Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kyrstyn

andy děkuju ti moc!

andy "humanic"...děkuju ti mooooooc za to že si mi pomohla s tim profííílkem *3* *14* *14* *14* ...seš strašne moooooooooooooooooooooooooooooooooc hodnáááá ♥♥♥....kuju fakt že moc *14*
    • humanic

Re: andy děkuju ti moc!

JJ *1* V pohodě...si nemusela tak děkovat..to je přece jasný že ti pomůžu když vím jak *4* *3* Tak až zase budeš potřebovat a budu vědět tak se klidně ozvi *3* *1*
  • eliska2

hlasování

jakto že holky nehlasujete pro enrika v t-music chart. vždyd nám spadl na 3. místo. musíme ho dostat nejmín na 2. je sice fakt že si tady o něm povídáte ale hlasovat by ste taky mohli. ted máte příležitost hlasovat když se v čera nemohlo.
    • zirafaandy

Re: hlasování

Já vím a celkem mě to zklamalo,ptž jako Takin Back My Love má podle mě na víc,je to úpo bombastická písnička *1* a dost mě přakvapilo,že to vyhrál Xindl a Anděl *9* Nwm,mě se to moc nelíbí a už vůbec ne na první místo!!! Ale aspoň je enrísek furt mezi prvními třemi *14* ale musíme se prostě víc snažit XD
      • humanic

Re: Re: hlasování

JJ,musíme prostě víc hlasovat!!A´t to stojí co to stojí!! tak honem sakra,nechtějte mě naštvat!! *8* *8* *1* www.t-music.cz www.hitparady.estranky.cz
        • kristyn875

Re: Re: Re: hlasování

to je fakt děsný...na co ty lidi myslí, když hlasujou..kruci...ale aspoň, že Jonasové taky spadli...ale Enríího musíme vyhoupnout za každou cenu na 1. bo 2. místo.. *16* *3*
        • kacka.bedna

Re: Re: Re: hlasování

tet jsem dohlasovala .já jsem byla tak naštvaná že jsem chtěla vypnout telku.ale tím bych nic nevyřešila .holky nezapomínejte na to nebo s takovou nám klesne aš na 7 místo a pak odejde.a budem mít po radosti. *14* *14*
    • zirafaandy

Re: hlasování

Já vím a celkem mě to zklamalo,ptž jako Takin Back My Love má podle mě na víc,je to úpo bombastická písnička *1* a dost mě přakvapilo,že to vyhrál Xindl a Anděl *9* Nwm,mě se to moc nelíbí a už vůbec ne na první místo!!! Ale aspoň je enrísek furt mezi prvními třemi *14* ale musíme se prostě víc snažit XD
      • vterinka

no Takin back my love je sice bombastická písnička,ale kdyby tady byla s Ciarou tak není tam kde je teď,ale byla by výš si myslím
      • pajda83

holky,omlouvám se,ale nějak nestíhám hlasovat,mám hodně práce a mé sluníčko mi dává docela zabrat...já se polepším,slibuju ale na www.hitparády je čas do středy ne?to doženeme,nebojte!! *1* *1* *1*
  • terousek996

svátek

Enrísek má dneska svátek? tak to všechno nej nej!!! *14* *14* a ať se ti daří!! *14* *14*
    • vterinka

Re: svátek

J8 se taky opožděně přidávám a taky ti Enri přeju vše nej................ *14* *14* *14* *14*
    • humanic

Re: svátek

JJ,já trochu opožděne,ale neměla jsem bohužel čas.Tak Enrísku.Vše nej,nej,nej a´t se ti pslní tvůj velký sen a budeš pro všechny fanoušky na celém Světě jako BŮH!! *14*
      • pelclovajana

Re: Re: svátek

On už pro hodně tím bohem je, pro mě teda určitě!!! Ale další miliony takových jako my Enrísečkovi vůbec neuškodí!!! *1* *3* *14* Takže Enrique...přeji ti hodně úspěchů v tvé skvělé kariéře, dlouhý život, který prožiješ se svou velkou láskou...kupu krásných dětí a vůbec všechno nejlepší!!! Však ty sám musíš vědět, co je tím nejlepším přáním!!! *14* *14* *4* *8*
  • adinka21

Enrique

Ahoj lidičky nevíte jestly někdy přijede Enrique k nám do ČR?Kdo byl na koncertě v Bratislavě?Koukala jsem na youtebe a koncert fakt bezva kdyby jsem věděla že byl kousek od nás tak bych tam šla lidičky napište mi jestly znáte kde enrique je zaregistrovanej nebo kde on chodi psat fanouskum ?prosim piste na muj email adinka21@seznam.cz diky všem fanouškum *3*
  • lenushka14

pise sa to vsade :)

http://tvnoviny.sk/showbiz/bulvar /anna-kurnikovova-a-enrique-iglesia s-budu-rodicmi.html
    *1* *3*
    • katys

Re: pise sa to vsade :)

http://tvnoviny.sk/showbiz/bulvar/a nna-kurnikovova-tehotenstvo-jej-zva csilo-prsia.html

*3* *3* *3* *3*
    • pajda83

Re: pise sa to vsade :)

takže to zřejmě je pravda) *14* *14* *14*
      • pulnoc140

Re: Re: pise sa to vsade :)

Jestli je to pravda,tak to budu snad slavit *15*
  • humanic

klid!

Ahoj!Holki buďte vklidu,nevšímejte si jí!Já ty jejich příspěvku budu mazat,tamty už jsou smazaný *3* Jsou to jenom nějaký blbý puberťačky,který závidí,že má enrísek tolik super fanoušků a jejich zpěvák asi žádný! *1*
  • pelclovajana

hitparáda

Hlasujte pls. pro Enriho na : http://ocko.idnes.cz/hitparada.asp *4*
  • 9margaret9

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokud se nepletu, tak je dneska Enrique na tom Óčku, takže nezapomeňte, i když už to všichni známe....... *4* *14*
    • Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kdy je na óčku? To musím vidět!!! Pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9*
      • misulka111

Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bylo to supeer.....chtěla jsem ještě:-).....škoda že to byli jen anglický klipy........ale i tak.....bombáá....on je prostě úžasnej...to ani slovy nejde popsat...ten se prostě poved!! *14* *14* *14* *14*
      • kamik21

Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

v 21:00 tak nezapomeňte *3*
        • china

Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Konečně za sebou takových nadherných videoklipu a nepletlo se to s něčím jiným ááááááááááááááá *14* *14* *14* *14* *14*
          • humanic

Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JJ!!Bylo to fakt super i když přiznám se..že některý sem ani neznala! *1* Ale bylo to super!
            • Re: Re: Re: Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ktore si nepoznala?
      • Re: Re: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jo už vím. V devět. Díky moc,že jsi mi to řekla. Jinak bych to prošvihla a asi bych se zbláznila! *4* *3* *14*
  • pelclovajana

Videjko!!!

Tak je to hotové a nahrané na youtube: http://www.youtube.com/user/Pelclov aJana ... tady to videjko najdete!!! Název = For Enrique Iglesias!!! Doufám, že se vám bude líbit!!! Hodnoťte a komentujte... *3* *14* *14* *4* *1* *4*
    • vterinka

Re: Videjko!!!

To video je přenádherné, no však si přečti můj komentář na youtube *3*
      • domca11

Re: Re: Videjko!!!

No Jani to videjko se ti fááákt moc povedlo je to mooc kláášňoučkýý *4* *3*
        • kacka.bedna

Re: Re: Re: Videjko!!!

jani to videjko je važně moc hezké.to se povedlo.mohl by ho erike viět.třeba by zapusobylo jako na mně.
    • Re: Videjko!!!

Právě jsem ho zhlédla je moc krásný *3* *3* *3* vzalo mně za srdíčko *4* i mně rozesmálo *14* *14* krásný čistý fotky měli jste to dát dohromady s tím prvním *5*
      • pelclovajana

Takovou reakci sem teda nečekala...moc díky za ty pochvaly!!! A přesně...to by tě mělo rozesmát a vzít za srdíčko, takže to splnilo účel, tak super!!! *14* *14* *3* Teď aby to shlédnul ještě Enri, a měl na to stejnou reakci... *14* *14* A ano...taky jsem o tom přemýšlela, mohli sme to dát dohromady...ale to mi došlo až jsem to měla hotové...začala sem to dělat spíše z nudy, páč venku pořád prší...tak jsem ráda, že se vám to tak líbí!!! *3* *1* *14* *14* *4*
    • kristyn875

to video je fakt moc krásný... *1* sem normal koukala s otevřenou pusou *1* fakt seš jednička *3*
    • pelclovajana

V adrese smazat mezery!!!! *1*
      • pajda83

krásný,jsi šikulka,jen aby to viděl ten dotyčný.... *14* *14* *3* *4*
  • piluska

LOVE

Enrique je super!!!!!!! *14* *14*
    Já ho upa žeru!! *15* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • pelclovajana

Re: LOVE