-
Re: Re: :)
cože? řezala se kvůli svým psychickým problémům a jestli nevíš do školy dávno nechodí! má domácí vyučování....Demi se Selenou baví a není to protože by Taylor přebrala Selenu nic takovýho se nestalo! Bavěj se spolu všechny čtyři (Demi, Miley, Sel a Tay) když jsou nejlepší kámošky!
*13* *13* *13* -
Re: :)
chudera :((( -
twitter
Demi má obnovený starý hacknutý twitter účet... a všetci fanúšikovia jej ostali, no ak chcete zvýšiť toto číslo.. registrujte sa na twitter.com a dajte follow na účet Demi... ddlovato:
www.twitter.com/ddlovato -
:)
Demi nemá Anorexii ona se řezala kvůli tomu že jí její škola nenáviděla protože je slavná a taky kvůli Joovi Jonasovi a nebaví se spolu protože Taylor Swift přebrala Selenu Demi -
Re: Re: Re: Re: Re: ♥
je mi tě líto kristynajackson... *15* *15* -
Re: :/
Vždyť Demi když byla malá tak byla tlustá třeba si řekla že chce být hodně hubená že jí to nestačí jak se zlepšila *3* -
:/
Ahoj Lidi... Demi se vážně řeže? :O Neřekla bych to do ní.. Je to pravda? *9* -
':O
Někde jsem četla že Demi L. a Selena G. už nejsou kámošky..Je to pravda? A jestli jo tak kvůli čemu? :O :) -
Re: Re: Re: Demiiii
Demi má skype !!! -
Re: Re: blee
No jasnej email Demi... Probuď se!!! Copak by mohla znát centrum.cz, seznam.cz atd. když to jsou český stránky!!! Fakt už se prober, je to určitě tvůj mail!!! -
Díky Aňul aspoň někdo ví pravdu *15* -
Re: Re: ♥
to je pravda -
myslím si že otevřenou hubu kristynyjackson si ještě neviděla.. *3* -
Re: :/
demi nemá anorexii !!!
ona neni hubená! -
Re: Re: Re: Re: ♥
a to rikate na to kristynajackson
pritom ale tenhle armenakos tady nadava vic -
:/
ja som citala na internete, ze Demi wraj mala anorexiu :/ Ak to je prawda, tak ju fakt lutujem a drzim jej prsty, aby sa z toho cim skor dostala :* -
Re: Re: Re: Re: Re: Demi L.
zlatíčko ?? neozývej se.. děkuju *4* -
Re: Re: Re: ♥
SHUT THE FUCK UP KRISTYNAJACKSON! *16* -
mno myslím že na 15 mám rozhodně zdravej rozum a puberta se mnou určitě nemává tak jak s tebou holka *15* -
Re: ♥♥
Tk to newim *8*