-
Neumře
Ahoj všichni byla tu debata že H umře není to tak H to jen hrál aby dostali jednoho zmetka to je vše x) -
Zajímalo by mě,jak se sem Ilona dostala,když se jí nelíbí.... *7*
-
musim s vami souhlasit jaky je ty jeho pohyby a jak otačí tou hlavou opravdu je uplně jiny než ostatní herci, Bred Pitt je třeba pěknej mě se teda moc nelíbí a většinou maj všichni nakou krasu ale David ten je nadhernej svymi gesty a svym charizma je prostě užasnej jak dokaže okouzlit.. *14* *14*
-
David:))
Ahojte....David Caruso je prostě nejlepší herec nejradši ho mam v Kriminálce Miami uplně se tamhodí a nenecham si ujít ani jeden díl...stršně ho zbožnuju *15* *5* *14* -
Horatio-David
on je tak krasnounkej *4* jako vim ze mezi nama je asi tak 35 let vekovy rozdil ale i tak je sladoucky *14* sice bych ho netypla na kuraka ale kazdy si obcas da ne? *4* -
Horatio a svatba???
Horatio se ožení??!!Páni..S Jelinou to asi nebude...Nevíte někdo s kým? No to mi vyrazilo dech *3* -
-
Re: Horatio a svatba???
Ožení se s Ericovou sestrou Marisol. *3*
-
-
BIRTHDAY
VŠECNO NEJLEPŠÍ DAVE! HODNĚ ZDRAVÍČKA, ŠTĚSTÍČKA A SPOUSTU NATOČENÝCH EPIZOD! -
Davča´s birthday !
Taky se přidávám ke všem fandům Davida. Dave Happy Birthday tobě i Horatiovi !! Vy dva ste prostě the BEST !! *14* -
-
Re: Davča´s birthday !
jo přesně tak se mi to líbí *1*
-
-
Černy prachy
ty černy prachy seženeš určitě ve video pujčovně je to teda jenom na vhs ale určitě by sto měla sehnat u nas to teda měly a taky jedinej film co tam teda měly skus to i v jiné videopujčovně určitě v mista svyho bydliště bude více videopujčoven... *3* -
-
Re: Černy prachy
Já Černý prachy sehnala náhodou z videopůjčovny, kterou rušili a proto vyprodávali kazety. *14* *14*
-
-
Video
http://www.youtube.com/watch?v=3d54 Ok6Uz_A
Tohle video mám moc ráda. *1* Snad se vám taky bude líbit. *3* *14* -
-
Re: Video
Díky za senzační typ , nevěděla jsem o něm, je to tam skvěléééé!! Nevíte někdo jestli je David už otcem??? -
-
Re: Re: Video
Má to být někde v 5. řadě, tak už se těším. Akorát mi bude chybět to jeho "Burn, baby, burn." Česky a s dabingem to nebude ono. *9* Nevím, jestli už se stal otcem. Je možný že jo, ale taky je možný že ještě ne. *5*
-
-