-
Láska, věrnost a obětavost, duvěra, odvaha a hrdost na vzájemnou oddanost (loajalitu) jeden druhému a věrnost. Nevím přesně jak tyto hodnoty a vyšší ideály svým životem naplnit, ale díky hudební tvorbě německých DIE TOTEN HOSEN cítím že mám díky tomu mnohem blíže než kdy dříve, než kdy jindy, cítím to tak zřetelně, jasně a upřímně že se to nedá ani verbálně popsat a zprostředkovat navzdory hluboké bolesti a žalu i příjemných momentu až momentu vyvrcholení štěstí v životě, - zkrátka není a nemuže bít v životě jedno bez druhého - (a to je na tom to hluboce pravdivé), z bipolární poruchy osobnosti u Campina, která mě asi fascinuje tolik co německý jazyk, který dost dobře nezvládám, ale není to podstatné, podstatné je cítít a prožívat to upřímně svým srdcem a svědomím než jen svým povrchním rozumem a kdo tvrdí že členové DIE TOTEN HOSEN jsou dnes bohatí a jejich rocková hudba už je jen marketing se hluboce mýlí, ačkoliv sám DIE TOTEN HOSEN mám nejraději v jejich letech od roku 1993 po rok 2008 a následná jejich hudební tvorba po roce 2008 na albech "Ballast der Republic", "Launer der Nature" a ",Mersey Beat'" mě už příliš skutečně nezajímá a neoslovuje stejně jako jejich 80.léta, proč tomu tak je zustává pro mě dobrou a nezodpovězenou otázkou. Jinak bych k tomu ještě dodal že ano peníze nejsou v životě všechno, ale Campino a členové DIE TOTEN HOSEN si je ve velké míře rozhodně zaslouží za svoji textovou preciznost a svuj vyčerpávající koncertní a vubec celkový hudební uspěch! Věnují tomu více svého času a usílí než kterákoliv jiná rocková skupina, a peníze a bohatství a movitost jsou za to přece samozřejmou odměnou, odměnou za (jejich) vyjímečný uspěch! A pro mě nejlepší písně? Samozřejmě ty nejpomalejší a nejprocítěnější melancholické rockové balady od "Am Ende", "Alles Wird Voruburgehen", "Alles ist Eins", "Halt Mich", "Wofur Man Lebt", "Nur zu Besuch", "Urlaubsgrusse", "Tauschen Gegen Dich" k písni "Europa" po "Schwere" (Los) a "Kamikaze", ale třeba i ty svižnější a rychlejší písně od "Du Und Ich!" (Sind Rock and Roll) po "Niemal Einer Meinung", "Deutsch in Willkomen", "Was Zahlt" či "Altes Fieber" a další....
-
Nedostatek kvalitních českých překladu k většině textu písní Die Toten Hosen na webu karaoketexty.cz!!!, zatímco k rammstein se to už bohužel českými překlady jejich textu písní jen hemží. Je to velká škoda, fakt mě to neskutečně štve. Sám to nezměním... přispěl bych rád, ale kognitivně to nedám. Pomocte někdo to konečně už změnit!!!
-
Bez tebe lištičko už nebudu moci zpitovat své špatné svědomí ani se uzdravit. To je ta jediná pravda v životě která mi osobně už zbyla. Skutečně se mě bez tebe nechce žít dál. Potěšil by mě komentář k Die Toten Hosen právě už od něžného protějšku.
-
Co bych se přizpůsoboval swinske české nátuře, když ji tolik nenávidím a hluboce ji pohrdám. Cesi to o sobe neví že jsou křížencem swine a včely, proto tuto nepříjemnou pravdu sami neunesou!!!
-
písen "Kamikaze". Skvělá písen i výborně natočený klip k písni. Nemám k tomu co více dodat. Od doby, která uběhla ke klipu k písni "Altes Fieber" opět nejlépe vizuálně zpracovaný videoklip Die Toten Hosen. Písen "Kamikaze", to je písen která ještě dlouho bude až k slzám hluboce dojímat vždy nejen už rockové posluchače.
-
Nejlepší živé koncertní vystoupení DIE TOTEN HOSEN s nejlíp nazvučeným zvukem (s fascinující akustikou zvuku) je z roku 2005 pod názvem UNPLUGGED IM WIENER BURGTHEATER s podtitulem "NUR ZU BESUCH" pro MTV UNPLUGGED (z roku 2005!)
-
Dochází mně tu slova. Už zbyl a zbývá myslím jen ten sarkasmus. Vím nevydařeny sarkasmus, ale snažil jsem se nejvíce o něj a každa snaha by se měla cenit i když samotný výsledek muže dopadnout už jakkoliv neúspěšně a nešťastně a katastrofalne. Alespon jsem to už zkusil. Myslím že je stále lepší napsat něco málo sarkastickeho než vůbec nic. Dokud nebudete mit osobně lepší a vhodnější komentář, nestěžujte si na mně prosím laskave a nenadávejte už prosím laskave na mně. Je snadne tu druhe kritizovat a sám nenapsat do fora už vůbec nic. Na to prosím vás nezapomínejme. Děkuji za pochopení. Martin Dyntar.
-
Copak Die Toten Hosen už nikoho v Česku už svými texty písní osobně neoslovují a vubec nezajímají? Neskutečně mě nesmírně štve že jsem nikdo vubec nic nepíše a přitom k tomu má ,,tu vyhrazený" prostor, a pak mužu už jen asi blbě žertovat. Stydte se a já budu brzo též za své vlastní komentáře. Takže tak.
-
No jo my 2 jsme raci...
-
písen "Kein Alkohol!" nám všem už myslím zlidověla!! Protože žádný alkohol je také žádné řešení!! ...A Ježíš to viděl stejně tak, proto také z vody víno udělal. Od Vatikánu po Taliban je vidět že to je pravda!! Kašlu právě ted na svoji vzornou funkci, na své vzorné a slušné postavení!! Děkuji všem!! Martin Dyntar, Jablíčkový Amundszén a občas přidáme nějaká ta vajíčka do likéru že?!!! Oh.... tak ještě jednou, Martin Dyntar zdraví Hořice v Podkrkonoší!!