-
Byla nádherná, teď je jen hezká , ale nejhorší je, že vypadá na 35 , když ve 20 vypadá takhle a je posedlá dokonalostí co bude holka dělat ve 30,40? *7*
-
Bučková může tisíckrát prohlašovat, že anorexii nemá, ale já tomu neuvěřím.
-
Sex bere energii!
Jasně, jen češi jsou ve všem pozadu! Sex bere energii, kterou my mladý lidi nutně potřebujem! A češi to pořád nechápou, proto česi nikdy nic velkýho nedokázali! -
-
Re: Sex bere energii!
Ty jsi panic ? *1* Jinak si takovou blbost vysvětlit nedovedu
-
-
Krasna Eliska
Eliško,jsi krásna holka,přímo překrásná..je náhoda,že jsi zrovna ze Strážnice *14* -
Eliška Bučková jě hezká holka ale tvrdit, že se dala fotit nahoře bez jen proto, aby ukázala, že netrpí anorexií, se rovná IQ TYKVE...což mě u ní mrzí....
-
-
Přesně tak...V plavkách nebo prádle fotí a předvádí normálně, nevim, co její silikonová prsa mají společného s tím, jestli má anorexii nebo ne...
-
-
Citace Eliščiných slov z daného článku:
"Protože zklamat sám sebe, to bych možná ještě unesla, ale zklamat lidi, kteří ve mně věří, svoji rodinu, známé salesiánské spolupracovníky, tak to bych neunesla."
Eliško, vzpomeň si na svá slova! -
Eliško, Eliško...
Elišce jsem během Miss moc fandila. Jsem taky věřící, líbilo se mi, že se za svou víru nestydí. ale strašně mě zklamala. Je to neuvěřitelná lhářka, která se ještě všeude chlubí, jaká je to katolička. Kdyby žila z víry, tak by tolik nelhala, nestřídala partnery (není to tak dávno, co se hlásila k sexu až po svatbě - alespoň v katolickém tisku) - případně by si je nevybírala podle majetku (Malina) nebo prospěchu (Noid).
Jak může jeden den tvrdit, jak Noida miluje a plánují svatbu... a druhý den vyjde najevo, že už jsou několik dní od sebe?
Jak může několik let tvrdit (a spolu s ní Noid), že žádnou anorexii nemá - že jí osmkrát denně, že si dá večer svíčkovou se šesti, jak miluje Vaškovu kachnu se zelím.... A pak se přizná k tomu, že nejedla třeba pět dní a pak jablko?
Lhářka ulhaná...
Možná je to v jádru hodná holka. Ale modeling a showbussiness ji naprosto sešrotoval. Myslím, že rodiče litují, že jí přihlásili do soutěži... Kdyby zůstala doma ve Strážnici, tak mohla být pěkná, zdravá cérka, pracovala by jako kosmetička (což studovala), chodila by s nějakým Jankem... Takhle je nemocná, bez maturity, s opět novým "partnerem" - synkem milionáře s pochybnou pověstí.... -
-
Jo, kdo chce kam... Jak to asi mohlo dopadnout, když hloupoučká "dcérka" vyrazí do světa.... Doma má stejně hloupoučké rodiče, kteří jí k tomu všemu akorát tak dopomohli. Každý má to, co chtěl, takže bych nikoho nelitovala, ani neosočovala. Je to tak,jak je a jestli se z toho Eliška dostane, bude dobrá. To není tak snadné, vím o čem mluvím.
-
Jo, a ještě něco - ona STUDOVALA na kosmetičku? To pak bude ... doktorka...čeho?
-
-
Pokud vím, tak studovala střední školu - obor kosmetička.
-
*2* *2* *15* *15*
-
-
No, nesouhlasím. Katoličky (ev. prostě věřící) si nesmějí nikoho vzít ze zištných důvodů? Prachy hýbou světem, ne víra v někoho/něco, koho/co nikdy nikdo neviděl? Buď to bude zapšklá pánbíčkářka, nebo mladá holka žijící ve 21. století se všemi chybami, které mladé holky mají. Jsem taky věřící, ale to neznamená, že jsem stará panna, ev. následujuji pokorně svého muže apod.? Jo, a nebojím se upálení, když řeknu slovo čert :-) . PS: anorexie a bulimie jsou dnes již zcela běžné nemoci. Jsem kuřák asi 10 let, a přesto si dovolím tvrdit, že na cigaretách nejsem závislá. Prostě si to JÁ nemyslím, stejně tak anorektičky si nemyslí, že mají problém s příjmem potravy a vše mají pod kontrolou. Nevidím v tom lež, jenom slepotu.
-
-
A co svědomí? Tak se chovají dnešní holky 21. stolelí, brát si muže ze zištných důvodu??? Zvlášť věřící? Neměli by zvlášt oni být "světlem" ve tmě? Chovat se příkladným způsobem života? Upřímně litovat hříchů a špatnosti, které jsem způsobila????
Chovat se zištně je i u ateistů nemorální. Jájo, si pokrytec, že by z tebe člověk zvracel... -
Žena, která se chce chovat jako věřící holka, nemusí být zapšklá, tak jako nevěřící holka, která střídá kluky jak ponožky a vykouží 50 cigaret denně být zapšklá může.
Chovat se podle svého přesvědčení není zločin, ale povinnost, když se někdo nechová podle toho, co vyznává, je podle mě POKRYTEC!!!žE jÁJO? -
Myslet si, že věřící se rozdělují jen na zapšklé pánbíčkářky nebo moderní pokrokové holky je dost černobílý pohled....
Pokud je víra opravdová, tak se podle mě musí projevit ve způsobu života.... a neznamená to zapšklost. Ale podle mě spíš pravdomluvnost, čestnost, poctivost, vztah k charitě apod. -
-
Souhlasím Marie, víra neznamená, že člověk oblékne hábit, s nikým kloudně nepromluví a sedí doma nad knížkami. Je to tak, jak jste to napsala.
-
-
-
-
Ztrácí se před očima. Je to anorektička, která se akorát neustále vymlouvá na střevní potíže *7*
-
Tento týden jsem si přečetla rozhovor s Eliškou a Noidem v časopisu Glanc. Hrdě prohlašuje, že se hlásí ke katolické církvi a přitom se nechá fotit v prádle s Noidem v posteli. V rozhovoru se probírá, že Noid spí nejradši nahý a nejlepší uspávadlo je pro něj sex.
Tohle, že je katolička???
Když soutěžila v Miss, podávala rozhovory křesťanským médiím o tom, jak bude jiná, jak si bude stát za svou vírou, že nebude předvádět prádlo, že dodržuje sex až po svatbě, s přítelem, že by před svatbou nebydlela, že chce evangelizovat showbussiness. A teď???
Radši měla držet hubu!
Jsem katolička, nikde svoje zásady neplakátuji, ale dodržuji je. A z takovéhle "katoličky" je mi poněkud mdlo. Neodsuzuju lidi, kteří mají sex před svatbou, žijí s partnerem apod. Plně to respektuji. Jen já vím, že to chci mít jinak. Ale Eliška je kam vítr, tam plášť. -
-
Máš pravdu, Kláro. Nevěřící ať si dělají co chtějí, je to jejich volba, ale když někdo hlásá, že bude dávat dobrý křesťanský příklad a pak se chová přesně opačně, společnost si toho jasně musí všimnout dát jí to najevo, protože Eliška je velmi vzálená slušné katoličce. Takhle se věřící holky nechovají. Já si lidí, kteří něco slíbí a pak se podle toho nechovají vyhýbám na sto honů. Někteří věřící lidé jsou pokrytci (jsem katolička a s pár takovými jsem se setkala), prostě církev je pestrá směska lidí všech charakterů.
-
-
Ze začátku se Eliška chovala jako ta nejslušnější holka, která ví co chce, bude si stát za svými názory ať se děje cokoliv a co je z ní teď?
Husa, která naletěla na prvního chlapa, kterého potkala a bez rozmyšlení s ním šla do postele.
Na lidi, kterým slibovala, že bude světlem v předmanželské čistotě zapomněla a ani se jim veřejně neomluvila. Když někdo něco slíbí, má to dodržet...když nechtěně poruší slib...má se zvednout z "prachu" a dál zkoušet přiblížit se ideálu. Ale za žádných okolností nehodit flintu do žita.
-
-
-
A ještě jedna věc.... Myslím, že je taky pěkná lhářka. Že má silikonová prsa pozná každý, ale ona to popírá. Nebo je kost a kůže protože se jí všechen tuk přesunul do prsou? :-)Nechci jí osočovat z anorexie, ale podle mě má problém s jídlem nebo je nemocná. Vždy byla štíhlá, ale to jak vypadá teď už je moc... A její prohlašování do médií, že jí osmkrát denně je fakt trapný - v tom případě je její porce list salátu.