou se nedá srovnat!!!!!!!!!!!!!!!(Klírová,nezapomeň

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit