-
líbí sem mi od něho jedniná písnačka-all day-ale je boží! *14*
-
Všechno nejlepší ty můj nažhavený Coďáčku, nemůžu uvěřit že už je ti 16 ty sexy chlapáku, ňamky mňamky
-
-
No to už je fakt trochu moc...
-
-
wow..:D 99. místo :D 2stránka :D zlepšujem se :D
-
-
To je úžasný!! V žebříčkách už jsem dlouho nebyla! xD
-
-
no ty vole vy máte dost xD jako kdyby si to měl někdy přečíst :DDDD jako kdyby ste ho zajímali ;)
-
-
jezisi si trapka jako svina a ty urco taky nikoho nezajimaji ty tvoje debilni vyjevy tk zalez do hoven ty kravko :DDDDDDDD *16* *16* *16* *16* *1* *1* *1*
-
každejby chtěl jeho conzert??? na Codyho by šli max retardovaný buvertačky 10-13 let co nemaj ponětí co to hudba je ;) byl by to hodně prodělenečnej konzert.. Justina neposloucham, ale J.B. je tisíckrát hezčí než Cody ;) Codyh vzhled mě zděsil natolik že odmítam poslechnout si cokoliv on napsal ;)
-
-
nezname na ze ty ho neposlouchas tak ostatni taky ne , boze je to uplne normalni kluk jak ostatni akorat je celebrita a ma hlas! tady nejde o krasu , chtela bych videt tebe .. nevime co to je hudba? tak pardon ze lidi jsou odlisni
-
A komu to tady cpeš ? tak na něj nečum..neposlouchej ho :D :D
-
-
-
Cody Simpson neměří 163 cm ,ale 179 cm.
-
-
jak to víš????
-
-
I love him *14*
-
Text Vašeho příspěvkuhappy birthday cody I love you *14* forever ,your songs are best and you are beatiful
-
Ahoj lidi.Bravo jsem si koupila a Cody zaobírá čestné místo těsně nad postelí.Je hezčí než Justin B.,ale Justin je slavnější a má více písniček.Taky je to asi tím vztahem se Selenou,že..All day-aneb už mé vyzvánění *1* ,je úplně nejlepší písnička *1* .Mohl by zpívat něco jiného,protože pop zpívá už moc lidí,tudíž má vysokou konkurenci,ale ať si zpívá co chce,a ať je v tom dobrý.A aby ho někdo srovnával s nějakým Harichem?To musí být asi fakt debil!!! *10* Harich na něho nemá ani z 1/100(jedné setiny)!! *16*
-
-
Ahoj Kléér pokud máš facebook tak ho sem hoď a dáme tě do naší skupiny :) ozvi se :)
-
-
Už zase chcete něčí FB?!
-
-
-
Ahoj Cody .. Moc ráda bych byla kdybys udělal turné do Evropy, tře do České republiky a nebo Slovenska :) *3* .... a chtěla bych ti poradit jestli můžu ..:) nepívej furt o lásce je to trapné, ale tve písničky se mi líbí. :)*14* :-*
-
-
Tak at zpívá o čem chce ne
-
-
ahoj holky prosím newíte kde ted žije cody zda v austrálii nebo v los angeles ?? :)
*4* -
-
Teď je v Japonsku :)
-
-
:DDD Tak tys to zabila :DD
-
-
??
-
-
-