-
Přijde mi daleko, daleko starší než 15... *7*
-
kopiruje pisnicky
-
Každá holka je do něj uplně zamilovaná..Ale já vím,že ho miluju nejvíc,takže klid holky :P
-
-
Klid holka.. na mně a na Jannah nemáš :P Takže klíídek :D
-
-
:D Jasně! *1* Ať žijí Simpsonizers!!! :D
-
-
-
jsem tvoje veliká obdivovatelka taky mě baví zpěv a tanec zatím jsem byla jenom z tancev v ustí na závodech ale do budoucna bych chtěla natočit svuj vlastní vydeoklip a ktomu písen tak nevím jestli se mito povede zatím si zpívám sama pro sebe moc semi líbíš a když budu moc tak bych tě chtěla navštívit na konzertě zatím jsem nemohla protože když ty jsi měl konzert tak já byla na ruznych akcích ale doufám že tě uvidím si krásnej kluk a chtěla bych tě poznat odepiš mi na komentář děkujuti *14* *14*
-
jj, všechno nej *7*
-
i opice vizera lip nez on
-
-
Hlavně že "1D"Jsou supr co??
-
no, možná máš tak trochu pravdu...
-
-
To určitě !!!tak proč chodíte na jeho stránku ??? Odpověd:NEDOKÁŽETE SI PŘIZNAT ŽE JE BOŽÍ!!! A TAKY ŽE STE DO NĚJ ZAMILOVANÝ AŽ PO UŠI!!!CO?
-
-
je teplej
-
-
-
-
Codyho moc nemusím
-
-
já taky *5*
-
-
Vy jste tež pipiny, já ho taky miluju, ale napíšu mu radši anglicky, protože vám nerozumí a ani tady nechodí, je to česká stránka!! :D :D :D
-
Já vám tady do toho nechci mluvit mě se Cody taky líbí ale myslim že vám nerozumí ale je to jedno bud me poslechnete a začnete psát anglicky a nebo ne je to jen můj názor *3*
-
-
Hele podle mě ani nenavštěvuje českou internetovou stránku, ale jestli jo tak :I LOVE YOU CODY !!!
-
-
Přidávejte se prosím i do fanclubu jeho sestry Alli Simpson *3* *1*
-
-
a proč?!
-