Přejít na výpis diskuzí

Demi Lovato

OSOBNOST 11.3.2008 
1123 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak je ten zivotopis vubec starej

jak je ten zivotopis vubec starej
  • camp rock 3

ahoj mohu se zeptat bude i camp rock 3 moc bych ho chtela :)
    • Re: camp rock 3

Na bravo.cz psali, že už nebude kvůli tomu, že Demi nechce už být herečka.Chce zpívat ne je hrát.Je to škoda, ale pokud se už takhle rozhodla nemůžeme do toho zasahovat. =/
      • Re: Re: camp rock 3

*Chce zpívat, Ne hrát.
        • Re: Re: Re: camp rock 3

bude novy film ocean od deminky co je v tom pravda
  • kde sou fandové

co se tu sakra deje mileyna blecitrus je prvni a demi až 105. to tu sakra všici poslouchaj sajrusku. demi bývala aj 7. kdysi..
    a co teprv emily osment 192. tak to už nejde bývala 67. a nejhůř 101. ale 192. je pravda že nemá zrovna takový písně jak demi ale i tak... hrůza miley asi se p o b l e j u
    • verik93

Re: kde sou fandové

No tak to s tebou souhlasím :( :D Miley mi taky fakt pije krev jak pořád zabírá Demi místo v hitparádách a nejvíce poslouchaných songách...sere mě to!!:D
  • terezab1

-

já fakt nechápu proč sem ty lidi co furt někoho kritizujou lezou sem to si snad myslej že nás to zajímá že je to bavý ponižovat a zesměšnovat lidi já kdyz se mi na naky celebrite neco neliby tak nelezu na stranku o ni a urcite tam nepisu takovy hnusny veci no ale vlastne ja nemam takovej vymastenej mozek jako ty co to sem pisou
    ty musej mit IQ tak 30%
  • tady jde o Demi!! :)

Takže..četla jsem si, co tady o Demi píšete a donutilo mě to tady napsat. Opravdu Demi mám moc ráda a sním o tom, že půjdu na její koncert. Udělala bych pro ni cokoliv. Někteří tady píšete, že je to ***** (nechci mluvit sprostě) a že má umělý úsměv. Je to každého názor, ale podle mě ho má originální a nádherný. Miluju její úsměv :) A ti co to o ní říkají, tak ať si to říkají, ale né tady, protože tady se má chválit, protože si to zaslouží!!!! :) Teda to je můj názor. A kteří chtějí fan adresu Demi, aby jim poslala podepsanou fotku, tak tady máte: Demi Lovato
    Hollywood Records, Inc
    500 S Buena Vista Street
    Burbank, CA 91521-6369
    USA

A fan telefon:
    (818) 560-5670

A facebook jeden pravý opravdu mám, ale promiňte, ten mi dal spoustu času ho sehnat a taky mě to něco stálo, ale mám ho :) Omlouvám se, ale ten opravdu dát nemůžu.
  • ....

Neznášam ten jej nechutne umelý úsmev. *8* *8* *8* *8*
    • Re: ....

Prepáč ale ona nemôže za to že má krajší usmev ako ty (bez urážky)
    • Re: ....

Není umělý ;)
    • natys313

Re: ....

jo přesně- nikdo tě nenutí se na ni dívat a demi nemá falešný úsměv jediný kdo je tu falešny si ty
    • tfpdaa

Re: ....

tak se na něj nedívej :P díky za příspěvěk a můžeš zase jít.. *3*
  • ....

Neznášam ten jej nechutne umelý úsmev. *8* *8* *8* *8*
  • FB

Jak jsi sem dala ten odkaz tak mě to nejde, ukazuje se mi: Požadovaná stránka nebyla nalezena. *8*
    • tfpdaa

Re: FB

no víš.. zkus vymazat mezery a pak ti to pujde xD
  • tfpdaa

FB

Čau,čau a zase čau xD Teď vám tu napíšu jednu věc a vím, že si o tom budete myslet jak jsem blbá a bůh ví co ještě, ale já se za to nestydím, na nic si nehraju a proto to nemám pod anonymem jako všichni ostatní, ten kdo mě tu aspoň maličko zná (např. armenakos1- pokud sem vůbec chodí- k Demzy xD) tak ví že si opravdu na nic nehraju a v plánu to ani nemám! No.. takže ta věc.. našla jsem jeden facebook Demi DemetriaDevonne Lovato a říkám si bude to fake jako všechny ostatní profily ale to je jedno prostě si jí přidám... přidala jsem si jí a lidi je pravá!! Odkaz je zde http://www.facebook.com/TheOfficial DemetriaDevonneLovato hele taky sem tomu nechtěla věřit a prosím vás nenavážejte se tu do mě jak jsem blbá a blah blah blah. páč kdyby to nebyla pravda tak to sem ani nedám... ptala jsem se jí ona odpověděla ano.. stále jsem nevěřila a tak jsem ji řekla že chci důkaz, zeptala se jaký... řekla jsem ať jde na webku na facebooku známá jako tinychat xD nemohla a domluvily jsme se na dnešek, byla to ona! A hlavně pokud si ji přidáte tak pak na zdi můžete vidět nějaké určité.... "statusy" přidané přes "Smart Tweets" a když si najedete sem www.twitter.com/ddlovato tak tam ten status je.. tohle je PRAVEJ twitter tak v čem je sakra problém? *15* *3* Pokud mi nebude věřit je mi to jedno ale pokud si ji přidáte tak tam máte na FB status- My feels soooo much better, thanks friends.. I love you all. a na twittru je to SAMÝ!! a je to přidaný přes Smart Tweets...tak si prostě věřte nebo ne, ale já vám to sem jen chtěla napsat
    • Re: FB

jj je to Demi opravdu pisu si sni uz asi 4 mesice a je to opravdu ona akorat nwm co se deje ale uz vice jak 14 dni tam Fb nebyla mam socela strach a na netu neni ze by nekde byla nebo tak s Demi se dobre pise opravdu a opravdu je to ona pridala si me do sestrenice jsem happy
  • verik93

Demi a Selena už jsou zase spolu

*14* Jóóó Demi a Selena (Delena) už jsou zase spolu, nejlepší kamarádky se nám vrátily!! *4*
    Takže nějaký keci, že Taylor Swift přebrala Sell Demi, tak na to se už vyprdněte, protože Taylor mám ráda a ona toho není schopná *4*
    Já jsem neskutečně ráda, že už jsou Demi a Selena zase spolu :) Jsou to pro mě ty nejlepší a nejkrásnější zpěvačky a herečky na světě :) Jsou pro mě všechno *14* tady je ta fotka z jejich společno večera, Demi na twitteru psala, že byly na večeři, tak tady je ta fotka http://plixi.com/p/86928158 Zdravím všechny *5*
    • Re: Demi a Selena už jsou zase spolu

by ses divila cetla jsem o taylor ze je lamacka srdci...
      • verik93

Re: Re: Demi a Selena už jsou zase spolu

to taky nesmíš věřit všemu co přečteš :D

by ses divila cetla jsem o taylor ze je lamacka srdci...

ahoj pukud si chceš psát s demi a sel podívej se na lid na profil ddlovato-dm
    • verik93

Re: Demi a Selena už jsou zase spolu

Když budete chtít, tak si mě můžete přidat na facebooku http://www.facebook.com/verubaru *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit