Přejít na výpis diskuzí

Eliška Bučková

OSOBNOST 1.2.2008 
273 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taková to byla krásná a sympatická holka... Teď mám pocit, že už jí ten nedostatek jídla leze na mozek....
  • pro Eliščina obdivovatele

Eliščin obdivovatel : Nic proti,ale děláš ty vůbec něco jiného,než sedíš na osobnostech a na každý nekladný komentář k Elišce Bučkové hbitě reaguješ a kritizuješ tu osobu,co ho napsala? Každý máme svou oblíbenbou celebritu,ale ty už to přeháníš.Myslím,že jsi tu jedinný,kdo ji tak strašně miluje,nevšimla jsem si víc takových blázínků,tak s tím prosímtě přestan a akceptuj názory ostatních.VŠICHNI VÍME,ŽE SE TI STRAŠNĚ LÍBÍ,JE TO TVÁ PLATONICKÁ LÁSKA A IKDYŽ TO NECHÁPEME,TAK TO AKCEPTUJEME.A akceptuj i ty nás prosím,než z toho vznikne fraška a později hádka a spousta spamů
    • Re: pro Eliščina obdivovatele

Hele klídek, každý máme nějakou zábavu a nějaké názory a máme možnost je tady ventilovat, takže, jak píšeš, že mě akceptujete, tak se podle toho chovej... Konec, nechchi to tu zaspamovat, jen hájím Elišku, to je toho *5*
  • Nevím co si mám myslet...

Smím-li mít ještě otázku, teda jestli se neurazíš. Jak si to myslela s tou krádeží? Nějak mi to nedochází, protože celkově tápu. O žádné krádeži nevím. Ty znáš obě rodiny Bučkovy? Nemohla by si mi o tom něco napsat, ať o tom taky něco vím?
  • Co jsem kdy na ni koukala - má jen tu hlavu. Zbytek těla je nevýrazná tenká nit. Vypadá strašně, i nožička lízátka je tlustší.
    • Já třeba chytrá jsem. Aspoň natokil, abych nelezla před kameru a nemlela hovadiny dost těžkého kalibru a ještě si počas přisadila nějakou tu lež. *3* *3* *3*
  • :)

Eliška je překrásnáá :) Jak ji můžete srovnávat s Lutovskou....ta vypadá na 50 a její výhra je pro mě záhada *9*, vždyť po ulici chodí tolik krásných děvčat ;) *3*
  • Jo, vypadá příšerně. Možná její rodiče už litují, že ji přihlásili do téhle soutěže a jsou tedy nepřímo zodpovědní za to, co se s dcerou děje. Křesťané!!!! *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
    • Pitomé.... Argumentovat křesťanstvím... Kdy lidi dostanou rozum :-(((( achjo
  • Tomu že nemá anorexii nevěří snad nikdo. A pokud ji nemá, tak má bulímii, takže to vyjde na stejno. A lhát se nemá, že jo!!!! *1* *2* *7*
  • Ta na nic nepříjde, nemá na to mozkovou kapacitu. *2*
    • na co přídešty *4*
      • Třeba na to, že přijdeš ty se píše zvlášť a s j. *4* *2*
    • *2* *2* *2*
  • eliška

Nelíbí se mi.Ne, že by nebyla hezká, ale něco mi na ní "nesedí". Je moc vyumělkovaná a působí staře.Toť můj názor.
  • eliška

všichni co píšete jak je Eliška hnusná, hloupá a buhví co jěšte, tak jí jenom závidíte! Je to prostě závist, že ona ja kransá a vy byste ji nesahali ani po kotníky!!! tak se vzpamatujte a držte huby! Protože Eliška je nádherná. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit