-
i love you!!!!!!!!!!!!!!!!!!! you are my favorite singer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ahojte ne zeby cody som nejaky zly alebo tak ale nepaci sa mi na nom ze kopiruje styl justina biebera vsetko oblecenie videoklipy ma tiez na ten isty styl takze ho nemam moc v laske heh ale nic vzlom ale je to pravda :P *16* hehe
-
-
Každý má jiný názor, jen mě zajímá proč každý nádává jen Codymu! Co třeba Harich? Jornad Jansen nebo Greyson Chance?? :/ Ty ho jako nekopírujou?? :D Já myslím že každý má svůj vlastní styl a každý je něčím jedinečný! Já v Codym a Bieberovi teda žádnou podobu nevidím, možná tak že oba zpívají pop, nic víc :) To je zas můj názor :P
-
-
Je to největší buzík lidstva, hned po Bieberovi! *16*
-
-
jestli se ti nelíbí tak to tady nekomentuj hajzle!! *12*
-
-
Nic proti, ale má 170 cm
-
Bravo
V Příštím bravu (18.8) bude Cody Simpson..:) -
-
Re: Bravo
Zase?Jooo už v tomto byl,moc se těším :-)) -
Re: Bravo
Plakát nebo článek?? :D Já ci plakát... :D Mám jen jeden :( -
-
Re: Re: Bravo
No nevim co jesi plakát nebo rozhovor..kdo má tohle bravo tak na konci ja ktam je příští číslo tak v tom je napsaný Cody Simpson :) -
-
Re: Re: Re: Bravo
Jen doufám že ho zas nebudou porovnávat s Biebrem, to bych si to asi ani nepřečetla... :P
-
-
-
-
Já ho tak zbožňuju!!!Se ho na twitteru zeptám francouzsky JESTLIPAK MI ROZUMÍŠ *3* *1* *14*
-
Turné atd ...
Ahoj,Cody bude teda dělat koncert v Evropě v zimě?A bud edělat alespon jeden koncert v ČR ?A kolik může stát lístek na jeho koncert a kde ho koupit ,vyřizovat(prosím internetový odkaz,název,místo ,obchodů ) nemám s takovými koncerty zkušenosti proto se ptám,snad mi poradíte,děkuju moc :-)) -
-
Re: Turné atd ...
No podle mých výpočtů by měl mít až v zimě, protože teď v Austrálii maj zimu a když u nás bude zima tak u nich léto..tak jesi podle toho to bral jinak by kdyby to bylo ted třeba v září tak by byly už lístky né ? :D a navíc na těch jeho stránkách má zadaný xx koncertů v americe :D -
-
Re: Re: Turné atd ...
Pravda že je v austrálii zima, jenže on bydlí v americe.... :D Jinak dnes začalo jeho nové turné Coast to Coast, které je jen na pobřeží severní ameriky a bude trvat až do 18. září :) A třeba je to jen klep, že přijede do evropy... Jo a Cody většinou vystupuje v obchodních centrech a tam je to zadarmo(myslím) xD -
-
Re: Re: Re: Turné atd ...
:D no tak i tak :D ono je i v Americe ted zima :D :D No necháme se překvapit :D Stejnak to dopadne jak s JB že měl nějak ted přijet do prahy :D -
-
Re: Re: Re: Re: Turné atd ...
Katko, nechtěla by sis psát?? Myslím že by jsme si rozuměli.... Žádna moje kámoška nemá codyho ráda, tak si s nima o něm nemůžu psát :D Máš třeba ICQ,Skype nebo Twitter?? :D -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Turné atd ...
Omlouvám se že otravuju ale nechtěly byste si psát i se mnou?Mé kamošky nesnáší jak o něm furt básním :D,jo a kdybyste věděli informace o jeho koncertech/turné po Evropě prosím napište(nebo něco o něm(novinky :D )
-
-
-
-
-
Re: Turné atd ...
Jestli bude mít koncert v Česku se neví a kolik budou stát lístky taky ne. A navíc to je podle toho jaké si koupíš místa. Já např. za lístky Na Lady Gagu zaplatila na sezení 2000 - což byly opravdu velmi dobré místa, hned vedle pódia. Na stání byly myslím za 1000 něco.:)
-
-
Cody má dnes velký den, bohužel nevím jak má twitter :/ Vím že si to nepřečte ale Přeji mu Vše nejlepšíí .. MILUJU HO.. :D *14*
-
cody all the best,I wish you all the best for your flight 15. go to your concerts maybe you remember me, I photographed and talked Stebe. I love you very much and love. your songs are divine. I hope you read that this is purely just for you. Misaxxx and thus why I'm here and I'm from england. You know it is easy to put it into the compiler and compile. as I did I;) *14* *14* I LOVE YOU CODY. *14* *3*
-
Nemálo ho miluju ♥ *14*