Přejít na výpis diskuzí

Enrique Iglesias

OSOBNOST 31.12.2006 
7849 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobre rano:) mohla bych vas poprosit o jeden HLAS na http://www.poslipolibek.cz/?visual=1521 moc prosim, budu vam hodne vdecna...dekuji *4* *4*
  • zuzik117

anketáááá

http://www.t-repp.estranky.cz/ hlasovat!
  • kyrstyn

prstýýýnek

Enrisek koupil Anne prstýne se 3 druhy zlata...je to je sladkyyyy *14* ...ňunííí...to je tak krásný taky bych někdy chtěla dostat prstýnek...od tak krásnýho "kluka"...jako je on *14* *14* *14* *14*
    • pajda83

Re: prstýýýnek

já mám taky prstýnek ale tři druhy zlata tam nejsou! *14* *14*
      • kyrstyn

Re: Re: prstýýýnek

No tak to já teda taky ne *1* ....a asi ani mit nebudu *7* *3* ...nevadííí me stačí stříbro *14*
    • humanic

Re: prstýýýnek

Tyjo..tak to bych taky brala *1* Jenže já mám smůlu..já asi nic takového a od krásného chlapa nedostanu! *9* *3* *4*
      • kyrstyn

Re: Re: prstýýýnek

..ale jo nekdo krásnej se najde ...ale když on nikdo tak krásnej jako enrísek není !!...on je proste jedinečnej ,originální...sladkej krásnej ty jeho očíííí OMG.... *4* *14* ....to tělooooo *15* *15* ....hned bych ho chtela *14*
  • sonuska

vierovyznanie

čaute,holky.Neviete či je enrisek katolík,ateista,alebo akého je vierovyznania?

Re: vierovyznanie

ja si taky myslim ze katolik, kdyz je ze Spanelska, tam je krestanstvi moc silný nabozenstvi *4*
      • pajda83

Re: Re: vierovyznanie

jj,dokonce jsem to někde o něm četla.. *14*
        • kacka.bedna

Re: Re: Re: vierovyznanie

taky jsem to četla a myslím že na tom není nic špatného, je dobře když člověk něčemu věří *3* *15*
          • amerika

Re: Re: Re: Re: vierovyznanie

Já sem taky křesťanka a myslím že není vůbec špatné věřit v něco co MOŽNÁ existuje ale já věřím *3* *3* *3* *15* *1* *5*
          • humanic

Re: Re: Re: Re: vierovyznanie

JJ,pořád nosí na krku nějaký ten jak se tomu říká??Měla to myslím i má babička....růženec??To asi ne,ale něco podobného a taky nosí křížek *1* Já ho tak miluju!! *14* *14*
            • kacka.bedna

Re: Re: Re: Re: Re: vierovyznanie

nenosí ruženec ten vypadá jinak ale před koncertem se žehná. *3* to je jisté.ENRIKE je prostě dokonalý.o tom není spor *14*
      • sonuska

Re: Re: vierovyznanie

Aj ja som si myslela.a este k tomu v pesnicke Im your man je v texte že sa modlí k bohu....
    • 9margaret9

Re: vierovyznanie

Já bych řekla, že na sto procent je katolík........Přecejen, pochází ze Španělska a tam víra brána na velkou váhu. Takže katolík (křesťan).
  • pelclovajana

Video!!!

Teda lidičky...já ho tak obdivuju!!! Tohle je opravdu skvělý gesto s tou starší paní...no podívejte se sami... http://www.youtube.com/watch?v=WOxe cyfkBdQ&feature=player_embedded ... *14* *14* *4*
    • vterinka

Re: Video!!!

Ahojky mi to vůbec nenajelo *9* píše mi to tu, že adresa URL obsahovala poškozeně ID videa *9* tak se nepodívám *9* *9*
      • pelclovajana

Re: Re: Video!!!

Musíte v té adrese smazat tu mezeru...my už to tu známe, udělá se tam vždycky!!! *3* *1* *14* *14*
        • Re: Re: Re: Video!!!

Jani já smazala mezeru i ..., ale pořád mi to píše chybu a ani to pokračováni nemůžu otevřít.
        • vterinka

Re: Re: Re: Video!!!

Děkuji ti!!! *3* mě z toho videa běhal mráz po zádech!!! *15* *14* *14* *14* *14* to bylo upe úžásné!!!!! *14* *14* *14* *14* jak já té paní závidím!!! *14* *14* to by byl můj konec, kdybych tam místo ní stála já!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15*
          • pajda83

Re: Re: Re: Re: Video!!!

jj jábych tak klidně nestála,bych po něm skočila... *14* *14* *14* *14* *14*
            • vterinka

Re: Re: Re: Re: Re: Video!!!

jj to by bylo nejmoudřejší!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *15*
    • pajda83

Re: Video!!!

no já jen tupě civěla...ale je to krásný,ta paní má nádherný zážitek,to nepochybně,já chci taky....ale divím se,že to s tou paní tam nešlehlo a že byla tak v klidu,já bych určo nebyla.... *1* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: Video!!!

Ahoj Jani. Není ta adresa napsaná špatně? Já tam o Enriquovi nic nevidím.
  • pomožte nám prosím!

omlouvám se, že nepíšu na téma Enrique, ale kdo má aspoň trochu rád Twilight ságu, pomožte nám prosím dosáhnout 30 000 zaregistrovaných lidí, aby mohla být premiéra o týden dříve...
    http://www.evropa2.cz/c s/stmivani/registrace.shtml

jina k kdyby byla možnost, ráda také uvidím Enriho v ČR, je super! :-)
  • tynavilla

:****

Brouček nejvetší:D je to nejlepčí a nejkrásnější zpěvák jakej je:D Can you hear me je fakt bestovej song:D *14* *14*
  • monas

Vánoce

Ahoj lidičky já vám taky přeju hodně dárečků, dobrého jídla a pití. A výborného Silvestra. A samozdřejmě Enrimu též *14* *3*
  • humanic

Jo!!

Ahoj,hele dneska teďka před chvilinkou hráli na Mtv ve World chart express Enríska..ten jeho nový klip s Ciarou a byli na 2.místě!!JJ!! *14*
    • kyrstyn

Re: Jo!!

supeeeeeeeeeeeeer *3* *3* krásnéé 2 místo..*yahoo*
  • humanic

pls!

Ahoj..pls pomoc ewa zase útočí..tak pomoc!! http://www.hitparady.estranky.cz/cl anky/chart-top30/16_kolo-chart-top3 0-ewa-farna_everlife_indy-feat_-clo u
    • china

Re: pls!

Podle mě to je prostě mnou ale jakej koliv odkaz tady zkopíruju tak mi to nejde najít. *5* *16* *5* *5* *16* *5* *16* *9* *10*
      • humanic

Re: Re: pls!

no tak to bude asi tím,že tam máž mezery ty musíš vymazat! *3*
        • china

Re: Re: Re: pls!

dík
          ale mě to vždycky šlo uplně normalně, no nevím *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit