-
mimi
Holky, jak je to vlastně s tím, že bude tatínek? Nemáte nějaké nové informace *7* Je to jisté? -
-
Re: mimi
no to nikdo neví jedině oni,já si myslím že anna těhotná je...ale oni pořád mlží,takže bud anna porodí nebo ne. *14* *14* *14* -
-
Re: Re: mimi
ja si myslim,ze tehotna nie je,ved by nechodila hrat na exhibicie a teraz ich ma v plane na cele leto vela,co som pozerala na jej stranke -
-
Re: Re: Re: mimi
Taky si to myslím. V lednu psali, že je těhotná a máme květen, to by se na ní to těhotenství muselo ukázat, navíc psali, že má porodit koncem léta, tak to je srpen, září a jak by to v lednu už mohli vědět? Necháme se překvapit...A někdo tu dokonce i psal, že už nejsou spolu.
-
-
-
-
Sen...a krásnej!!!
*14* ...tak se mi zase po nějaké době, zdál krásný sen s Enrískem!!! Kéž by to byla pravda!!! *3* *14* Takže všechno to začalo tím, že se vypravil autobus českých fanoušků...no a kam asi jeli???...ano byl to Enriho koncert v Bratislavě!!! *15* Dojeli jsme k Sibamac aréně...vystoupili jsme a za námi zastavilo asi deset dalších autobusů plných čechů!!! Tak super, bude to koncert pro čecháčky!!! Dojeli jsme mezi prvními a u dveří do haly naše skupina stála jako první...dveře se otevřeli, nikdo nekontroloval ani lístky a mi se nahrnuli přímo k pódiu...byli jsme tam prostě všichni z diskuze...nádhera... *14* -
-
Re: Sen...a krásnej!!!
...při čekání jsme se zabavili dost ujetým slovním fotbalem...což je teda fakt dost ujetý... *1* ...už se na nás začali zezadu tlačit ostatní sardinky, ze slovenska i z čech...ale neva, hlavně že jsme měli svoje zábradlí!!! *3* *1* Lidí tam stále přibývalo, ale na některé se nedostalo a zůstali stát před halou...bohužel snad samý češi, kteří dorazili později!!! *9* Zhasli se světla, začala hrát hudba, na pódiu se objevila kapela a Enri prostě odehrál a odzpíval celý koncert, tak jak se patří!!! *3* *1* A po něm začalo to hlavní...Enri se tedy rozloučil, ale najednou vykřikl..."Kdo se udrží toho zábradlí, ať tady zůstane...bude další koncert!!!" Byli jsme ve výhodě, stáli jsme totiž ještě pořád u zábradlí, tak jsme se všichni dokola chytili...tahali nás za nohy, štípali nás do rukou, ale nakonec to ostatní vzdali a v klidu a míru opustili halu!!! -
-
Re: Re: Sen...a krásnej!!!
Byli jsme moc moc šťastní...Enri se na nás krásně usmíval a měl s toho docela čurinu...kapela se válela po zemi, úplně v křečích!!! Poté Enri ještě zavolal ty, co se předtím na koncert nedostali...bylo to jen tak padesát lidí, tudíž jsme měli celou halu takřka pro sebe!!! Enrísek seskočil s pódia a s ledovým klidem řekl do mikrofonu..."Kolik tu zůstalo slováků???" Fakt jako totální klid a najednou se zvedli dvě ruce...opravdu jen dva slováci!!! *1* Enri opět dostal výbuch..."a odkud jsou ti ostatní???" A mi na něj jednohlasně začali skandovat, " Češi do toho, češi do toho!!! A u toho jsme ještě začali poskakovat!!! Teď už dostali výbuch všichni a atmosféra se v tu chvíli nádherně uvolnila!!! Enri na to řekl jen..."Ou Shit"A následoval další výbuch smíchu...přišel k nám blíž a říká..." tak vy byste po mě chtěli, ještě jeden koncert???" A mi samozřejmě...Anóóó!!! Enri: "Tak dobře bando, ale budete mi muset hodně pomoct, mé hlasivky jaksi nestíhají!!!" Celou tu dobu chodil mezi tou naší vražednou skupinou a rozdával úsměvy, a s každým si podal ruku!!! -
-
Re: Re: Re: Sen...a krásnej!!!
no to je upe úžasný sen!! *14* *14* *14* Ten by se mi líbil!! *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Sen...a krásnej!!!
Jéé Jani děkujíí *4* ale fakt náádhera,to je určitě nějaké znamení,určitě,že k nám Enríseček přijede *14* *14* *14* *4* *3* a Jani ty by jsi mohla být spisovatelka,ty to vždycky tak krásně popíšeš do detailů,no nádhera *4* *4* *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Sen...a krásnej!!!
Říkám...pisálek jsem...ale že by mě to až tak bavilo!!! Prostě mi nic nestačí napsat jednoduše!!! *1* *3* *14* *14*
-
-
-
Pak mu kytarista podal z pódia židli a stojan na mikrofon, položil si to mezi nás...mi si stoupli okolo něho...a začal vtipkovat!!! Prý:" proč si stoupáte dokola...to neumíte udělat čtverec???" *1* My dostali výbuch a nakonec jsme všichni seděli na zemi!!! *3* A Enri opět nahodil vtip: " Mohli by sme si zkusit zahrát Twister, co vy na to??? A najednou mu začal nějak rachotit mikrofon a nakonec přestal úplně fungovat...Enri s tím šel za kapelou a zkoušeli to štelovat, ale nefungoval... *3* ...tak zakřičel..."Kdo to tu umí opravit???" A kdesi s poza rohu vylezla taková postarší uklízečka, doběhla k Enrimu, objala ho, vzala mu mikrofon z ruky a omlátilo ho o pódium...všichni na ni čuměli s otevřenou pusou a ona jen do toho mikrofonu řekla..." Vy chlapi jste fakt neschopní!!!" Všichni vyprskli a Enri se jen, tak šibalsky usmíval a schovával se za kšiltovku!!! Jak ta paní odešla, Enri odhodil kšiltovku mezi nás, lehl si na zem a nahlas si oddechl!!! A opět jen tak prohodil...: " Tak tu bych za tchýni nechtěl!!!" *14* Všichni asi na deset sekund zmlkli, a pak opět výbuch!!! Enri vstal, vzal ten zatracenej mikrofon a sedl si na tu připravenou stoličku...začala hrát kapela, Laura zazpívala pár tónů a Enri nahodil Donde estan corazón!!! -
-
Boží...roztleskali jsme to a začali zpívat... Enri se pořád nádherně usmíval...semtam něco prohodil, ale zpíval pořád dál...došel až k Hero...to sesedl ze židle a s každým se šel obejmout...jen tu písničku musel trochu natahovat, jinak by to nestihl... *3* *14* Pak následovali songy jako Sweet Isabel, Para que la vida, Don´t you forget about me, prostě samej slaďák!!! Pak nám ještě s Laurou zazpívali Takin back my love a Enri řekl, že už nemůže...on pěti hodinový koncert mu dal zabral...chudáček...byl vyčerpaný, ale my mu prý dodávali energii...poté opět stoupnul na pódium, uklonil se o pronesl toto: "Děkuji vám za tento krásný večer, doufám že se ještě někdy potkáme...slováci již o mě ví svoje, čechům teď chci slíbit jen to, že se určitě ukážu v Praze a pořádně to tam rozjedem...Anna mi o česku vyprávěla, a já budu moc rád, když mě u vás přivítáte!!! *3* *14* *14* Byli jste úžasní...tak ahoj příště...miluju vás!!! *14* A ještě se pojďme vyfotit!!! Hodili jsme velké skupinové foto, které obletělo svět...a já tam Enriho držela kolem pasu!!! WOW!!! Jak on byl úžasný!!! *14* *14* A to je celý příběh, opět, taký trochu delší mno...tak doufám, že se vám ho bude chtítí číst!!! *3* *1* *4* -
-
ha,reaguji konečně po celém)))) mno teda,nádhernej sen,opravdu...vážně moc)) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Domííí ty můžeš všechno...mno jo no, já jsem takový pisálek...prostě do kratšího textu, bych nenacpala tolik detailů a emocí...je lepší se rozepsat!!! *1* *3* A kéž by to bylo nějaké znamení, bylo by to úžasné!!! Ale určitě vím, že příští rok se tu zastaví...ten nás nenechá ve štychu!!! *3* *14* *14* -
jani parada .popsala jsi skoro stranku jednim snem.ale super sen teda.jani to bude znamení...už vidím že ten enrísek k nam přijede.jinak to prostě nejde *4* parada *3* *14* -
Wow Jani tak to jsi měla nádhernýýý sen *14* *14* *14* tý jo a Enríseček v něm byl úúplné zlatíčko,což samozřejmě je *14* *14* *14* *14* *14* kéž by to byla pravda,asik si ho zase uložím *1* *1* *1* teda pokud ti to nebude vadit *4* *3* -
Tyjo!!Tak to je nádherný sen,jen kdyby to byla pravda *14* *1*
-
-
-
jé,no teda,tys měla jani krásnej sen)))to musela být noc. *14* *14* *14* *14* *1* *1* -
-
No počkej...ale to reaguješ brzo!!! *1* *3*
-
-
-
-
-
bože
Holka tet si to konečně napsala dobře Britney žila pod tlakem škoda že žila s jt ale neva já měl brit rád sem jiná generace ale v tý době byla dobrá a jestli je princezna myslim že už ne v austráli jí vypískaly to asi nevíš a myslim že to nebylo naposled jinak jt netvrdim že je špatnej taky se mi líbý jeho nějaké písničky ne všechny tak jako u iglesiase ale myslím že není duvod chodit na forum a urážet víš kdyby tady byly taky děti tak všichni mužou jít na jt psát jak je špatnej ... každej má jiný vkus a každy má tád něco jiné jinak asi enrique zas tak špatnej není když po tolika letech vyprodává haly ... nemyslíš a jt je mladá krev která dokázat muže taky hodně ale jak již sem psal enri a justin je jiná generace jinej stil .....víš každej fanda si bude hájit toho svího já mám rád třeba robiho will.. je pro mě hodně dobrej ale taky se mi nelíbí vše od něj a taky nebudu chodit urážet jiný ..... tohle je opravdu dětinský a jestli ti to dělá radost nebo dobře tak si cvok -
:))))
Enrique Iglesias Ft. Wisin & Yandel . "No Me Digas Que No"
http://www.youtube.com/watch ?v=uFYiKP-q9Uo
*14* *14* *14* -
-
Re: :))))
Na Youtube je k poslechu i duet Heartbeat.
http://www.youtube.co m/watch?v=zdYPZWO19Yk -
-
Re: Re: :))))
jj to už znám *3* ... tahle písen je upe úžasná!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
to snad ne
gigi tak to jsi radši ani neměla psát. je to akorát ted pro mě utrpení že tam nemůžu jet *9* *9* Opravdu by se zde mohl stavit, vždyť do Čr to má kousek *4* . nevíš aspoň na jaké frekvenci je něktré z těch rádií??? -
KONEČNĚ
KONEČNĚ!!!!!!plná berze písničky Away *4* *4* *4* je naprosto úžasná fakt nádherná no prostě k ní není co dodat poslechni si jí a uvidíš sama *14* *14* *4* *4* *14* -
-
Re: KONEČNĚ
jjj....je to fakt super písnička...Enrique je prostě nej nej nej *1* *14* ....te´d bych ještě chtěla slyšet tu druhou písničku takin back my love, kterou nazpíval s Ciarou -
-
Re: Re: KONEČNĚ
Tak to já taky mno!!! Už se nemůžu dočkat... *14* *14* *4* *8*
-
-
Re: KONEČNĚ
Máš úplnou pravdu, opravdu je úžasná!!! Nádhera, cool!!!
*14* *14* *4* *8*
-
-
NEBUĎTE HLOUPÍ!!!
Zdravím. Chci říci jen jedno všem, kteří mají potřebu neustále řešit, pomlouvat a zpochybňovat Enriquovy vztahy s Annou a ostatními. Osobně mám minimálně jednou do roka to štěstí, že s těmito dvěma človíčky strávím nějaký čas. Mohla bych říci, že už je znám celkem dobře, a proto mám vzkaz pro všechny: ,,Přestaňte už, prosímvás, řešit takovéto věci, Anna je v reálu velmi milá a ti dva se doopravdy milují. Vaše problémy s Annou jsou pouze v tom, že jí to nepřejete. Kdyby to bylo naopak a Enrique vy chodil např. s Nadyiou nebo Cairou, tak to obrátíte i proti nim!!!'' *13* *13* -
-
Re: NEBUĎTE HLOUPÍ!!!
když nám to kterymkoliv způsobem dokážeš že se snima znáš, tak pak možná uvěřim....zatim sou to jenom kecy!!! (když tak mi písni na muj profil...) -
JJ,jasně!!To ti tak strašně závidím,že se s nima vídáš..škoda,že to není pravda!! *1* Ty žvanile! -
-
Re: Re: NEBUĎTE HLOUPÍ!!!
hey jasný...ty kecy si běž řikat dětem do školky,tam ti to možná uvěři...jinak na brigádu do zahraničí klidně,ale do Miami to je tak trochu blbost ne....jinak mě pošli fotku Aničky s Enrim a s tebou na email Smejkysek@seznam.cz neboj nejsem mrcha abych to ddávala na net,když to nepošleš budu to brát tak žhe kecáš...jinak annu přímo nesnáším protože je to mrcha která enriho jen využívá...a když je tak dobře eznáš tak mě pošli jěšte fotku enrich psů a jejich jména...budeš moc hodná..a když mě to pošleš a bude to uvěřitelný tak to tady napíšu žhe máš pravdu žhe sem ty fotky viděla a žhes všechny dotazy věděla...jo a ještě kolik má Enri sourozenců?dík za odpovědi,odešli na email:Smejkysek@seznam.cz papa -
-
Re: Re: Re: NEBUĎTE HLOUPÍ!!!
naprosto souhlasim...
-
-
Re:humanic
Jasně, já věřím tomu, že kdybych se s nimi naznala, a někdo by sem napsal, že se s nimi stýká, tak si pomyslím to samé. Ale věř tomu, že nemám potřebu abys mi věřil(a), prostě je to tak. -
-
Re: Re:humanic
No,tak já jenom píšu svůj názor..že ti ani náhodou nevěřím!!Takovejch tady už bylo..co si takhle na někoho hráli..Plomiň,ale to jako není prostě možný aby si se s nima znala..tak dej nějaký důkaz abychom ti věřili!!Třeba nějaký fotky nemáš??No vidíš!!!!! *1* -
Re: Re:humanic
a nevies nic o nejakom koncerte enriqueho v cechach alebo na slovensku? ked ich tak dobre poznas jak hovoris -
-
Re: Re: Re:humanic
Andy prosím napsala bys mi prosím třeba do vzkazů na můj profil tvůj mail já bych se tě chtěla na něco zeptat ale jestli nechceš tak nemusíš já tě nenutím *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re:humanic
Achá*9* ale já se tě nechci ptát na nějaké až moc důvěrné informace já se chci zeptat jenom na jednu věc na kterou si myslím že by si mi mohla odpovědět neboj nebude to žádná otázka okolo vztahu Enríska a Anny *4* *3* *9* -
Moc ráda bych ti věřila, tak bych taky pls. tvůj email!!! *14* *14* *7* -
Hele nejses sama kdo si to mysli..... Tohle uz tady jedna holka psala, že je Anna její sestřenice atd...... Samozřejmě, že to není pravda... To je to samí, jaky kdyby jsem řekla, že Marek Ztracený je nůj strejda.... A kdyby chodil s Nadiyou nebo Ciarou, tak by jsem byla jedině ráda!!! *3* -
Sorry ale moc tomu nevěřím páč mi to příjde padlý na hlawu *7* a to jako si byla u něho v Miami nebo co??? *7* *7* -
Re:sonuska, domca11
O koncertech nevím nic, ale strašně bych ocenila, kdyby přijel i do ČR. Na několika jsem už byla a pokaždé je to neopakovatelný zážitek. Jinak co se týká nějakých informací, tak bych se strašně ráda podělila, ale v tomhle ohledu musím být poněkud diskrétní.
-
-
-
-
-
a kde ich stretavas?vy ste nejaki pribuzni? -
-
Re:sonuska
Ne, příbuzní nejsme, ale poznali jsme se přes jednoho společného známého.
-
-
-
"dotaz"
aahojky holky ste některá z vás zaregistrovaná na MySpace-Enriho oficialkach???.... *7* *14* ...me by jako zajímalo jak mu mam napsat koment *14* ..já takovej antitalent *1* ..takže bych potřebovala poradiiit *4* ...kuju všem moc kdo odpoví !!! *14* -
-
Re:
To je jednoduché :-). Najedeš si na ten jeho profil. Potom nahoře se ti zobrazí lajna kolonek - home, mail, profil, friends, music, video, more a poslední je Enrique Iglesias. Když na to najedeš myší, tak se ti to rozbalí a máš tam různé možnosti - send message, add too friends..... Takže si jenom vybereš co chceš. Pokud chceš poslat jenom komentář, tak klikneš na Add comment a pokud mu chceš přímo napsat, tak Send message. Hodně štěstí!!! -
-
Re: Re:
děkuju ti mooooooc jsi hodná už to máááááám *3* už vás bylo vííííc ale stejnak ti mooooc děkuji *4*
-
-
-
Bravo obálka
http://www.bravo.cz/cislo-18/vlastn i-obalka/84107-katyss/poradi -
-
Re: Bravo obálka
úžasná fotečka!! *14* *14* *14* *14* Odhlasováno *3* *4* -
Re: Bravo obálka
wow,upa krásná fotečka,MILUJIIIIIIIIIIIII A HLASNUTO!! *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Bravo obálka
nádherná fotečka!!! *14* *14* *14*
teď sem ve škole, takže ti dám hlásek aji doma.
*1* *1*
-
-
-
Názor
Enriqueho miluju....je skvělej zpěvák
Britney...je troska...to souhlasim (byl na ní velký nátlak, ale na které hvězdy dnes neni že?? a tky se z toho nehroutí...tady se spíš ukázalo jak slabá je to osobnost)
J.Timberlake....je super POPovej zppěvák a mam ho ráda
ale každý zpěvák je jiný,má jinou barvu hlasu,jiný rozsah a jiný styl a nemůžem je srovnávat kdo je nejlepěí...to fakt nejde....každý máme tu svou hvězdu a ta je pro nás nejlepší.....v našem případě je to Enrique
....to jsou moje názory =D
Pro Niki: ty si sem napíše něco o Enrim a myslíš si že nás to nějak ohromí?? že ho přestanem kvuli tomu poslouchat a mít rádi?? pak si napsala že tě náš názor nezajímá....ale ten tvuj nás už vůbec nezajímá!!!! tak co se sem cpeš?? tohle je FANCLUB jestli si to nepochopila a když neFANdíš tak se pls nechoď......ty snad tky nechodíš na chlapecký záchody když je to pro chlapy a ne pro ženy....=D a tohle je to samý!!!
tady je to pro FANS.....(a to ty nejsi) -
-
Re: Názor
přesně tak..nwm přesně co se to tu děje..a ani se mi to nece číst...stačil mi jeden přízpěvek...ta holka má zaručeně nějakej komplex...furt samí princové a princezny...jestli se někdy stane zrovna JT králem popu tak se asi hodně zasměju...má pravdu, Michael Jackson je Králem popu a vždycky bude a to oprávněně..a nějakej Timberlake mu nesahá ani po kotníky...a laskavě se nám tu neser do Enriho.."!!!!!! *16* jak už bylo řečeno tohle je fanclub..proto tu má káždá osobnost svou diskusi...tak si prosím jdi na svou a neotravuj tady se svejma stupidníma řečma *13*
-