Přejít na výpis diskuzí

Eleanor Calder

OSOBNOST 15.2.2013 
450 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně! miluju tě!! *1*
  • Vy si stále neuvědomujete , že kdyby byla Eleanor jen nějaká náhražka tak by si managment nikdy nemohl dovolit použít dvě dívky , které by byli v něčem odlišné. Já nevím jestli jste tak vypatlané nebo tak nedospělé ! Měli by jste už trochu racionálně přemýšlet a ne stále jen to svoje. Snažíte se najít kdejakou blbost , která ukazuje to , že El a Louis nejsou opravdu spolu. Toto video je na vaší debilitu přímo PŘESNÉ! http://www.youtube.com/watch?v=JANYVj6si3U
  • Tak nekomentuj :P
  • Hey, přesně já nechápu co vám na ní vadí ?!Ale vím jedno nadáváte jí protože ji závidíte.... jinak aspoň jedna kdo mě tu chápe :)
  • sofiebestcool
    eleanor calder prostě no comment *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *11*
  • Sorry, to asi nepochopíme..... :(:D
  • jo, uplně s tebou souhlasím, jim asi nedošlo, že existuje něco jako podpatky, kulmy, žehličky, i ta pinzeta a že se vždy nesmějeme stejně. Jako nejdříve má dvojče christinu a teď už i trojčata, no to by mě zajímalo jak je možné že stále nějací sourozenci přibývají..

Nemůžete fotku brát za důkaz přes který nejede vlak.. záleží na mnoha věcech když se fotí.. já si taky udělám 10 fotek, kde si pozměním vlasy, vezmu jiné boty a jinak se usměju a prostě budu vždy trochu jiná

Tohle video stejně dělal nějaký její hater-LS.
  • doufam ,ze sis cetla louisuv zivotopis ma rad holky ,ktere jsou mile ,s myslem pro humorem a hezka
  • vsechny mate pravdu ale kazdy si eleanor predstavuje jinou louis ji ma rad jaka je a zadne nadavky se k ni nehodi tak toho prosimvas nechte a budte schopni to pochopit *4* *16* *4* *16*
  • Tak hele.....Tak jo začnu víškou, asi tě to nenapadlo ale záleží a na tom jak máš vysokou podrážku, já měřím 163 cm ale někdy i 170 cm a víš proč?? Protože mám hodně bot s různě vysokou podrážkou.a nos znáte plastické operace a kdyby něco, záleží z jakého úhlu je to focené, vím to protože moje teta je fotografka.a úsměv záleží na tom jak moc se usmějete, já taky na každý fotce nemám stejný úsměv.a obočí znáte něco jako pinzetu?Já taky i mé kámošky nemáme pořád stejné obočí, každý měsíc ho máme jiné(skoro každý). A to oblečení a tak záleží jak moc to máte upnuté a záleží taky na tom jaká je to velikost. A ještě něco Gretchen, Tina a Eleanor ?? Pěkná kravina nemyslíte že by bylo i něco jiného než jen pořád fotky, fotky ?? Zkuste i jiné důkazy než fotky... a ještě vlasy nikdo nemá každý den stejné vlasy...Znáte něco jako kulmu žehličku, nebo si zkuste na večer udělat cop nebo drdol a uvidíte....To je vše co jsem k tomu videu chtěla napsat....a navíc 22.2 má Louis něco ohlásit, tak si počkejme.. A jestli víde na jevo že Larry je real, stejně svůj názor nezměním.....
  • pro ty co si myslí že je úplně v pohodě a že je normal tak se koukněte na tohle videjko a hned určitě změníte názor http://www.youtube.com/watch?v=K8p9eAEmZ3o
  • R U kidding??? Jsi magor!!??!! Jako já nechápu, že si tohle jen můžeš myslet, a už vůbec to sem napsat!! To je inteligence na nule, tvl.. idiotismus -____-
  • Niki
    Děkuji, snažila jsem se :)
  • tak to by mě taky zajímalo.. a proč tam má, místo narození Doncaster, když se narodila v Londýně? *12*
  • proč ten její životopis psal hater 1D? *9*
  • nechci se hádat, ale když má teda to dvojče tak jakto, že o ní není záznam.. v roce 1992 se v anglii ani walesu žádná christina calder nenarodila, http://www.genesreunited.co.nz/search/results?sourcecategory=life%20events%20(bmds)&collection=births%20utf0026%20baptisms&datasetname=england%20utf0026%20wales%20births%201837-2006&firstname=christina&firstname_variants=true&lastname=calder&birthyear=1992&birthyear_offset=2

El tam najdete ale Christina tam prostě není
  • Že býýý... El=Eleanor, Es=Eleounor Shipper/s, Ls=Larry Shipper/s :DDDDD
    Jinak já to docela chápu, je to dobře napsané:)
  • Co proti ní furt něco máte?!? Nejsem ani ES ani LS, takže se do toho nerad/a pletu.je vám jasný jak jí asi může být když ji tady furt někdo uráží, jak by bylo vám kdyby na vás takhle někdo nadával! Proberte se lidi, máme být rodina a né rozdělení na dvě skupiny! Jestli chcete aby byl Louis šťastný tak mu vztah s El budete přát.
    Co když si ji Louis bude chtít vzít? co potom? přestanete být Directionerkami? Měli byste být rádi, že je Louis šťastný a ne furt kecy "Louis je můj měl semnou chodit" proberte se fakt, vždyť jste jedna z několik miliard fanoušků, ani pomalu neví, že někdo takový existuje, vím jen že si Directionerka a né člověk který si ho přivlastňuje
  • Z toho co jsi napsala jsem nepochopila ani slovo :D co je El, Es, Ls...? :D
  • Vy snad jste padlí na hlavu...Asi jste zapomněli kdo jsme co ?!!
    Kdysi jsme bývali DIRECTIONERS nemocnější a největší fandom světa překonali jsem i Bliebers, a teď se tu hádáme kvůli této kravině...
    Jo napsala jsem kdysi protože už nejsme Directioners teda já jo, ale vy ne vy jste se rozdělily na Elounor shipper a Larry shipper...
    Vy ani nevíte co děláte, vy nevidíte že to ostatní fandomy toho mohou využít a rozdělit nás úplně...
    I když nejsem ani Es ani Ls, ale přikláním se k Es, protože si nemyslím že by El, šla do toho, dělat někomu ,,přítelkyni" nemyslím si že by El to udělala, protože kdyby do toho šla tak si musela uvědomit že denně bude dostávat několik nenávistných zpráv, dopisů, narážek apod..El není tak chudá aby si vydělávala touhle ,,prací."
    Nechápu proč ji nadáváte, proč zrovna jí!!Nadáváte i Perrie jenom proto že chodí se Zaynem a mají se rádi a budou mít svatbu.... Nadávali jste i Dani, víte když Liam a Dani byli spolu tak když El dostala nějakou hnusnou zprávu Dani ji se vším pomohla protože ona si tím prošla od začátku.... a teď už ani spolu nejsou, a stejně nadáváte i Sophii, jasně já ji taky nemám ráda protože jsem PAYZER shipper, ale nenadávám ji, nevnímám ji!!! Chci se vás zeptat co uděláte až si Harry (neříkejte že je gay -_-) a Niall najdou přítelkyně to je budete až do konce života nenávidět !!!Vy byste se měli probudit !!!!
    Když ji nemáte rádi tak ji nevyhledávejte, neřeš te ji stejně jako já to dělám u Soph...Víte,ale když nadáváte holkám a posíláte jim nenávistně zprávy tak si myslíte že ji ublížíte, ale možná ji ublížíte, ale vím ublížíte klukům...Vzpamatujte se!!! Kdysi jsme byli DIRECTIONERS bláznivý a všeho schopní, a teď jsme co ??? Elounor a Larry shipper..
    Toto je pro všechny, zamyslete se nad sebou a to co jim budete posílat, jak už jsem řekla El možná ublížíte ale víc ublížíte Louisovi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit