-
Bob byl a vždycky bude zletíčko v našich milovaných, maličko zhulených duší.Je to naše spása, když jsme tak maličko v prdeli. Když máme tak trošku malinkýn depky. Někdy trošičku scyhzofrenní, někdy trošičku přehnaný...Neb nás taky zaručeně podpoří v naší dobrý náladě a jsme happy eště víc.Rob-prostě osobnost.Osobnost, kterou zná každý živý tvor. Jo jasně. Ne každý, ale ti, kdo ho neznají, ti mi jsou tak nějak fuč. AVE BOB MARLEY
-
Bob byl,je a bude vždycky bůh.V mým srdíčku zůstane napořád *4*
-
ahoj lidičky! chtěl bych vám představit moje net rádio, pouštím tam reggae/ska, nekdy i rock jako třeba U2. můžete se připojit přes winamp - www.winamp.com . tady je odkaz na samotné rádio http://217.117.222.107:8000/listen.pls
-
hulic to byl peknej to jo ale jinak je uuuuuuuplne uzasnejj *5* *5* *5* *14*
-
bob je nejvir
at zije reggae a ska of the jamaica -
Můj názor
Hele...nevím, jak pro vás, ale pro mě není Bob jenom reggae a tráva... Nemyslím si, že by bylo 1. co bych udělal, kdybych ho potkal třeba v tom výše zmíněném nebi *4* ,že bych si s ním chtěl zahulit. *16* Já bych určo chtěl, ať mi zaspívá některý z jeho 300 songů. *3* No nic no... jen názor..Tak mě za něj neubijte *9* -
Jednoduse!!!.....MARLEY NA HRAD a kdo nesouhlasi...je hnup!!!....regéééééé forever!!! *3*
-
at zije BOBEK...doufam, ze az ho v nebi potkam, tak ze bude umet cesky a ze si spolu dame nakyho masityho speka! *5* *1*
-
Ahojky zdravím všechny příznivce reggae!!Bob Marley-nemám slov je to fakt super clovíček,a jeho hudba je....prostě skvělá!!Nikdy nezapomenu na něj a na jeho texty!!Tak se mějte krásně *3*
-
.....
Bobek je naprosto úžasnej a i když mě neovlivnil natolik, že bych si dala dready a hulila mařku, tak hooodně oceňuju jeho texty, maj něco do sebe a sou i plný optimismu (aspoň některý) *14* -
Bob Marley je pro me ten nej clowicek....Miluju jeho,miluju jeho hudbu a miluju Jamaicu *14* *14* Bob FOREWER *5*
-
*14* *14* je to bůůůh ho miluju! *14* *14*
-
*14* *14* bobik to je bůůůůůůůůůůh proste ho miluju! *14* *14*
-
pro Wshezna!ek
SEŠ ČŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮRÁÁÁK *1* *13* *16* !!!!!!!!!!!!!!!!!!§ BOB JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* *14* -
bob je byl a vždy bude ten největší bůch!!!!!!!!!!!!! MILUJU HO!!!!!!!!!!!§ *14* *5* *1*
-
bobik je muj miasek...skoda ze neumim mluvit s mrtvími *3* *5*
-
for bob and stana
ahoj kluci (stano ozvy se)... BOB JE KING! *14* *5* *14* -
ahoj všichni příznivci reggae!!!má vůbec cenu psát jak je bob skvělej, všichni to přece víme....a kdo si myslí, že ne, ať jde do ...... *5*
-
RATM
Ahoj úplně souhlasim s tim co napsal autor pod přezdívkou RATM(dost dobře řečeno)...strašně mi bobova hudba pomáhá....a za to mu děkuju a mám ho strašně ráda *5* -
marley forever *4*