-
:** miluju ho ..! sme stejne vysocí mame rdi stejne veci ja se asi zblázním :P :D*
*14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
Hi, I go with Cody Simpson had three months and we have very happy I Vanessa Morgan right *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
Jebe ti?
-
-
Jste jak ipiny O Cody Vždyt na tuhle stránku nechodí a vy si tu vykecáváte jako by tu byl snad každej den *2*
-
-
přesně tak píšete mu tady jak za nim přijedete vždyt on ani neví že tahle stránka existuje :D :D :D *3* ááchjo :D :D já z vás nemůžu :D :D
-
Máš s tim probélm ? Tak si sem nechoď..:P Běž si koukat na Biebra !
-
-
s Biebrem problem ? . ja bych rekla ze oba . az na podobu zpivaj skoro stejne a oba dobre tancej .
takze . tady se rodzily moc nevedou
-
-
-
no twl :D :D :D :D :D nejdřív to byl Justin Bieber a teď to je Cody Simpson :D :D :D nic proti němu nemám (ani proti vám) ale vim, že on ani neví, že existujete :D :D :D ale je hrozně vtipný si číst vaše komentáře a čekat až vám odpoví :D :D :D
-
-
Ahoj jo máš pravdu ten nemá ani potuchy o nich a vůbec po téhle stránce=D.Ale je mi tech holek líto *4*
-
-
Běžte si posluochat Gotta..Nikdo vás neprosil o váš názor :D takže ádios :D
-
-
-
Cody je nej.bylo by dobré kdyby mel koncert v české republice *14* *3*
-
Když si koupíte dnešní bravíčko tak tam je plakát Codyho :)
-
Codyho MILUJI..<333 je úžasný:* strašně ho chci někdy potkat:*<3:)
-
-
Já taky je BOŽÍ CO???
-
-
hejko nevite nejaky blog nebo neco kam cody simpson chodi pls ? :P *3*
-
-
na twitter... mě a kámošku má v "přátelích,, :D
-
-
Ach, ten krásný plakát z Bravíčka mi pomáhá ke spaní :D Visí nad mojí postelí. Cody je prostě úžasnej, hned po prvé když sem ho viděla, slyšela, úplně sem se zabouchla *14* :D
-
-
Můj plakát pověšenej není, protože ho nechci zničit :D Já jsem takový malý blázen xD Jinak nemáš facebook a zájem si se mnou a dalšími 2-ma faninkami Codyho psát?? :D
-
-
škoda ho kluka....je tak pěknej a zpívá takový šroty! *6*
-
-
Co máš proti jeho hudbě?? Má náhodou krásné a procítěné songy!! x)
-
-
přesně zpívá furt o holkách :)
-
-
Ty seš taky šrot!! tak to neposlouchej
-
-
jako mně vůbec nevadí ne ale kdyby zpíval aspoň to rnbčko,ale POPÍK? To fakt ne!
-
-
Tak to neposlouchej !! Si pust metal
-
-
jj to víš,že si pustím metal! já proti Codymu nemám vůbec nic jenom je škoda,že tak hezkej kluk zpívá popík! mně by stačilo to rnbčko ale pop je na mně měkkej!
ale Cody je pěkný *3*
-
-
-
-