-
Jejich popularita a sláva Die Toten Hosen bohužel uplně obchází Českou Republiku! Bohužel.
-
Kvalitní odborně dnes klinický psychologové a psychoterapeuti dnes nejvíce chybí a dnes nejsou, tak jsme pro systém psychiatrické péče dnes nepotřebný odpad pro společnost, proč vždy psychiatři dnes co nejvíce prášku do těchto lidí vždy rádi bezhlavě cpou, nehumánní, nelidské, špatné a zkurwené dnes v celé společnosti, měli by si to zkusit žrát sami, špatně je dnes nastavený systém psychiatrické péče, je nutná dnes plně demokraticky nově nejen moderní reforma celého dnes špatného a zkurweného nehumánního, nelidského systému psychiatrické péče. Tahle konzumní společnost je dnes sama nemocná tím jak je ráda povrchní a pokrytecká, žrát by to dnes i z forenzně dnes moderního psychologického hlediska v čím dál tím více dnes i paranoidní nejen české společnosti dnes už upřímně měli pomalu dnes bohužel všichni, bud všichni nebo nikdo, at jsou rovnocenné podmínky a at je to všem spravedlivé, ale vy na to stejně neslyšíte, takže rád budu po vzoru Dostojevského cynicky také zlomyslný i sadisticky zlí. To jediné dnes upřímně zbyde. Martin Dyntar
-
"Žádná láska, ani duvěra, ani tolerantní přijetí, netolerance, ani respekt a uznání! Žádný respekt a žádné uznání!" "Typický Svině Český!" "Volnomyšlenkář a levicový občanský aktivista a občansky dnes levicový humanista!" ,,Pohádal jsem se se svým otcem, s tou zkurwenou permanentně stále jen připosranou a zbabělou tupou katolickou ovcí a Kristýna chce stejně odejít pryč z CHB a stejně odchází pryč z CHB, jste paní Mačková stejně asi také bezpáteřní a soudem poplacená, uplacená a zkorumpovaná, jen permanentně ráda poslušně a podřízeně držíte hubu a krok aby jste sama neměla problémy a sama nepřišla o práci, a sama nejlíp vidíte jak soudní znalecké posudky jsou dnes rozdílné a pofidérní, co soudní znalec to vždy jiný znalecký posudek, a jak špatně probýhá dnes práce soudu, mužete o tom také mlčet at nepřijdete sama o práci, a psychiatrička DR. (...) o mnoha věcech raději permanentně ráda mlčí a drží permanentně stále hubu o nejednom už soudním justičním omylu o protiprávně i dnes nařízeném občansky i nespravedlivém (...), není to etické ani správné, takové jsou vaše autority, takové jsou vaše pravidla, tyranské, despotické, nehumánní, v rámci kterých jste sami vždy jen nečestný a bezpáteřní, permanentně stále vždy rádi podřízený, permanentně stále vždy bohužel občansky stále dnes jen připosraný a permanentně vždy bohužel občansky dnes zbabělý, vidím tu naši celou dnes zkurwenou českou povahu jaká je, že jsme všichni pracovitý, ale stejně dnes největší swině, že jsme všichni "Pracovitý, ale stejně swině!", říkají to o nás rádi vždy i němci, chce to v České Republice a v české společnosti dnes vždy tvrdé sado-maso jak kriticky vždy mnohem líp a kriticky vždy i nejlíp osobně dnes přehodnotit samotné autority, samotná pravidla dnes ve společnosti, v rámci kterých jsme jen podřízený, jen poslušný, vždy už dnes připosraný, zbabělý, bezpáteřní a nečestný a chce to dnes více obliby a více popularity německých RAMMSTEIN! dnes ve společnosti, a vidíte paní Mačková jak je alespon upřímně dnes pro druhé lidi a pro samotné soudy vždy skutečně upřímně dnes snadné druhé lidi vždy umyslně poškodit a zdiskreditovat vždy už jen dnes právě nejvíce vždy kvuli samotné psychiatrické diagnoze jak je vždy snadné často společensky tyto lidi s duševním onemocněním dnes démonizovat a stigmatizovat i znevýhodnovat, i proti tomu se budu paní Mačková dnes už občansky aktivně dnes nejvíce bránit, nikdo to nebude mit sám u soudu snadné, i to a snaha i právě o to umyslně druhé lidi poškodit a zdiskreditovat často už jen kvuli psychiatrické diagnoze vždy samotné muže být dnes také trestný čin, uvědomte si to už osobně dnes sama celé mnohem lépe jak je dnes snadné vysoce nepohodlným a společensky nepotřebným vždy lidem dnes jen soudně vždy nejlíp jim zavřít hubu už téměř dnes za kdeco vždy dnes ochrannou ustavní lečbou, DR. psychiatrička paní DR. (...) mě na to sama dnes ráda upozornovala, a svými slovy k tomu dnes i rád dodávám že právě o to společnosti dnes vždy už nejvíce jde aby se tyto lidé ve svém hluboce lidském i občanském dnes bezpráví proti celému i špatnému systému dnes raději už sami nijak neozývaly, město ani společnost je dnes nikde nechce a nepotřebuje, jsou sami nepotřebnými a sami dnes nepotřebným odpadem vždy pro město i pro společnost, žijeme už bohužel dnes sami všichni ve společnosti ve které dnes nikdo téměř už nikomu dnes bohužel sám nepřeje vubec nic dobrého a ve které si dnes už lidé, alepon většina lidí, vždy ubližují druhým lidem sami dnes rádi a chtějí je také rádi vždy vidět vždy co nejvíce psychicky i duševně dnes také co nejvíce trpět často i pro tu všechnu už dnes největší společenskou lhostejnost a největší dnes společenskou bezohlednost, největší dnes společenskou aroganci, osobní vždy největší lhostejnost a samotnou i netoleranci dnes vždy ve společnosti. Mám hluboce dobré srdce, jsem altruista a volnomyšlenkář a také dnes levicový občanský aktivista a levicový humanista, který už nejlíp vládne psaným slovem a vše myslí vždy upřímně, čestně a vážně, mám svou cestu i své hodnoty, své přesvědčení, svuj aktivní levicový či levicově dnes aktivní občanský postoj k mnoha věcem dnes ve společnosti, své vyšší morální principy, jak se dnes proti celému špatnému systému a proti společnosti dnes nejlíp vymezit, vyčlenit a proti samotnému lidskému i občanskému bezpráví dnes vždy sám nejlíp ve společnosti už bránit. Žijeme bohužel dnes ve společnosti ve které se po dobrém dnes nezmění bohužel nikdy nic k dobrému, nikdy nic k lepšímu a ve které si dnes vždy po dobrém hluboko vždy do svědomí dnes po dobrém nikdo u sebe už bohužel dnes nesáhne. Právě Tato česká společnost je dnes sama už bohužel často hodně Paranoidní
a nejvíce dnes k sobě neupřímná. " Volnomyšlenkář a levicový občanský
aktivista a občansky dnes levicový humanista Martin Dyntar.
-
Herec komedie "Langer Samstag" (1992) a TV dramatu "Verlierer" (1986).
-
Ze členu Die Toten Hosen jsou dnes velice osobitě zvláštní punkáči-trochu kabaretní romantici kterým už přizvaný houslisti nestačí tak ještě přidají jazzově swingující dechový sbor na "Alles Ohne Strom"... je to hodně zvláštní velkoplepá epochálně hudební všehosměs, tak nějak hodně pompézní a někdy wagnerovsky agresivně unavná, ach ty němci, jeden je přesvědčeným ateistou, velice zvláštním nezvyklím metallovým poetou a sado-masochistou o kom muže být asi tak řeč?... a druhý zvaný Campino s vytetovaným mučednickým křestanským křížem s trnovou korunou na noze trpí tolik evidentně už neprokázanou či resp. hraniční bipolární afektivní poruchou, je skutečně někde mezi největším cholerikem, který napravuje křivdy a musí vždy napravit všechny společenské křivdy a velkým melancholikem, který zase prozměnu smutní za druhé pro lásku k nim, no to snad není ani možný, já z těch němcu brzo přijdu uplně o rozum, ale skutečným vrcholem koncertu "Alles Ohne Strom" je předělávka písně "Ohne Dich" právě od Rammstein a nádherná melodicky skvostná "Schwere" (los). Vše vystihuje nejlépe už snad jedno jediné slovo a to právě samotná euforie, ta silná zvláštní euforická nálada vždy tolik ze smíšených, z rozporuplných svých osobních pocitu... je už právě pro hudební tvorbu německých Die Toten Hosen naprosto samozřejmé a typické, tolik už popisné. Nejlepší klipy jsou k jejich písni "Altes Fieber" a "Kamikaze", vizuálně precizně propracované a dokonalé obrazové ztvárnění.
-
Veremiy - Everything will be fine (Ukrainian version), ,,písen v originální, v puvodní studiové verzi na jejich 3 hudebním albu, právě kterou dnes mám od Ukrajinských VEREMIY! dnes srdečně hodně rád v pořadí k jejich třetímu hudebnímu albu, psal se rok 2016, bohužel nic už do budoucna nebude dnes vubec dobré dnes pro samotnou Ukrajinu! Ta jen hluboce neštastně dnes strádá a nejvíce trpí ruskou válečnou agresí o válečných zvěrstvech Ruska a o válečných zločinech Ruska proti lidskosti právě na Ukrajině už dnes už ani nemluvě, vše se v Rusku politickou fanaticky válečnou propagandou mediálně vždy v Rusku nesmyslně vždy politicky obhajuje a nesmyslně vždy politicky i ospravedlnuje a je tam skutečně velice těžké a často i skutečně nemožné to vše celé tam mediálně nezávysle a nestranně mediálně vše vždy nakonec objektivně zpravodajsky správně obejít, vše kvuli samotné vždy politicky dnes přísné a tvrdé represy a vše i kvuli často vždy právě samotné už cenzuře médií." Martin Dyntar.
-
,,Ano přesně! Chápete to tu správně!, BDSM sado-maso (chistické) praktiky už jako dnes bohužel už jediná vždy cesta právě k přirozené autoritě ve vztahu ve společnosti!" ,,Ano, každý dnes ubližuje rád! Ptejme se už sami sebe proč tomu tak ve společnosti dnes bohužel je." Martin Dyntar, MD.
-
Neskutečná razance v hlase Campina!! Die Toten Hosen byli ve své hudební kariéře na hudebním vrcholu nejvíce v letech 1993 až 2012, počínaje albem "Kauf Mich!" a albem "Ballast der Republik" konče nahráli své nejlepší a ty nejduležitější alba. A fenomenální alba. Především album "Auswartsspiel" je pak tím fenomenálním albem Die Toten Hosen už navždy. Miluji to album, miluji každou písen z tohoto alba, protože jsem ho slišel jako první od Die Toten Hosen, a hned po prvním poslechu jsem slišel od Die Toten Hosen to nejlepší v životě!! Nemá sebemenší cenu jakkoliv už polemizovat o tom zda Campino trpí nebo vlastně netrpí neprokázanou hraniční bipolární afektivní poruchou osobnosti, to je dříve ještě řečeno tzv. mánio-depresí, to skutečně v jejich rockové hudbě přece vubec nerozhoduje o samotné kvalitě textu jejich písní!! Tak nebo jinak píšu o tom co mě texty písní Die Toten Hosen, na kterých je jejich punk rocková hudba stavěna, osobně tolik v životě přináší, co mě všechno dávají. Dávají mě jen to nejlepší a z toho zlého nic, protože je sám tolik vnímám, prožívám a chápu více skrze sebe samého, skrze své u mě převažující pak povahové melancholické rysi osobnosti, kde není potřeba vždy uplně rozumět textu písně, a tím mě jejich hudba neskutečně naplnuje, určuje muj život, přesahuje mě. Jedině němci v rockové hudbě, jedině Die Toten Hosen spolu na výjimky s Rammstein a s In Extremo mají jediný odvahu otevřeně mluvit o mích pocitech v životě jaké jsou a proč takové jsou v dnešní konzumní společnosti, ve které se penězi, kapitálem a osobní zábavou měří v hodnotách bohužel vše, nic není pro společnost v hodnotách více, je to dnes pro společnost uplně vše. A konzumní společnost je především krizí mezilidských vztahu, krizí osobních hodnot a osobního přesvědčení. Jak o tom také vypovídá většina textu písní z nejlepších alb od Die Toten Hosen pod názvem "Kauf Mich!", "Opium furs Volk" a "Auswartsspiel". S nimi navždy. Die Toten Hosen? To je především hluboká krása melodičnosti a poetiky německého jazyka v rockové hudbě samotné. Jen skutečně bohužel nevím nakolik textum písní v rockové hudbě Die Toten Hosen dnes němci vlastně sami rozumí. nakolik je přijmají za své!! Možná jim sami uplně nerozumí bez ohledu na oblíbenost a popularitu už Die Toten Hosen v Německu.
-
Chýbí nejvíce ve společnosti silný respekt a
uznání!!, vyžaduje se stále bohužel vždy více jen bezpáteřní
podřízenost, naprostá už podřízenost a naprostá vždy poslušnost!! Žijeme
všichni snad v Totalitě?!!Právě ted sleduji a hlasitě poslouchám officiální hudební video klip k
Doslov:
písni německých RAMMSTEIN! "Ich Will", je to zkurwená společnost! Nikdo
dnes není "morálně" uplně bez viny na tom všem dnes ve společnosti už
špatném!!! Němci si takových odvážných lidí, co projeví svoji největší
kuraž, dnes alespon nejvíce cení, ale co vy? Vy tu takovým druhým lidem
dnes už sami nepřejete bohužel už vubec nic dobrého, česká společnost
dnes jen hluboce nejvíce hnije!!!, tady se už bude brzo dařit v Česku
bohužel vždy jen největším swiním a dovolání svých práv nikde nebude už
žádné, mám to i na srdci, ted se mě evidentně v Trutnově někdo osobně
rád mstí, zkurwená česká povaha "Pracovitý, ale stejně swině!!!", mám to
na srdci, budu na to stále myslet, občansky levicově aktivně angažuju
se ted ve společnosti plně i svým psaním tak nejvíce jak jen osobně už
mužu!, ale v Česku se bohužel už daří jen swiním a charakterní čestný
sebedisciplinovaný slušný člověk na vše špatné ve společnosti doplatí
vždy osobně už bohužel na vše vždy nejvíce a nemá často už bohužel sám
nikde už vubec žádné dovolání, často už jako nepotřebný a vysoce vždy i
nepohodlný. Německé RAMMSTEIN! ted v poslední době poslouchám hodně, rád
sleduji officiální hudební video klip k písním "Ich Will" a "Mein
Teil", nejlepší písně i officiální hudební videa německých RAMMSTEIN!,
nechcete to tu vubec po pravdě už upřímně dnes slyšet, že tohle vše je
největší dnes nejen duševní, ale vždy více i sociální patologie, která
člověka často dotlačí k tomu že chce vidět druhé lidi dnes také co
nejvíce dnes hluboce trpět a dotlačí ho především vždy k tomu že už
ubližuje bohužel vždy rád!! (dnes z forenzního psychologického hlediska
je to často vždy přirozená lidská reakce na osobně vytrpěné hluboké
trauma!!!) Srovnejte si to v hlavě líp i vy, protože vždy po dobrém si
dnes bohužel často hluboce už do svědomí už nikdo nikdy bohužel dnes už
nesáhne, tohle je hluboký morální apel i na lidské svědomí, pokud ovšem
ještě dnes vubec ještě nějaké je. Někdy o tom bohužel sám i pochybuju. Z
mé strany vše. "EM ENDE" Martin Dyntar."Vyžaduje
se dnes vždy mnohem více naprostá, uplná absolutní bezpáteřní
podřízenost a naprostá vždy uplná, absolutní poslušnost!! Proto všechna
ta silná nenávist!! Žijeme snad všichni v Totalitě?!!!, v Totalitním
režimu?!!! že jsme všichni tak permanentně stále nejvíce dnes podřízený,
absolutně poslušný, permanentně dnes připosraný a nejvíce dnes už
zbabělý!!! Nejvíce mi dnes chýbí silný respekt a uznání!! A mnohem dnes i
větší tolerance a mnohem i větší tolerantní přijetí dnes ve
společnosti!! Teprve i pak by v lidech nebyla a nemusela by být taková
silná osobní nenávist, v sado-masochismu, které pro mě není žádné TABU
jde vždy o přehodnocení své bezpáteřní podřízenosti se autoritám i o
přehodnocení samotných vždy i pravidel, autorit a konvencí dnes ve
společnosti, které jsou despotické, tyranské a sami vždy vedou k tomu že
člověk častěji bohužel vždy druhým lidem ubližuje vždy nesmírně rád a
chce je vidět i častěji už vždy co nejvíce dnes osobně psychicky už
nejvíce trpět, autority, samotná pravidla jsou dnes špatná, nepřirozená,
proto je pak nepřirozená bohužel vždy i autorita, která se vždy ve
společnosti dnes bohužel všude vyžaduje být vždy absolutně co nejvíce
vždy už podřízený a být vždy absolutně co nejvíce vždy už poslušný,
proto je pak častěji i špatný samotný systém, který je nevýslovně dnes
zkurwený, pravdou je že to celé dnes bohužel vede vždy nejvíce jen k
agresivnímu sadismu právě dnes v sobě do té doby dokud se líp kriticky v
sobě nepřehodnotí a nezmění i samotná právě už pravidla, kterým se dnes
člověk vždy bezpáteřně rád podřizuje., do té doby dokud tomu tak bude
budeme si vždy všichni až agresivně sadisticky rádi vždy ubližovat
nejvíce vždy bohužel už rádi. Snažím se to svým přístupem ve společnosti
dnes i nejvíce změnit! Sado-masochismus proto dnes nesmí být ve
společnosti žádné TABU!, vlastně jsem si hluboce dnes proto oblíbyl a
nejvíce dnes i zamiloval některé officiální hudební videoklipy k
některým i písním německých RAMMSTEIN!, jakými jsou pro mě osobně i
právě už nejvíce dnes samotné skvělé písně "Mutter", "Sonne", "ich
Will", "Im Nebel" a "Mein Teil", právě lepší písně od německých
RAMMSTEIN! dnes už rozhodně vubec neznám!" Martin Dyntar, Trutnov. -
oprava: Já v hudbě DIE TOTEN HOSEN vnímám jednoduchou, ale nejvýraznější melodii, silné emoce a osobní přesvědčení v textech písní DIE TOTEN HOSEN o čem život je a jak by se měl prožít!! Většina rapperu a hip hoperu dnes jen nesmyslně neskutečně hloupě a najivně dětinsky nebo pubertálně žvaní, slangově vulgárně a sexisticky žvaní o osobních názorech bez emocí, s protivnou povrchní vysamplovanou rytmikou bez emocí. V dusledku jak zábavný, tak lidsky neskutečně hloupí, najivní, neštastný šoubyznys s osobníma názorama!!! Osobní názory upřednostnuji spíše v rockové hudbě než v hip-hopu. Arytmická rocková hudba DIE TOTEN HOSEN dělá z lidí fatální arytmiky, asi tak.