-
PS:. ,,Božííínku!!!! ani nemám náladu dnes honit, sadismu. už tady přece máte :-), jen jsem chtěl k tomu všemu ještě naposledy slovy forenzního znalce a slovy forenzního psychologa připomenout že skutečná slušnost je zdaleka dnes někde jinde a že skutečná slušnost zdaleka dnes není jen poslušnost vždy normám a všem autoritám, pravidlum dnes ve společnosti, skutečná slušnost je dnes někde jinde - v lidském charakteru a v lidském svědomí a vždy v respektu svého lidského svědomí, ve zdravé a v kladné vždy v silné lidské osobní sebeuctě, v kladné a v silné uctě k sobě samému (není často vždy sebeucta jako sebeucta jak má být) a v silném respektu vždy ke svému svědomí, v respektování vždy lidské přirozenosti i osobní lidské dustojnosti a vždy v přirozené autoritě bez ustavních norem autorit, pravidel ve společnosti a v přirozené vždy autoritě bez ustavního přístupu k normám společnosti a k autoritám vždy ve společnosti, a přirozená autorita je vždy stavěna na vzájemné partnerské vždy rovnocennosti a na vzájemném vždy větším tolerantním přijetí, na vzájemné vždy větší partnerské duvěře a na vzájemném vždy partnerském respektu a uznání, i na větší vždy vzájemné toleranci a na vzájemném vždy překonávání konvencí i posouvání norem společnosti podle ideologicky dogmaticky náboženských tradic atd., a na vzájemném vždy překonávání i posouvání svých osobních limitu, svých osobních hranic ve vztahu apod., atd., právě to je přirozená autorita, právě tak má vždy vypadat přirozená autorita, společnost je dnes sama nehumánní a ráda vždy sama nejvíce vždy trestá vždy za nepodřízení se špatným autoritám, špatným pravidlum ve společnosti a ráda vždy trestá i za překročení norem společnosti, společnost, která sama je nehumánní tím jakým špatným autoritám, jakým špatným pravidlum a jakým dnes v současné v dnešní byrokratické totalitě ve které už dnes chybí skutečná svoboda i skutečná i demokracie, už nelidsky politicky pravicově už dnes bezohledně, arogantně lidsky hyenisticky už nejvíce dnes bezohledným, často arogantním a společensky vždy nespravedlivým tolik i špatným zákonum dnes ve společnosti se vždy má člověk až agresivně vždy už uplně, už absolutně vždy agresivně poslušně dnes bezpáteřně často rád vždy už podřídit - to je právě často vždy teprve nakonec to nejvíce vždy nepochopitelné a teprve vždy samo o sobě i morálně hluboce vždy otřesné, morálně i traumatické a morálně i traumatizující vždy samo o sobě po několik i dalších generací ještě dál pak ve společnosti" Martin Dyntar, který přirozené autority ve vztahu je vždy u sebe i u druhých lidí dnes vždy plně schopný!, ale bohužel i jako realista už v ní dnes v dnešní době jaká je a v dnešní společnosti jaká dnes je téměř sám bohužel už dnes pomalu vubec ani nevěří že ji upřímně skutečně dnes budou ještě skutečně schopný právě dnes i druhý lidé, o to jediné teprve nakonec skutečně už hodnotově mi nejvíce dnes jde!" Volnomyšlenkář tělem i duší a dnes levicový občanský aktivista a levicový humanista či i levicový anarchista Martin Dyntar, ano jistě vysoce vždy přece nepohodlný a proto už vždy i také dnes přece už nepotřebný "odpad celé české společnosti." MD.
-
Krásné písně "Wofur man Lebt" a "Am Ende" či i "Alles ist Eins" jsou už metaforou o smyslu života, zatímco v "Unser Haus" se Campino zamýšlí nad smrtí svého otce, v "Nur zu Besuch" pak nad smrtí své matky, v "Tauschen Gegen Dich" je hluboké zamyšlení se nad obětavostí, partnerskou oddaností a věrností až do konce života a v "Alles Wird Voruburgehen" přemýšlí nad nevypočitatelností a nevyzpitatelností života, který je plný nečekaných zvratu. Lyricky moc krásné písně.
-
citát neznámýho Iránce v Iránu na Blízkém Východě následně cenzurovaný na internetu: ,,Islamisti jsou kulturní i náboženský barbaři!, co kulturně i nábožensky a západně svobodnou, západně demokratickou společnost dnes politicky rádi vždy terrorizují!" Možná je to právě i muj osobní citát! Martin Dyntar
-
,,Člověk by se měl rozhodovat vždy svým srdcem a rozumět vždy druhým
lidem i mnoha věcem i okolo sebe ve svém životě vždy svým srdcem,
podřizovat svuj racionální usudek ve své hlavě vždy správné a vyspělé
emoční inteligenci, nikdy ne naopak, upřímně milovat svým srdcem vždy
znamená nežárlit na druhé lidi nikdy v lásce, vždy upřímně milovat
čistým srdcem znamená milovat druhé lidi bez pýchy, bez povyšování se v
lásce znamená vždy od srdce upřímně milovat a to znamená vždy v lásce
druhé lidi tolerovat a vždy odpouštět, vždy milovat, tolerovat chyby a
odpouštět co se odpustit vždy dá, ale nemilovat sám sebe ani druhé lidi a
žít bez lásky k sobě to se nikdy odpustit už nedá." Martin Dyntar(mé
motto, muj osobní citát, právě ke kterému mě dnes stále nejvíce ještě
stále něco v mém životě dnes nejvíce chybí, něco hodně moc v životě
chybí, už právě hluboce spřízněná duše k partnerskému vztahu ve svém
životě) -
Jsem s tím ohledně destigmatizace plně spokojený, končím tu pomalu uplně
se svou diskusí, ted jsem diskusně bohužel uplně někde jinde, a mé ted
vynikající i znamenité komentáře k Andreasu Fregovi se tu v tom všem
bohužel diskusně uplně ztratily, je mi to ted i upřímně moc líto, pomalu
tu končím, z mé strany téměř vše. Martin Dyntar -
Prášky cca přibližně vždy 3 až 5 let k zotavení, pak stop, ale systém psychiatrické péče na to bohužel dnes neslyší, je dnes stále ještě demokraticky nehumánní, nelidský, špatný a zkurwený, a potřebuje dnes demokraticky nové, dalekosáhlé změny nejen dnes v pohledu dnes na lidi s duševním onemocněním, že i s forenzně dnes moderního psychologického hlediska lidé s duševním onemocněním navzdory už dnes často negativním mediálním dezinformacím o duševním onemocnění, nejsou dnes nijak už více dnes sobě ani společnosti dnes nebezpečný nikdy více než dnes běžná populace vždy uvozovkách tzv "zdravích" lidí, ale to vám dnes mainstreamová masová média dnes otevřeně nikdy po pravdě neřeknou, ale média nesmírně za to rádi vždy veřejnost vždy šokují otřesnými případy zaviněnou touto osobní zkušeností dnes s duševním onemocněním, právě tím i často dnes masová média vytváří vždy enormní tlak na špatné předsudky a dezinformace, ví se to vše dnes i z moderně dnes forenzního psychologického hlediska, a také lidé s touto osobní dnes zkušeností právě s duševním onemocněním jsou vždy schopni vysokého náhledu bez rozdílu už stejně jako dnes v uvozovkách běžná "zdravá" populace Jen se na to bohužel dnes psychiatricky zapomíná. Jedu dnes ve svém plném zotavení plně uspěšně podle tzv. novějšího modelu zotavení nazvaného Care :-) Martin Dyntar
-
Poslední muj dodatek k islámu! Právě tyto 4 filmy, které jsem v komentáři výše i zmínil pravdivě dnes ukazují (nejen už i ortodoxní!) islám v jeho skutečné dnes podobě!
-
,,Deprese a depresivní epizoda v životě je vždy přirozená a často je
součástí i duševního či mentálního vývoje k mnohem nakonec vždy i větší
mentální vyzrálosti, k mnohem vždy i větší mentální vyspělosti, a proto
by člověk do sebe neměl vždy hned jen cpát psychiatrické prášky, resp.
tzv. antidepresiva, i když sám léky s rozumem přiměřeně rozumně dnes
užívám, ale bohužel se do každého dnes psychiatricky často tradičně cpou
bohužel vždy už bezhlavě i kdy to není vubec nutné, a stejně tak dnes i
právě samotná zkušenost s duševním onemocněním je dnes vždy dobrá,
smysluplná, užitečná, cenná a přínosná, protože nás nutí vidět věci ve
svém životě mnohem lépe a všechno ve svém životě vždy stouto zkušeností
kterou je dnes třeba vnímat více jako zkušenost a nikoliv jen jako
negativní duševní nemoc a jen jako vždy psychiatrickou škatulku a
psychiatrickou diagnozu, přes kterou vždy jedinou má dnes člověk být už
dnes správně posuzovaný a společensky vždy i viděný, diagnoza nemoci
není nikdy celá skutečná pravda o tom co člověk v sobě jen prožívá a jak
sebe i svět kolem sebe vnímá a prožívá, k tomu celistvému k tomu teprve
vždy nakonec i správnému pohledu je vždy nutné dát tzv. psychiatrickou
diagnozu duševního onemocnění v lidské osobnosti vždy stranou a vydět
vždy více i osobnostní rysi a osobnostní povahu v člověku, to upřímně
rád tvrdím nejen z hlubinně dnes psychoanalitického hlediska pohledu
blízký i bližší lidsky i profesně vždy Sigmundu Freudovy a Carlu Gustavu
Jungovy, ale je v tom hledisku pohledu dnes i část i forenzně dnes
psychologického hlediska pohledu na věc, ale zastávám dnes v lesčems
psychologický i terapeutický přístup blízký i bližší dnes američanum
Carlu Ransomu Rogersovy anebo i Philipu Zimbardovy, vše je vždy nakonec
více vždy o otevřené partnersky vždy duvěrné komunikaci jak i teprve
nakonec i pak odbourat v sobě i v druhých lidech vždy stereotypně
(jednotvárně) špatně zafixované špatné stereotypní (jednotvárné) osobní
předsudky k sobě i ke druhým lidem vždy ve společnosti, to není nikdy
otázkou žádné už striktní, přesné ani přísné matematické logiky v
myšlení a ani nikdy už otázkou žádné tzv. vědecky dnes striktní, přísné
ani přesné matematické logiky dnes ve svém myšlení k tomu jak být i
často bohužel už vždy jen chladně nejlíp racionální, ale vždy už jen
otázkou partnerské partnersky vždy nakonec duvěrné komunikace jak i svuj
racionální usudek vždy nakonec teprve i líp vždy podřizovat své správné
emoční inteligenci v sobě a nikdy ne už naopak jak je to často i právě s
vědecky dnes striktní přesnou a s přísnou matematickou vždy logikou ve
svém myšlení, kterou sám osobně dnes v životě i nejvíce osobně pohrdám,
protože je i vědecky dnes líp a plně i dokázané že i klasická hudba v
nás vždy lépe rozvýjí logické myšlení lépe než právě dnes matematika
právě i protože často lépe v nás harmonizuje, uvádí v hluboký soulad
všechny naše přirozené emoce a právě i tím vždy i využíváme pak kapacitu
celého mozku vždy i mnohem lépe atd apod.." Volnomyšlenkář a levicový
humanista Martin Dyntar, Trutnov. -
,,ten forenzní znalec a ten forenzní psycholog jsem byl já!" MD.
-
Die Toten Hosen // Nur zu Besuch [Offizielles Musikvideo], ,,melancholická balada, písen, která je mi intimně duvěrně dnes osobně velice blízká, o sebenenávisti a hořkém hlubokém usmíření se v sobě, o prázdném místě v sobě které nejde v životě už ničím dnes zaplnit, lítost, největší stesk, hořkost, osobní bezmoc i svá beznaděj, někdy si také nejvíce přeji, aby ty slzy když pláču nešly ve mě už nikdy zastavit, aby to ve mě byla jako mocná lavina, která mocně vždy bouřlivě strhne všechno v životě špatné vždy s sebou a očistí mě u srdce i očistí mě duševně vždy od všeho tolik špatného v životě, tak mi intimně duvěrně osobně dnes blízce je právě s touto písní ze které je dnes cítit silná sebenenávist u Andrease Fregeho, u Campina v jeho mě tolik už dnes duvěrném prožitku i v jeho osobním životě, cítím se často hodně stejně jako Andreas Frege, jako Campino v tomto officiálním hudebním klipu německých DIE TOTEN HOSEN! právě k této melancholické dnes baladě, k písni "Nur Zu Besuch", procházím se často také bezutěšně a beznadějně se svým steskem v sobě také osaměle smutně zoufale sám bezutěšně a beznadějně opuštěnými prázdnými ulicemi a všechno je ve mě také bezutěšně a beznadějně dnes prázdné a smutné a sám hledám a nenacházím nikdy čím to prázdné místo v sobě už zaplnit, stejně tak se osobně cítí či osobně už cítil i Campino sám právě v tomto officiálním hudebním videu právě k této melancholické už písni "Nur Zu Besuch" po smrti své matky, kterou miloval a kterou právě i tuto svou písen nakonec i věnoval, procházím se často osaměle sám také ulicemi, které mě přijdou také prázdné a opuštěné a bezutěšné, právě vždy tak jak se nakonec vnitřně se sebou už cítím už dlouhodobě nakonec právě vždy já sám, prázdně, opuštěně, smutně a vždy teskně bezutěšně, osobně spíše bezmocně, bezradně a životně i beznadějně v tom co sám už dnes bohužel už nedokážu osobně už nijak změnit, alespon vždy při hudbě se svým hudebním sluchem intenzivně rád vždy hluboce euforicky prožívám euforické emoční naplnění, emoční péči a emoční porozumění v sobě, které mě dnes v životě v mezilidských vztazích jaké dnes jsou ve společnosti jaká dnes je vždy upřímně nejvíce osobně dnes často chybí." Volnomyšlenkář a levicový humanista Martin Dyntar, český "Campino", 41 let, Trutnov.