-
Deníísek :*
Denííísek *14* Je uplne ten nejlepšíí zpěváák na světe *14* *14*
Nejdokonalejšší fotbalista *14* -
Denyy
Deniseek...je upe nejlepsi kluk *1* je upa DoKoNaLy *14* ....drzim ti palecky Deny....ty to musis vyhrat *14* si nejlepsi...miluju te *14* *14* -
:D
jej ludia Denisek sa nenarodil 1994 ale 1993...tak som to opravila a čakám až mi to schvália ;) -
-
Re: :D
tak to je dobrý aspon že tu nebude chyba *3*
jinak lidičky Deny je na 5.místě v Top 10 tady u zpěváků pokud si toho teda někdo všiml *1* -
-
Re: Re: :D
jej a kde si to našla?..ja neviem kde to je XD
-
-
-
denis
Denis se v soutěži drží jen kvůli náctiletým pipinkám,kvůli zpěvu už tam teda dávno není *13* -
..
Hmmm to jsem na diskusi o Martinovi Chodúrovi?Hmm trapné.. -
-
Re: ..
nie si na diskuzi o Denisovi lachovi....xD to si si toho jeste nevsimla?xD
-
-
:D
a pre Brňáky mámsuper správu...finalisti superstar budú v brnenskej olympii..vo stredu o 18:00 :) -
denisko
ja deniska žerem. -
15 nebo 16??
prosim vas je mu 16 nebo 15 let??! *7* nekde pisou ze 15 a nekde zas ze 16 ... takze v tom mam trochu zmatek *1* .Jinak Denis zpiva upe BESTOVNE!!!! *14* drzim palecky *14* *14* *3* -
-
Re: 15 nebo 16??
je mu 16. *1* -
Re: 15 nebo 16??
je mu 16..mě štve že všude píšou že je mu 15 :D ať si teda zjistí kolik mu je! :D sou to lamy *1* -
-
Re: Re: 15 nebo 16??
sak ja uz som to opravila tak dufm ze shvalili tu moju opravu :D a nie niekoho ineho :D
-
-
-
moe ZlAtOOO!! :-*
chudááček Denisek..dneska nám málem vypadl..bylo to vážne ofous..sem tak šťastná *3* ae taky je mi líto že vypadl Ben..doufám že se Denisek bude přístí tejden snažit a zazpívá to dobře..ae nejvícs se těšim až ho uslyšim zpívat česky *1* to bude mazéééc..on je pro mě pstě nejlepší..MiLuJůůŮŮůůůů :-* *14* *3* -
jej
jej ludia normálne on postúpil..som totálne happy -
-
Re: jej
úžasny je :D -
-
Re: Re: jej
a bude spievat včielku Máju..jupí:D -
-
Re: Re: Re: jej
cože??máju? :D už se těšim,ae chci ho lsyšet jak bude zpívat česky *3* doufám že se mu to povede...a že lidi ho pošlou dál!! :) *14* *3* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: jej
No, menší detail je, že Mája je i slovensky. Ale to je fuk.
Jinak Denis? Mazéééééééééééééééé éc!!! *14* *14* -
Re: Re: Re: Re: jej
áno Máju..stasne sa tesim :D.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jej
jj..to já se těšim taky :D ho chci strašně mocs slyšet zpívat česky :)
-
-
-
-
-